Şimdi Ara

Quiknet 20 Mbit Down / 5 Mbit Up - Test Sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başvurumdan 5 gün sonra 20 / 5 hattım bağlandı.

Modem Pirelli DRG A226G

Hız testleri

Rapid

Vip-File

Torrent - uTorrent ile

Video Download

Maximumda download 2.4 MB ı görüyor, upload 450 KB civarı .
    Bağlantı stabil , hiç kesilme olmadı 2 gündür. Şu an için memnunum.

TTNET ile kıyaslayınca sudan ucuz , 4 Mbit Adsl 82 TL , ben şimdi bu hatta 69 TL ödüyorum.

Kesinlikle imkanı olanlara tavsiye ederim.

.

• normal karsilamak lazim.adam ilk defa 20mbit gormus hayatinda :)
  • ben mesela 82 ödüyorum işte. 5mbit uploadım olsun diye milyarlık sitelere mi taşınalım şimdi. böyle uçurum gibi fark olur mu ya. 450kb upload a 69tl ödemek varken, 85kb upload a 82tl ödemek çok güzel bir duygu.
  • Superonline fiber internet zaten çoğu avrupa ülkesinin standartlarından bile uygun bir internet hayırlı olsun dostum.
  • cpm test sonuçları için teşekkürler.

Konunun Sözü : Yaygınlaşmayan bir teknoloji kaybolmaya mahkumdur.(Cod3nam3)
  • Nerelerde hizmet veriliyor?
  • Benim verdiğimin 2 katı ücretine , 10 kat hızlı internet. Gerçekten durumumuz çok kötü yahu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alıntı yapamıyorum, ama milyarlık sitelerden başka sitelere de hizmet veriyorlar. mesela kocaelide ilk hizmet verdiği site tokı konutları. ve sapa bir konumda . yine bizim oturduğumuz bölge ile de irtibata geçtiler bekliyoruz gelmelerini , oturduğum ev izmit merkeze yürüyerek 10 dk ve kirası 450 lira izmit için bedava sayılır bu kira ve buraya da geliyor hizmet. bunun üzerinden diğer yorumlarınızı surdurebilirsininz.
  • o eskidendi çok pahalı sitelerde oturmak falan.artık heryere bağlanıyor.eğer sitede oturuyorsanız yönetime sölüyorsunuz onlarda arayıp buraya bağlantı yapğılsın derlerse hemen gelip bağlıyorlar.artık heryerde var bu bağlantı sadece arayıp sormanız yeterli ne yapmam gerekiyor diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz_vga

o eskidendi çok pahalı sitelerde oturmak falan.artık heryere bağlanıyor.eğer sitede oturuyorsanız yönetime sölüyorsunuz onlarda arayıp buraya bağlantı yapğılsın derlerse hemen gelip bağlıyorlar.artık heryerde var bu bağlantı sadece arayıp sormanız yeterli ne yapmam gerekiyor diye

"artık heryere bağlanıyor" derken tam olarak kastınız nedir ve hatırladığım kadarıyla belli bölgelere hizmet sağlanılıyor diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sithcem

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz_vga

o eskidendi çok pahalı sitelerde oturmak falan.artık heryere bağlanıyor.eğer sitede oturuyorsanız yönetime sölüyorsunuz onlarda arayıp buraya bağlantı yapğılsın derlerse hemen gelip bağlıyorlar.artık heryerde var bu bağlantı sadece arayıp sormanız yeterli ne yapmam gerekiyor diye

"artık heryere bağlanıyor" derken tam olarak kastınız nedir ve hatırladığım kadarıyla belli bölgelere hizmet sağlanılıyor diye biliyorum..

Eğer İstanbul, Bursa, İzmir, Kocaeli bunların birinde oturuyorsan ve oturduğun yer site ise, yönetime söylüyorsun arıyor superonline geliyorlar bağlıyorlar. Ama sanırsam belli bir sayıyı garanti olarak bağlatması lazım, buradada yöneticiye iş düşüyor ikna etmeli bina sakinlerini.

