Şimdi Ara

quicknet 10 mbps ile free olarak rapid veya netloaddan max. kaç kb download yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şuan 1 mbps ttnet kullanıyorum. yarın quicknet 10 mbps ye geçmeyi planlıyorum.

benim 2 sorum var:

Şu an 1 mbps ile free olarak saniyede 105 kb download yapıyorken (rapid & netload vs..) , hızım 10 mbps olduğunda free olarak saniyede 850 - 900 kb indirebilecekmiyim (rapid & netload vs..) ?

free olarak indirme yaparken hız limiti koyan site varmı? varsa hangileri?

birde apartmana bu sistem kurulursa modeme res atabilirmiyim :) bence atamam ama ginede sorayım dedim :)

• Denediğimden değil ama hemen hemen emin olduğum için yazayım.. Diğer ülkelerde bahsettiğiniz hızlar zaten standart hızlar olduğu için rahatlıkla o hızla download yapabilirsiniz. Zaten sadece rapidin upload gücü Türkiyenin tüm internet altyapısından güçlü diye biliyorum.

Apartman ile ilgili soruları bilemem hep kişisel internet kullandım. Free kullanıcıda hızın değişeceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 31 Temmuz 2009; 1:49:00 >
  • tüm siteler free kullancılara sınır koyar, rapid'de mesela 10 mb bağlantınız olsa dahi 105 kb'nin çok üstüne çıkamazsınız, netload'ın da ona yakın bir limiti var..

torrent hakkında çok fazla bilgim yok ama torrent'le 800 - 900 kb'lara çıkabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

tüm siteler free kullancılara sınır koyar, rapid'de mesela 10 mb bağlantınız olsa dahi 105 kb'nin çok üstüne çıkamazsınız, netload'ın da ona yakın bir limiti var..

torrent hakkında çok fazla bilgim yok ama torrent'le 800 - 900 kb'lara çıkabilirsiniz..
    yorumlarınız için teşekkür ederim. demekki filmleri bundan sonra torrentten çekicem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44mustika

yorumlarınız için teşekkür ederim. demekki filmleri bundan sonra torrentten çekicem :)

Alıntıları Göster
    Film için paralı sitelere hiç gerek yok.. Orjinal dublaj için dünya kadar site var zaten mesela toorgle.com gibi.. Dizi merakınız varsa sadece eztv.it diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

Film için paralı sitelere hiç gerek yok.. Orjinal dublaj için dünya kadar site var zaten mesela toorgle.com gibi.. Dizi merakınız varsa sadece eztv.it diyorum

Alıntıları Göster
    az önce denedim max 280 kb/s ile cekebildim. ama dura dura geliyo onu anlamadim
    sorun cikmasini istemiyon parali üyelik alicaksin. veya torrente adım at. bide sende quiknet olcagi için bizim gibi olmassin rahat 1 mb/s'nın üzerine cikarsin. saglam sitelerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

az önce denedim max 280 kb/s ile cekebildim. ama dura dura geliyo onu anlamadim
    sorun cikmasini istemiyon parali üyelik alicaksin. veya torrente adım at. bide sende quiknet olcagi için bizim gibi olmassin rahat 1 mb/s'nın üzerine cikarsin. saglam sitelerde.

Alıntıları Göster
    ingilteredeyim rapidden tek dosyada saniyede 5mb a ulasabiliyorsun ayni anda 3 4 dosya cektigim oluyor yani saniyede 20mb (megabit degil) cektigim oluyor. Rapid hizli yani anlayacaginiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @emrega , Free mi ? premium mu var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

@emrega , Free mi ? premium mu var ?
    Ben 5 mbit quiknetle (premium account da var) 500-550 kb hızlara çıkabiliyorum. Ama zaman zaman düşüyor hız bu yurtdışı çıkışının kötü olmasından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: worms

Ben 5 mbit quiknetle (premium account da var) 500-550 kb hızlara çıkabiliyorum. Ama zaman zaman düşüyor hız bu yurtdışı çıkışının kötü olmasından dolayı.

Alıntıları Göster
    1258 max download yaptim su anda ama ortalama dersen 1100 kb/s yani saniyede 1.1 mb ortalama çekiyorum hep netload dan :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinonline

1258 max download yaptim su anda ama ortalama dersen 1100 kb/s yani saniyede 1.1 mb ortalama çekiyorum hep netload dan :d

Alıntıları Göster
    bende 8mb adsl war pre uyelıkle 300 mb i geçmedi free üyeliklede 280 i geçmedi Yalnız pre uyelıkde 300 mb i 5 saniye fln gösterdi sonra etkrar 200 mb e düştü arasında fark yok tek fark 15 dk beklemiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

bende 8mb adsl war pre uyelıkle 300 mb i geçmedi free üyeliklede 280 i geçmedi Yalnız pre uyelıkde 300 mb i 5 saniye fln gösterdi sonra etkrar 200 mb e düştü arasında fark yok tek fark 15 dk beklemiyorsun

Alıntıları Göster
    Free olarak en fazla 200 ile çekebiliyorsun.Bence 4 mbit var. Premiumda 407 ile inerken free de 200 de kilitleniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.o.T.u.S

Free olarak en fazla 200 ile çekebiliyorsun.Bence 4 mbit var. Premiumda 407 ile inerken free de 200 de kilitleniyor..

