Şimdi Ara

Quest ( görev) bug ı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni görev almak isitorum fakat alamıorum. verdiği hata şu : önce eski aldığın görevi bitir diyor fakat görevler bölümünde eski den aldığım bi görev de yoq. şu an da görev falan alamıorum. bu sorunu nasıl çözebileceğimi yazarsanız sevinirim.

• benim arktada aynısı olmustu orctan insana görew varken dönünce öyle oluyor galiba sırf onun için charı bırakmıştı
  • nation transfer yaptın demi?(yani ırk deıstırdın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İMi$o -- 23 Temmuz 2007; 14:57:20 >
  • gm e tıcket at anlat olanları 2 k cash werıo onla ırk deıstır yıne tıcket at 2 k daha werıo onlada eskı ırk ına gerı don.aynısını bnde yasadım cunku.yalan dıenler olursa da tıcket ın kopyasını koyabılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İMi$o -- 23 Temmuz 2007; 14:53:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mS0Sorry_MANES

national transfer yaptın demi?(yani ırk deıstırdın)

o national transfer deil nation transfer national transfer ban nedenidir (np trnsfer)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoLoSis

quote:

national transfer yaptın demi?(yani ırk deıstırdın)

o national transfer deil nation transfer national transfer ban nedenidir (np trnsfer)

2 harf yuzunden banlattırma bızı yha pardon yanlıslık için
  • quote:

gm e tıcket at anlat olanları 2 k cash werıo onla ırk deıstır yıne tıcket at 2 k daha werıo onlada eskı ırk ına gerı don.aynısını bnde yasadım cunku.yalan dıenler olursa da tıcket ın kopyasını koyabılırım.

aynen bole yap cıdden duzelıo dınle beni senn
    bişe bılıoz
  • quote:

quote:

gm e tıcket at anlat olanları 2 k cash werıo onla ırk deıstır yıne tıcket at 2 k daha werıo onlada eskı ırk ına gerı don.aynısını bnde yasadım cunku.yalan dıenler olursa da tıcket ın kopyasını koyabılırım.

aynen bole yap cıdden duzelıo dınle beni senn
    bişe bılıoz

saol. bi de ticket ın kopyasını yazabilrsen çok makbule geçecek :)

• Thank you for contacting Knight Online Customer Support. I apologize for the delay. This is a known issue in the game. I have presently compensated this account with Knight Cash; please use it to transfer back to your initial nation and clear all your quests from your quest log. After having done so, please submit another ticket and we will compensate your account once more to allow you to transfer back to your desired nation. Please make sure you are not in a clan and have no quests in your quest log before you transfer nations again. I apologize for the inconvenience this may have caused you and if you have any more questions please do not hesitate to contact us again. Thank you for playing Knight Online and happy hunting!

-CSR Sunny, Knight Online Support Team.

bu gelen cvp
  • i cant take any quests.when i go to npc and try take a quest it says you have a quest pls fınısh it but i look to Seed(for my quests)i havent got no quests.i cant do any hunt quests so i havent got any quest accessories and cant do any exp quests.need quick help pls help me.thx for all.im waiting your helps.4ever KO:)

bu da bnm yazdıgım ingilizcem cok ii deıldır ama adamları ıkna etmeye yetti:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İMi$o -- 23 Temmuz 2007; 18:23:21 >
  • agalar nolur yardım edin imzamı nası deistrcem profilden denedim ordaki yeri tıklayınca sayfaya ulaşılamıo dio naapcam yarpım plss
  • çok bir bug
    ticket at
    düzeltmezlerse charın 70+ deilse charı bırak çünkü
    70 ten sonra görev kalmıo
  • Şövalyeyle internet üzerinde müşteri desteğine temas kurmak için sana teşekkür ederim. Ben, gecikme için özür dilerim. Bu, oyunda bilinmiş bir çıkıştır. Ben birazdan, şövalye nakdiyle bu hesabı telafi ettim; Lütfen senin ilk ulusuna arkada transfer etmesi için onun olduğu kullanım, ve senin macerandan senin bütün maceralarını açmak, günlüğe kaydeder. Öyle daha sonra yapmış olmak, lütfen başka bir bileti teslim eder, ve biz, sana bir kez daha izin vermesi için senin arzulanan ulusuna arkada transfer etmek için senin hesabını telafi edeceğiz. Lütfen senin, bir klanda olmadığın ve senin macera kütüğünde hiçbir macera olmadığına emin ol, sen, yeniden ulusları transfer etmeden önce. Ben, özür dilerim, rahatsızlık için bu, sana sebep olmuş olabilir ve, eğer senin, daha çok sorun varsa, lütfen, yeniden bizle temas kurmaya tereddüt etme. Şövalyeyi internet üzerinde ve mutlu ava oynamak için sana teşekkür ederim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulto -- 23 Temmuz 2007; 19:11:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.