• 10mbit sonuçları, Tellcom Superonline'a satıldıktan sonra . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RakGitarMen -- 8 Ekim 2009; 22:20:36 >
  • Tellcom superonlineye satıldıktan sonra download hızında bir düşüş olmadı upload hızı yükseldi biraz. 10mbit kullanıyorum. Sağlam torrentlerde 1.1Mb/s den düşmüyor. Rapid premium + idm ile 1200-1300 görmüşlüğüm var. Quicknet süper...
  • 20mbit d/l a 5 up veriyorsa 100mbit'e 25 up vermesi lazım. Hız testindeki uploadlar da palavra (en azından yurtdışına), yurtdışına 500-600kb/sn'nin üzerine pek çıkmaz torrentlerde. Zaten bu dandik pirelli router'la 100mbit line'dan 40-50mbit performans alıyorsunuz başka çareniz de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

20mbit d/l a 5 up veriyorsa 100mbit'e 25 up vermesi lazım. Hız testindeki uploadlar da palavra (en azından yurtdışına), yurtdışına 500-600kb/sn'nin üzerine pek çıkmaz torrentlerde. Zaten bu dandik pirelli router'la 100mbit line'dan 40-50mbit performans alıyorsunuz başka çareniz de yok.

" 40-50mbit performans alıyorsunuz başka çareniz de yok " arkadas 1 gigabit kullanıyor herhalde beğenmediğine göre
  • Beğenmemekle ilgisi yok modem kaliteli değil diyorum başka tarafa çekmeyin. Modemi beğenmiyorum ama o kesin.

Bu arada PR/reklam yapmak ve superonline konularını up yapmak amacıyla açılmış az postlu hesaplar da dikkatimi çekiyor bugünlerde. Superonline'ın böyle ucuz tricklere ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, onay verdiğini de.

TTNet fanboyları vardı, şimdi superonline fiber fanboyları da mı türedi?

"Halizine şükredin, arkadaş 1 gbit kullanıyor heralde, Rezalet dediğin firma 14 senelik firma" gibi savunmacı, paylaşımı iğneleyici yorumların foruma faydalı olduğuna da inanmıyorum.

Burada kullandığım bir hizmet hakkında kullanıcı fikrimi belirtiyorum, 100mbit hattın en iyi 40mbit olarak kullanılması ve 20mbit performansını çoğu zaman geçememesi bir gerçek, alacaklar bilsin diye yazıyorum belki 100 değil 20mbit'i daha mantıklı bulurlar bu nedenle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 10 Ekim 2009; 22:58:31 >

• quote:

Beğenmemekle ilgisi yok modem kaliteli değil diyorum başka tarafa çekmeyin. Modemi beğenmiyorum ama o kesin.

Bu arada PR/reklam yapmak ve superonline konularını up yapmak amacıyla açılmış az postlu hesaplar da dikkatimi çekiyor bugünlerde. Superonline'ın böyle ucuz tricklere ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, onay verdiğini de.

TTNet fanboyları vardı, şimdi superonline fiber fanboyları da mı türedi?

"Halizine şükredin, arkadaş 1 gbit kullanıyor heralde, Rezalet dediğin firma 14 senelik firma" gibi savunmacı, paylaşımı iğneleyici yorumların foruma faydalı olduğuna da inanmıyorum.

Burada kullandığım bir hizmet hakkında kullanıcı fikrimi belirtiyorum, 100mbit hattın en iyi 40mbit olarak kullanılması ve 20mbit performansını çoğu zaman geçememesi bir gerçek, alacaklar bilsin diye yazıyorum belki 100 değil 20mbit'i daha mantıklı bulurlar bu nedenle.

Superonline zaten ahım şahım bir internet vermiyor olması gereken -, avrupa standartını veriyor, ama bizim memlekette aşırı hız gibi karşılandı :)

• quote:

Ekleyim,

Bu yorumları görünce direk TTNet fanboyları aklıma geldi. Superonline niye bu yola başvuruyor anlamıyorum, hayır yani problem de yok TTNet gibi. İnşallah sıkıntı olmaz uzun vadede, yani ekmeğini (bandwidthini) yiyoruz bu internetin Valla insan pimpirikleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 10 Ekim 2009; 23:06:40 >
  • quote:

quote:

Ekleyim,

Bu yorumları görünce direk TTNet fanboyları aklıma geldi. Superonline niye bu yola başvuruyor anlamıyorum, hayır yani problem de yok TTNet gibi. İnşallah sıkıntı olmaz uzun vadede, yani ekmeğini (bandwidthini) yiyoruz bu internetin Valla insan pimpirikleniyor.

Valla 20 mbit 100 mbit uygun fiyata babam verse babamın fanboyu olurum.

• quote:

quote:

Ekleyim,

Savunma yapmana gerek yok rahat ol :) Yeni üye oldum çünkü genelde guest olarak forumu takip ederdim ama 40-50 mbit bırak 8 mb alamayanları dusununce biraz lux bir şikayet olmuş ..Tabi bu işin gırgırı eger 100 mb kullanıyorsanız ben sahsen biliyorumen eth. ile az 60-70 alan cok kişi var ( Kablosuzla alamazsınız zaten 100 mbps ) bir baktırın..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.