Şimdi Ara

Quiknet 20 Mbit Down / 5 Mbit Up - Test Sonuçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystic_34

quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

20mbit d/l a 5 up veriyorsa 100mbit'e 25 up vermesi lazım. Hız testindeki uploadlar da palavra (en azından yurtdışına), yurtdışına 500-600kb/sn'nin üzerine pek çıkmaz torrentlerde. Zaten bu dandik pirelli router'la 100mbit line'dan 40-50mbit performans alıyorsunuz başka çareniz de yok.

" 40-50mbit performans alıyorsunuz başka çareniz de yok " arkadas 1 gigabit kullanıyor herhalde beğenmediğine göre

Türkiye sartlarında sağlanabilen max upload 5mb dir. ama ilerleyen zamanalrda buda artacaktır.

• Anaa bu bizim bilfiğimiz Lastik markası pirelli değilmi :D o ne zamandan beri modem satıyo :D birde bişey sorucam arkadaşlar bu quicknete nasıl bağlanıyoruz bi anlatırmısınız ?? eve kadar fiber optikmi giriyo ? modeme fiber optikmi bağlanıyo yoksa internet baglantısını cep telefonu gibi havadanmı alıyo ? (Wirellesden bahsetmiyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

Anaa bu bizim bilfiğimiz Lastik markası pirelli değilmi :D o ne zamandan beri modem satıyo :D birde bişey sorucam arkadaşlar bu quicknete nasıl bağlanıyoruz bi anlatırmısınız ?? eve kadar fiber optikmi giriyo ? modeme fiber optikmi bağlanıyo yoksa internet baglantısını cep telefonu gibi havadanmı alıyo ? (Wirellesden bahsetmiyorum )

Aynen öle lastik markası olan pirelli Su an sadece sitelere veriliyor, alt yapıyı siteye kadar döşeyip siteden switch yardımıyla evlere cat-6 kablosuyla cekiyorlar..
  • Pirelli marka modemleri yunanistanda Forthnet isimli ISS de abonelerine dağıtıyor üzerinde VOIP (telefon) için 2 giriş ve USB li cihazları

bu cihazlar aynı zamanda hem DSL modem ve ayrıca modemlerde olan 4 port harici Quiknet gibi metro ethernet hizmetleri için ayrıca bir adet porta daha sahip...

yunan şirket ile ilgili bilgiler

http://en.wikipedia.org/wiki/On_Telecoms
  • bende quiknet kullanıcısıyım.gayet iyi ama şunu söyleyeyim 20mb kullanıcılarına 69tl zamanla artabilir bilginiz olsun.benim mesela 91tl gelmişti itiraz etmiştim.ve 20mb hızda hep sorunlar yaşamaktaydım.10mba düşürdüm daha iyi geldi.Hızlı ve düzgün hiç lmazsa.10mb diyor ama yeri geliyor 14e kadar çıkıyor.
  • tellcom = superonline = turkcell = digiturk = ligtv = showtv = karamehmet = ....

satılmadı bir şey sadece isim değişti...

quote:

Orijinalden alıntı: RakGitarMen

10mbit sonuçları, Tellcom Superonline'a satıldıktan sonra . . .

Quiknet 20 Mbit Down / 5 Mbit Up - Test Sonuçları

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.