Alıntıları Göster
    hemen ben de konuya dahil olayım; bir arkadaşımın evinde de quick net vardı orada torrent indirmesi yapmak için açık bi tracker' dan indirme yapmayı deneyim derken ne göreyim o büyük siteye giriş yapamıyorum ? dns ayarını değiştirdim yine yok, diyeceğim o ki bazı sitelere erişim çok zor ne yaparsanız yapın giremiyorsunuz çünkü aparmana veya siteye bağlı olan modemin güvenlik duvarı var bunu aşmanız olanaksız ha torrent indirmesi yaptım mı tabiki yaptım hemde limitlerine kadar ama adı daha kara listeye alınmamış bir siteden

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

hemen ben de konuya dahil olayım; bir arkadaşımın evinde de quick net vardı orada torrent indirmesi yapmak için açık bi tracker' dan indirme yapmayı deneyim derken ne göreyim o büyük siteye giriş yapamıyorum ? dns ayarını değiştirdim yine yok, diyeceğim o ki bazı sitelere erişim çok zor ne yaparsanız yapın giremiyorsunuz çünkü aparmana veya siteye bağlı olan modemin güvenlik duvarı var bunu aşmanız olanaksız ha torrent indirmesi yaptım mı tabiki yaptım hemde limitlerine kadar ama adı daha kara listeye alınmamış bir siteden

Alıntıları Göster
    daha 110kb uzerını goremedık

• quote:

Orijinalden alıntı: atalay_xxx

daha 110kb uzerını goremedık

Alıntıları Göster
    rapid freede 110 civarı çekiyor, premium denemedim, netload daha hızlı ama torrentlerde seed peer durumuna göre bayağı iyi,

quicknet 10 mbps ile free olarak rapid veya netloaddan max. kaç kb download yapılır?

• quote:

tüm siteler free kullancılara sınır koyar, rapid'de mesela 10 mb bağlantınız olsa dahi 105 kb'nin çok üstüne çıkamazsınız, netload'ın da ona yakın bir limiti var..

çekiliyorduda çekmedikte :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TryahyaTr

quote:

çekiliyorduda çekmedikte :(

Alıntıları Göster
    rapidden 180 200 kb civarlarında download yapılabiliyor. netload free enaz 2 kat daha hızlı. genellikle 400kb civarında download yapılabiliyor. 1mb geçtiğim de oluyor ama herzaman değil. ama rapidde free takılırsanız bu hızları görmeniz olanaksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: yawan

rapidden 180 200 kb civarlarında download yapılabiliyor. netload free enaz 2 kat daha hızlı. genellikle 400kb civarında download yapılabiliyor. 1mb geçtiğim de oluyor ama herzaman değil. ama rapidde free takılırsanız bu hızları görmeniz olanaksız.

Alıntıları Göster
    free olursa rapidden en fazla 200 lerde çekersin ve dura dura download eder. kendimden ve diğer herkesin sölediğinden biliyorum.eğer premiumun varsa rapid falan 1 mb ile indirirsin yalnız internet download manager kullanmanı tavsiye ederim. ben genelde 1-1100 gibi hızlarda download yapıyorum 10 mb ile internettede baya hızlı gerçekten. birde film falan indireceksen torrent öneririm.birde leechturk turktorrent gibi sitelerde üyeliğinin olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

free olursa rapidden en fazla 200 lerde çekersin ve dura dura download eder. kendimden ve diğer herkesin sölediğinden biliyorum.eğer premiumun varsa rapid falan 1 mb ile indirirsin yalnız internet download manager kullanmanı tavsiye ederim. ben genelde 1-1100 gibi hızlarda download yapıyorum 10 mb ile internettede baya hızlı gerçekten. birde film falan indireceksen torrent öneririm.birde leechturk turktorrent gibi sitelerde üyeliğinin olması lazım.

Alıntıları Göster
    bi ara 8 mbps kullanıyodum ttnet in. Sharebase.to sitesinden 1100 kb/s hızla indiriyodum. ona bile razıyım şimdi. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: LemonEnergy

bi ara 8 mbps kullanıyodum ttnet in. Sharebase.to sitesinden 1100 kb/s hızla indiriyodum. ona bile razıyım şimdi. :(

Alıntıları Göster
    quicknet 20mbit var bende.
    rapidte premium ile saniyede 2,5 mb alıyorum sabit.
    netload ise 1 mb civarı free olarak indiriyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.