Şimdi Ara

Quidditch'den Tahminler... / 15 Aralık'da 2'de 2 ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 510 Doncaster - Sheffield Wed ( 1 & 1.85 )

Sahasında ki son 3 maçta sadece 2 puan toplayabilen Doncaster, deplasmanda 3 maçta 1 puan alabilen Sheffield Wed'i konuk ediyor. Sheffield Wed evine puansız dönücektir.

511 Ipswich - Peterborough ( 1 & 1.6 )

Ligin düşme potasındaki 2 takımının mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Ipswich olucaktır.

512 Leicester - Bristol City ( 1 & 1.8 )

Hafta sonu yediği 5 golün etkisini Bristol ile atmak istiyecektir Leicester. Bunu başarıcağını da düşüyorum. İsteyenler alt oynayablir ancak 1.8'lik oranı ile ev sahibini tavsiye ederim.

513 Preston - Derby ( 1-X & 1.1 )

Düşüşteki 2 takımın maçında Preston en az 1 puan alıcaktır. Sistem oynuyacaklara, ev sahibine oynamalarını tavsiye ederim.

514 Sheffield Utd - Nottingham F ( X-2 & 1.47 )

Nottingham evine en az 1 puanla dönücektir, sistem oynayanlara 2 öneririm.

515 Swansea - Plymouth ( 1 & 1.45 )

Sahasında üst üste galibiyetler alan Swansea, hızlı düşüşüne devam eden Plymouth'u konuk ediyor. Ev sahibi rahat bir galibiyet alıcaktır.

516 West Brom - Cardiff ( Ü & 1.6 )

Bol gollü bir maç bekliyorum. Sistem oynayanlar, ilk yarı 0 oynayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch -- 16 Aralık 2009; 2:48:34 >

• 521 Atl. Madrid - Porto ( X-2 & 1.81 )
    Bu maçın sonucu ne olursa olsun Porto gruptan 2. olarak çıkıyor. Madrid'in kulağı İngiltere'de olucak. Porto için bu maç ne kadar önemsiz olursa olsun, en az 1 puan alıcaktır.

523 Beşiktaş - Cska Moskova ( 2 & 2.4 )
    Beşiktaş, deplasmanda olduğu gibi, CSKA'ya yine yenilecektir. Beşiktaş zaten UEFA'ya gitmek istiyorsa en az 2 gol atması gerekir, bu yüzden de her maç az gol yiyen Beşiktaş savunmasında da açık vericektir. CSKA'nin kazanıcağından şüphesi olanlara ÜST oynamalarını öneririm.

524 Chelsea - Apoel ( Ü & 1.65 )
    Chelsea çok rahat kazanıcaktır. İsteyenler handikaplı (525) Chelsea'ye oynayabilir.

526 Juventus - Bayern Münih ( X-1 & 1.2 )
    Münih yoluna şampiyonlar liginde devam etmek istiyorsa tek seçeneği bu maçı kazanmak. Juve'ye beraberlik yetiyor. Defansif bir futbol oynuyacaktır. Juve'nin bu futbolunu kırıcak futbolcu olan Ribery'nin olmaması Münih'in en büyük talihsizliği. Juventus yoluna şampiyonlar liginde devam edicektir. Sistem oynayanlar beraberlik deneyebilir.

527 Maccabi Haifa - Bordeaux ( 2 & 2.6 )
    Hiç bir iddaası kalmayan Maccabi, lider olarak çıkmayı garantileyen Bordeaux karşısında. Deplasman da olmasına rağmen Bordeaux'a oynanır.

528 Marsilya - Real Madrid ( X-2 & 1.18 )
    Real Madrid, Marsilya karşısında bu maçta kaybetmiyecektir.

529 Wolfsburg - Manchester Utd ( Ü & 1.7 )
    Manchester'da sakatlıklar aldı başını gidiyor. Her türlü sonuca açık olan maçta, Manchester'in savunmasında da eksikler var. Karşılıklı gollerle bu maçta 3'den fazla gol olur.

