Şimdi Ara

ücretli wifi şifresi kırma prog var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurtdışında 100Mbps fiber internet fiyatı aylık 50$ yani liraya vurursak bin tl yani altına vursak 1gram altın.

100 dolar kadar ücretli programa para verebilirim, 2 adet wifi ayarlarım biri balkonda bridge modta interneti yakalasın diğeri access point modta yakalanan interneti evde odalara yaysın. fakat güvenilir bir prog bulabilir miyim şuan wifi şifreleri 10rakamlı falan oldu,kıran program yoktur belki access pointler çok fazla hatalı deneme yapanı bloke bile ediyordur.

acaba limitsiz 4G internete mi geçsem onlar 25$ civarı aylık.terbiyesizlik yapmamış olurum hem. aslında benim interneti başkasıyla paylaşıp faturayı 2ye bölmem de mantıklı fakat komşularım sıkıntılı teklif edeceğim kimse yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 db anten al bide wifi güçlendirici pc ne de 10gb dı herhal şifreler olan dosya indir aynısını varsa içinde onla girersin yada çoğu wps i açık bırakıo onun şifresi daha kolay oluo wifilax araştır youtube da var wpa2 için baya bi kanal dinlemesi yapıcak da sonea indirdiğin 10 gb da aynı şifre olucak da bisürü zırva, yada en yakın otele kafeye git şifreyi öğren antenle zaten 10 km ye kadar alır betonerme yoksa önünde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trcpt kullanıcısına yanıt

wow güzel bilgiler hocam sağol,evden bile wifi arattığımda birsürü wifi buluyorum ve herkes cihazların default username ve passwordü kullanıyor. çanak anten şeklinde wifiler var onlardan da takabilirim çatıya ve kafeden yüklenmek gerçekten iyi fikir,sıkıntı olduğunda limitli 4g ye geçerim 10GB 10$. bu hiç aklıma gelmemişti. aylık 50$ fena para değil uğraşmaya değer. 10GB veri 10$,tam ne kadar kullandığımı da ölçemedim servis sağlayıcıyla görüştüm ama bilgi vermediler.evde 2 tv aynı anda genelde youtubedan tv izliyorum.günde 2 saat civarı toplamda.

• Yurtdışında millet internete para veremiyo aç la hepsi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Louis Montana kullanıcısına yanıt

ya ne zırvalıyon hocam, 8 yıldır fiber 100Mbps internete heray 50$ ödedim. yıllarca netflix iptv kullandım. otur hesapla benim internete ödediğim miktarı sen hayatında birarada gördün mü? şuan izinde türkiyedeyim,baktım burda millet 2 çay parasını öbürüne kitlemek için türlü numaralar çekiyor,lahmacun diye salça ekmek yiyorlar,avm de türkler yok hep araplar ve daha nice benzer gözlem sonrası bende biraz tasarruflu olayım belki mecburi türkiyeye dönüş yaparım dedim. sonuçta ben bir türküm. anladın mı şimdi olayı?

• En kolay yolu bir komşuyla beraber kullanmak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trcpt kullanıcısına yanıt

Hocam bunu bir arkadaş üni wifisini yurtta kullanmak için yaptı. 500 mbit hız alıyormuş

Steam vs kullanacağı zaman da kasperksy vpn e girmiş 6 kişi ile. Kuruş para ödüyor aylık vpn için

Ama antenin gücünü vs bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.