Şimdi Ara

quicknet 10 mbps ile free olarak rapid veya netloaddan max. kaç kb download yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki quicknette, tor5ren5tle5ech.org adresi yasaklımı bi bakabilirmisiniz?

aralardaki 5'leri kaldırın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethegrn -- 20 Ağustos 2009; 17:09:34 >
  • Yasaklı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

tüm siteler free kullancılara sınır koyar, rapid'de mesela 10 mb bağlantınız olsa dahi 105 kb'nin çok üstüne çıkamazsınız, netload'ın da ona yakın bir limiti var..

torrent hakkında çok fazla bilgim yok ama torrent'le 800 - 900 kb'lara çıkabilirsiniz..

Bağlantım 2mbs iken rapidden 200 kb/s ile free olarak çekerdim geçen sene. Söylediğiniz limit yanlış, servis aldığınız yerden kaynaklanıyordur hız düşüklüğünüz.
  • Bende 10mbps kullanıyorum rapidden 165le falan indiriyorum ama megauploaddan 1.15 lere kadar çıkıyor.
  • Rapid ve netload gibi siteler free lere mutlaka sınır koyar. Ancak torrentlerde böyle bir sınır yok çünkü dosyayı bir başka bilgisayardan çekiyorsun. Arada sunucu vs.. hiçbirşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Rapid ve netload gibi siteler free lere mutlaka sınır koyar. Ancak torrentlerde böyle bir sınır yok çünkü dosyayı bir başka bilgisayardan çekiyorsun. Arada sunucu vs.. hiçbirşey yok

benim de en çok merak ettiğim konu. Başka bilgisayardan çekmen için o bilgisayarın upload hızının çok iyi olması gerekiyor. Türkiye deki bir bilggisayardan çekiyosan upload 0,2 mbps olduğu için sana verebileceği maksimum o kadar olmaz mı? 800-900 kilobyte nasıl indirecen. Yurt dışından çekmen lazım o zaman
  • @memq
    1. si her pc de 256kbps up yok daha fazlası olanlarda var.
    2. si torrentte bir kac bilgisayara baglanma olayı var o nedenle daha rahat.
  • 20 Mbps Quiknet kullaniyorum, 1800-2200 arasi degisiyo download hizim.. Upload ise 750-800 arasi..

10 Mbps'i sen hesapla artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numVuy -- 18 Eylül 2009; 12:05:50 >
  • Tellcom 10 Mbps ile saniyede kimi zaman 700 800 kb arası kiimi zamanda stabil olarak 1.2 mb civarlarında dosya çekebiliyorum
  • tellcom tellcom diyonuz eziyonuz biz de de koskoca ttnet var download 1 mbps upload ise 0,2 mbps
    yani öyle hafife almayın dünya'da ttnet ikinci biliosunuz. :D :D
  • Kötülemiyoruz ezmiyoruz dostum neden ezelim TTNET kullanıyorduk bizlerde zamanında ama bulunduğumuz bölgeler itibari ile şimdi biz bunları kullanıyoruz inşallah sizlerede nasip olur.Gel benim evime dilediğin kadar kullan download yap ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DATADOT

Kötülemiyoruz ezmiyoruz dostum neden ezelim TTNET kullanıyorduk bizlerde zamanında ama bulunduğumuz bölgeler itibari ile şimdi biz bunları kullanıyoruz inşallah sizlerede nasip olur.Gel benim evime dilediğin kadar kullan download yap ;)

Aynen öyle ezme küçük görme diye birşey yok.Dial-up la başladık TTNet le devam ettik sonrada quiknete geçtik.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.