Şimdi Ara

Quick net hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eyer online oyun oynuyasanız yada kopmasından endişe ediyosanız aman he sakın yaklaşmayın bu nete ben online oyun oynuyom silkroad
    abime geldim 1 haftalıgına oyunda duramıyom günde 3-4 kez 10 dk gidiyo oyunda bile duramıyo hızı genel olarak hızlı ama kopmalar çok oluyo
    sorunlu yaklaşma 2-3 yıl pişmesi lazım daha

• Bu forumda yüzlerce kişi arasından şikayet eden 2. kişisiniz.
    Diğeri maksatlıydı, işten mi çıkartılmış nedir kendisi, geldi QuikNet 'i yerin dibine soktu..
    Sizin sorununuz da Slikroad sunucusundan kaynaklanıyordur..

Acaba araştırıp, Türkiye 'nin yurtdışı çıkışlarında bugün saat 14:00 dan beri genel sorun olduğunu öğrendiniz mi?
    Slikroad sunucuları Türkiye de değil.. Kopmanız bundan kaynaklanıyor. Lütfen araştırmadan yazıp, yanlış bilgiler vermeyelim.. Şu anda QuikNet değil, TTNet ADSL kullansanız da oyununuzu oynayamayacaksınız!

Saygılar.
  • "eyer" değil "eğer"... Daha Türkçe`yi sökememişsin, gelmiş burada sakın yaklaşmayın Quiknet`e bilmemne diye akıl vermeye kalkıyorsun. Gerçi onlarca Quiknet ile ilgili başlığa yazmak varken konu açmandan da amacın belli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kov3nanT

"eyer" değil "eğer"... Daha Türkçe`yi sökememişsin, gelmiş burada sakın yaklaşmayın Quiknet`e bilmemne diye akıl vermeye kalkıyorsun. Gerçi onlarca Quiknet ile ilgili başlığa yazmak varken konu açmandan da amacın belli...

"bilmemne" değil "bilmem ne" ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

"eyer" değil "eğer"... Daha Türkçe`yi sökememişsin, gelmiş burada sakın yaklaşmayın Quiknet`e bilmemne diye akıl vermeye kalkıyorsun. Gerçi onlarca Quiknet ile ilgili başlığa yazmak varken konu açmandan da amacın belli...

Bağlaç olan eğer ile atın eyeri arasındaki uçurumdan sonra, benim yaptığım yazım hatası devede kulak kalır bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Ohoo boyle Turkce dilbilgisine takilacaksaniz siz de iki nokta kullanmissiniz, uc nokta olmaliydi o zaman...

Konu bu degil. Konu QuikNet...
  • Offfffff kesin yahu. Açıkçası Türkiye'de çoğu kişi her yönden şikayetçi. Yok işte foruma giremeyenler [ki rahatça giriyorum ve bahsettiğim başka forum ve başka kişiler] yok neti kopanlar [ki şükürler olsun kopma yaşamadım] yok hızı düşenler [şükürler olsun su an 108 ile indiriyorum.] Acayip yer yer değişmeler var. Özellikle su foruma bazılarının girememesi ve anca ktunnel kullanması cok acayip bir halde. Bu herkeste yasanabiliyor ve de yani ttnet-quiknet ayrımı değil hepsinde olan şeyler bunlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google home mini hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu türkçe yi yazıp yazmamam değil konu quick net
    silkroad sunucusu sağlam arkadaşım oyunda sadece sürekli ben dc yedim clandaki diger arkadaşlar yemedi
    quick nete garezim yok ama diyorumki ttnet kullanıcısıyım abime geldim ve abim quick net kullanıcısı oyunda sürekli dc yedim böyle bişe görmedim ayrıca silkroaddan dc yediğim zaman nette gezemiyorum.
    ayrıca ben sayısalcıyım. :D sözelde ne söylerseniz söyleyin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayrakta -- 15 Eylül 2009; 11:04:00 >
  • Bugünde test etcem bakalım nasıl olcak

türkçeme takılacak arkadaşlar yazımı okumasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayrakta -- 15 Eylül 2009; 11:04:26 >
  • evet bugün dc yemedim genel olarak
    net hızı bu

Quick net hakkında

Ama net önemli değil. Üslubunuz berbat. 4. 5.mesajımda soğuttunuz beni forumdan.
  • Arkadaşım quicknet hakkında bu kadar kısa zamanda ne kadar net sonuçlara varmışsın şaşırttın beni ama emin olki senin ttnet değilde quicknet in olsaydı bu kadar tafra yapmazdın emin ol benim kardeşimde wow oynuyor bu zamana kadar bir kere dahil dc olduğunu söylemedi aksine iyi ki quicknet kullanıyoruz abi dedi bana.Ve imzama bakarsan bağlantı hızımı da görebilirsin .
  • Arkadaşım ZoneX in yazısını oku öncelikle ve benim hikayemi dinle
    öğlen saat tam 1:30 da evden çıktım ve abime gittim 2:30 gibi bişeydi gece saat 2 ye kadar sadece 2 saat oyunda kalabildim dcler 4 kez filan yedim
    silkroad oynayanda bilir 4 kez girmenin zorluğunu benim bu olaydan quick net hakkında ne çıkarmamı bekliyodun sen söyle bende he öyleymiş diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayrakta

evet bugün dc yemedim genel olarak
    net hızı bu

Quick net hakkında

Ama net önemli değil. Üslubunuz berbat. 4. 5.mesajımda soğuttunuz beni forumdan.

pinge ''0'' çıkmış.
    ttnet bağlat gör bakalım nasıl oynayacan oyununu o zaman
  • Merak etme 5 senedir TTnet kullanıcısıyım.
  • Neyse arkadaşım sana bol bol para ödemeler ve inanılmaz surf keyfine TTNET ile devam etmeni diliyorum.5 Sene değil umarım 50 sene ttnet'e neden bu kadar para vermişim diye hayıflanmazsın yıllar sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.