Şimdi Ara

QuickNet de port nasıl açılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar quicknet fiber optik bağlantı aldım.Port açılmasıyla ilgili bir bilginiz var mı? zyxel nbg334w modem verdiler nasıl port açılıyor nat ayarlarından baktım beceremedim acaba bir ince noktası mı var ? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

• Umarım bakmışsınızdır. İnceleyiniz derim.

• teşekkürler yardımın için. nat ayarlarından açtım portu virüs programı engellemiş ilk açmayı denediğimde sonra düzelttim kolaymış
  • Port açmak Quiknet veya diğer bağlantılara göre değil, router'a göre açılır.

Zyxel router ile kesinti falan yaşarsanız lütfen beni haberdar eder misiniz? Ayrıca bölge ve hız bilgilerinizi de yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 2 Eylül 2008; 15:29:11 >
  • ya ben bi türlü yapamıyorum 192.168.2.1 yazıorm modem şifresi istiyor giremiyorum 1234 denedim olmadı bi yardım lütfen:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: pounder

ya ben bi türlü yapamıyorum 192.168.2.1 yazıorm modem şifresi istiyor giremiyorum 1234 denedim olmadı bi yardım lütfen:(

Quicknet elemanları ılk kurulumu yaparken modemın default password ayarını degıstırebılıyorlar, sayet boyle bır durum ıle karsılastıysanız routerın arkasındakı ufak reset tusuna bır ıgne yardımıyla 10-15 sn basılı tutun, bu ıslem routerınızın fabrıka ayarlarına gerı donmesını saglıycak bu sayede default password ıle gırıs yapabıleceksınız.
  • bu port işi bi ara oldu ama yine bu sefer çalışmıyor anlamadım yanlış mı yaptım port u biraz yardımcı olursanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım
    quote:

Quicknet elemanları ılk kurulumu yaparken modemın default password ayarını degıstırebılıyorlar, sayet boyle bır durum ıle karsılastıysanız routerın arkasındakı ufak reset tusuna bır ıgne yardımıyla 10-15 sn basılı tutun, bu ıslem routerınızın fabrıka ayarlarına gerı donmesını saglıycak bu sayede default password ıle gırıs yapabıleceksınız.
    benim derdimde tam böyle elemanlar şifreyi değiştirmişler ben şimdi resetlersem modemi adsl gibi kullanıcı adı 8-35 cart curt gerektirecekmi gerektirecekse bende hiçbir kullanıcı adı ya da şifre yok 10 dakkada halledip bişey sordurtmadan gittiler emule kullanamıyorum bu yüzden yardım edin lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.