Şimdi Ara

quiknet(fiberoptik) ip değiştirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: okttay

Dediğiniz doğru Superonline şuan çalışma yapıyormuş ve artık herkes sizin dediğiniz şekilde olacakmış. Superonline olarak görünecek ve istediği zaman ip si değişecek. Az önce müşteri hizmetlerini aradım. Benim henüz yapılmamış. Benimkinide bugün işleme aldılar.

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Benimki değişiyor. Eskiden Tellcom yazan IP'de artık Superonline International yazıyor. Modemi açıp kapadığımda IP değişiyor. Modem diyorum, çünkü Pirelli cihazlar aynı zamanda modem. Eskiden verilen ZyXel olanlar Router idi, modem özellikleri yoktu. Şu sıralar abonelere verilen Pirelli modeller hem ADSL modem hem de router.

Bizim ip adresimiz üye olduğumuzdan beri değişmedi. Herkesin değişiyorsa umarım bizim de artık değişir.

• benim ip fiberses aldığımdan beri son bir aydır hiç değişmiyordu, bugün değişmiş 217 ile başlıyor superonline international, modemin yazılımı da değişmiş 4.3.2.0025, her resette yeni ip alıyorum oh be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thor1 -- 29 Temmuz 2009; 4:57:57 >
  • arkadaşlar benim adsl sözleşmem bitti. sadece static ip yüzünden quiknet cazip gelmiyordu. anladığım kadarıyla artık dinamik mi oldu ip'leriniz?
  • Evet. Özel olarak statik IP istemediğin sürece modemi açıp kapattığın an IP'in otomatik olarak değişiyor.
  • İzninizle ben cevaplayayim.Şimdi Quiknet'te binazın altında bir adet ana modem bulunur.Bu modem resetlendiğinde ipleriniz değişmiş oluyor.Şu anda quiknette ana modemden bağımsız ip değiştirme çalışmaları var.Kendimden örnek vereyim bizde yapıldı.Artık ben ve oturduğum bölgedekiler iplerimizi sadece modemin fişini çekip takarak değiştirebiliyoruz.Eğer altyapınız yoksa ipniz mecburen statik oluyor.Üye olmadan önce lütfen bu ip değiştirmeyi binanızın destekleyip desteklemediğini mutlaka sorunuz.Umarım yardım edebilmişimdir.Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.