530 Zurich - Ac Milan ( 2 & 1.2 )
    Milan maçı kazanıp, Fransa'da ki sonucu bekliyecektir gruptan lider çıkmak için. Milan'ın rahat galibiyetini bekliyorum. Sistemcilere handikaplı (531) Milan tavsiye ederim.

• Tüm maçların analizi ve yorumlanması kendime aittir arkadaşlar.
  • Güzel tahminler yapmışsın.
  • Şampiyonlar ligi maçları için yaptıklarımda, Manu'nun daha yolu var. 2 gol daha olur o maçta üst biter ;) Şok olduğum tek maç Zurich - Milan.. Tam süpriz oldu yani. Gerisi tutuyor :))

Oynadığım Kupon !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch -- 8 Aralık 2009; 23:06:56 >
  • 510 Doncaster - Sheffield Wed ( 1 & 1.85 )

Dediğim gibi Sheffield evine puansız dönüyor. Doncaster 1-0 galip.

511 Ipswich - Peterborough ( 1 & 1.6 )

Beraberlik ile sıralama bozulmadı. Sonuç 0-0.

512 Leicester - Bristol City ( 1 & 1.8 )

Hem bol gollü bir maç oldu hem Briston kazandı 1-3. Bu maçı bana da süpriz oldu.

513 Preston - Derby ( 1-X & 1.1 )

Dediğimiz gibi gibi puanlar bölüşüldü. Sonuç 0-0.

514 Sheffield Utd - Nottingham F ( X-2 & 1.47 )

Nottingham evine 1 puan ile dönüyor. Sonuç 0-0.

515 Swansea - Plymouth ( 1 & 1.45 )

1-0 ile ev sahibi gülen taraf.

516 West Brom - Cardiff ( Ü & 1.6 )

Bol gollü olmadı ancak, 3 sarı 1 kırmızı ile bol kartlı bir maç oldu. Sonuç 0-2.

521 Atl. Madrid - Porto ( X-2 & 1.81 )

Porto'nun galibiyete yakın olduğunu söylemiştik. Attığı goller ile bunu bize kanıtladı. Sonuç 0-3

523 Beşiktaş - Cska Moskova ( 2 & 2.4 )

Son dakikalarda atılan goller ile hem üst bitti hem CSKA kazandı. Sonuç 1-2.

524 Chelsea - Apoel ( Ü & 1.65 )

Bol gollü olucağını biliyordum ancak beraberlik beklemiyordum. Chelsea ben de dahil, bir çoğumuzun kuponunu yatırdığı kesin. Sonuç 2-2.

526 Juventus - Bayern Münih ( X-1 & 1.2 )

Hiç düşünmediğim bir sonuç oldu ve Münih kazandı. Juventus savunmasından daha sağlam bir performans bekliyordum. Sonuç 1-4.

527 Maccabi Haifa - Bordeaux ( 2 & 2.6 )

Bordeaux deplasmanda 13. dakika da attığı gol ile kazandı. Sonuç 0-1.

528 Marsilya - Real Madrid ( X-2 & 1.18 )

İspanyol ekibi kaybetmedi. Sonuç 1-3.

529 Wolfsburg - Manchester Utd ( Ü & 1.7 )

Owen'ın hattrick yaptığı maçta, Manchester deplasmanda kazandı. Sonuç 1-3.

530 Zurich - Ac Milan ( 2 & 1.2 )

Banko Milan denilen maçta, Milan futbolseverleri hayal kırıklığına uğrattı. Sonuç 1-1.

Bir kaç maç hariç sonuçlar tahmin ettiğimiz gibi oldu. Süprizlerle dolu bir akşamdı.

•  Quidditch'den Tahminler... / 15 Aralık'da 2'de 2 ;)

Bu da yatan kuponumuz :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.30 D HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Quidditch'den Tahminler... / 15 Aralık'da 2'de 2 ;)

Bu akşam oynanıcak 4 maça da oynadım. Asla banko kupon demem ancak denemeye değer, oranlar fena değil
  • Bugün oynadığım 2 kupon tuttu. Buyrun tutan kuponlarımı da yayınlıyorum...

• tebrikler var mı kuponun akşama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.