Şimdi Ara

100 mbit upload ile twitch 2500 bitrate üstü çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İllaki bir bilen vardır diye açtım buraya, twitch üzerinden yayın yapıyorum, son günlerde bilgisayarımı oldukça üst bir model ile değiştirdim. Slow preset ile yayın yapabiliyorum fakat normalde fiber upload hızı 6-7 mbit iken 2500 bitrate üzerine çıkamıyordum. Dün turbo yükle satın alıp 90-100 mbit civarı upload hızı aldım, akşam tekrar denedim ve önerilen genişlik 6000 olmasına rağmen 3000-3500 de bile yayında kayıp sahneler oluyordu. Acaba başına gelen var mıdır?.

Fiber kullanıyorum 100 mbit/5 upload , bitrate 2500 üstüne çıkmıyor yayın 720p60fps

100 mbit upload ile yine 2500 üstüne çıkmıyor.

Pc özellikleri : 8700k, 1080ti, 32 gb ram

İnternete Ethernet ile bağlıyım, oyunum ve yayın programı dışında başka bir şey açık değil. Telefonun kablosuz interneti dahil olmak üzere her şey kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 23 Ekim 2018; 10:1:31 >

• Bitrate upload hizinla alakalidir ama en azindan bir 3500 olmaliydi 5 mbs uploadla. Internet saglayicinla bir gorus ve speedtest den upload hizini olc.

Edit: 100mbs uploadla da cikmiyorsa muhtemelen sana verebildikleri hiz o kadardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 23 Ekim 2018; 10:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Bitrate upload hizinla alakalidir ama en azindan bir 3500 olmaliydi 5 mbs uploadla. Internet saglayicinla bir gorus ve speedtest den upload hizini olc.

Edit: 100mbs uploadla da cikmiyorsa muhtemelen sana verebildikleri hiz o kadardir.
    Obs veya streamlabs obs otomatik olarak Prak sunucusunu seçiyor. Ben tüm Avrupa sunucularına speedtest attım, minimum 75 mbit veriyor, trace ettiğimde ise 40 ms den 70ms e kadar dönüş alıyorum fakat 2500 üstüne çıkılmıyor. İşin acı tarafı ben 720p60 fps slow preset 2500 bitrate ile yayın yaparken görüntü hesap makinesi ile kayıt alınmış gibi çıkıyor. Adamlar 4790k işlemci, veryfast preset 200 bitrate ile daha iyi yayın yapıyor. İşin daha üzücü kısmı ise ben twitch partneriyim, bitrate sınırım yok.

Anlamadığım kısım neredeyse bütün yayıncılar Superonline fiber kullanıyor, maksimum sabit paket 1 gbit / 20mbit upload. Ben 100 mbit 24 saatlik her gün alıyorum. Kimsenin interneti daha iyi değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 23 Ekim 2018; 11:7:37 >

• Her türlü yardım kabul edilir.
  • Bir bilen duyan yok mu?
  • Bi fikrim yok ama kanal ismi neydi acaba?Ne oynuyorsun ya da ne yayını yapıyorsun?
  • r.H kullanıcısına yanıt
    Pubg, csgo, ring of elysium, cod bo4 vb fps türleri. Bütün takipçilerim faceit fpl-q da oynarken geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun benimde başımda aylardır sorunu çözemedim sistem i7 9700k msı gtx1070 16gb ram vs...
    super box kullanıyorum ilk ay 500 gb hediyesi vardı normalde 20 mbps download 5 mbps upload var ama 500 gb hediye edildiği için o bitene kadar upload ve download ortalama 80 veya 60 mbps arası idi bende dedimki oo madem 60 mbps uploadım var ver twitch de 8000 bit yayın cammm ... ama nerde 4500 bit üzeri verince yayında droplar kayıplar oluyor.Bir sürü yayın ayarı denedim tek tek yayını işlemciden renderlemeyi(h 264) denedim nvec denedim nvec new çıktı onu denedim 30 fps denedim çözünürlük değiştirdim main high profilleri ile oynadım serverleri değiştirdim. Büyük bir yok! olmuyor upload var ama obs kullanmıyor o uploadı antivirüs güvenlik duvarı istisna ekledim modem arayüzüne girdim acaba portlar da sınırlama mı var birşeymi atlıyorum pc de bir program da yok arka planda çalışan hala çözüm arayışındayım bakalımmm

• superonline bağlantıyı limitlemiş görünüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.