Şimdi Ara

Quiksilver deniz sortundaki...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bu quiksilver ın şortlarında bişey var testereye benziyo ne işe yarıyo bilen varmı
    bu arada quiksilver nasıldır kalite olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiRHoT -- 11 Kasım 2005, 23:51:28 >

• gazoz kapağı açacağına benziyo sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demi®

gazoz kapağı açacağına benziyo sanki...
    kramp girdiinde bitarafına batırman için
  • quote:

Orijinalden alıntı: demi®

gazoz kapağı açacağına benziyo sanki...
    o testere gibi olan şey sanırım sörf tahtasının kenarlarına bişey yapmak için olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SynFx

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: altanns

ya kramp ın acısı yeter bide onu batırırsak ne olur

gazoz açacağınada benziyo testerede olabilir

Adoniss mantıklı geliyo ama ne yapılabilirki onla tahtaya

bu alet bide sorta iple dikilmiş çıkartmak için ipi kesmek gerek ne iştir anlamadım ya merak ettim baya

• quote:

Orjinalden alıntı: SiRHoT

ya arkadaşlar bu quiksilver ın şortlarında bişey var testereye benziyo ne işe yarıyo bilen varmı

quiksilver kalite olarak iyidir severim.. ancak bu alet ne işe yarıyo bende bilmiyorum.. yok yok gazoz açacağı değil.. bana daha çok pis şakalar için gibi geldi. bendede var beyaz daha ufak.. düşünsene denizde ark.ının *ötüne batırıyosn.. valla korkudan ölebilir bile
    o ip çözülüyo.. yani tam bağlı değil.. telefonlara boyun ipi falan takılıyo ya.. onların bağı gibiydi bendeki.. dubaya falan çıkınca batıyo diye çıkardım.. zor oldu ama çok da zor değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misblay -- 11 Kasım 2005, 22:21:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: misblay

quote:

Orjinalden alıntı: SiRHoT

ya arkadaşlar bu quiksilver ın şortlarında bişey var testereye benziyo ne işe yarıyo bilen varmı

quiksilver kalite olarak iyidir severim.. ancak bu alet ne işe yarıyo bende bilmiyorum.. yok yok gazoz açacağı değil.. bana daha çok pis şakalar için gibi geldi. bendede var beyaz daha ufak.. düşünsene denizde ark.ının *ötüne batırıyosn.. valla korkudan ölebilir bile
    o ip çözülüyo.. yani tam bağlı değil.. telefonlara boyun ipi falan takılıyo ya.. onların bağı gibiydi bendeki.. dubaya falan çıkınca batıyo diye çıkardım.. zor oldu ama çok da zor değil..
    sörf tahtasıyla ilgili bişi o....

• quote:

Orijinalden alıntı: header

sörf tahtasıyla ilgili bişi o....

Alıntıları Göster
    yahu bu marka cabuk kuruyan mayo diye bi ürün satıyo sakın ola inanıpta almayın alakası yok birde dünya para alıyorlar o mayolara bi dünya para saydım cabuk kuruyan mayo ya, benim peder de kendine isportadan bi kac milyona naylon mayo aldı inanın pederin mayo 5 dakikada kuruyordu benimki 20 dakikada bizim isportanın teknolojileri daha iyi walla

• quote:

Orijinalden alıntı: meco

yahu bu marka cabuk kuruyan mayo diye bi ürün satıyo sakın ola inanıpta almayın alakası yok birde dünya para alıyorlar o mayolara bi dünya para saydım cabuk kuruyan mayo ya, benim peder de kendine isportadan bi kac milyona naylon mayo aldı inanın pederin mayo 5 dakikada kuruyordu benimki 20 dakikada bizim isportanın teknolojileri daha iyi walla

Alıntıları Göster
    nekadar cahiliz arkadaşlar yaa bön bön baktık alete valla elin gavuru görse bizi böyle k. ıyla güler

• quote:

Orijinalden alıntı: bjv16

nekadar cahiliz arkadaşlar yaa bön bön baktık alete valla elin gavuru görse bizi böyle k. ıyla güler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bjv16

ya bu yiyecek falan olmasın

oca forumda bilen biri çıkmadı ya aletin neye yaradığını bilene sort hediye

• quote:

Orijinalden alıntı: SiRHoT

quote:

Orjinalden alıntı: bjv16

ya bu yiyecek falan olmasın

oca forumda bilen biri çıkmadı ya aletin neye yaradığını bilene sort hediye

Alıntıları Göster
    sörfçüler için o..
    sörfçüler bileklerinden sörf tahtasına dalgalarla boğuşurken kaybolmasın diye bir iple bağlarlar..acil durumda o ipi kesmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: RccP

sörfçüler için o..
    sörfçüler bileklerinden sörf tahtasına dalgalarla boğuşurken kaybolmasın diye bir iple bağlarlar..acil durumda o ipi kesmek için

Alıntıları Göster
    Köpekbalığı saldırırsa ağzına alı dişlerinin arasına sıkıştırıyorsun. Bende sizdenim abi mahiyetinde köpekbalığı taklidi yapıyorsun. Bildiğin gibi it iti ısırmaz. Söz meclisten dışarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: M_I_A

Köpekbalığı saldırırsa ağzına alı dişlerinin arasına sıkıştırıyorsun. Bende sizdenim abi mahiyetinde köpekbalığı taklidi yapıyorsun. Bildiğin gibi it iti ısırmaz. Söz meclisten dışarı.

Alıntıları Göster
    gazoz açacağına benziyo cidden...

bu arada quicksilver kullanmadım ama çok beğenirim ben görünüşlerini mallarının

fakat kalite olarak iyi olduunu sölemezler

• quote:

Orijinalden alıntı: M_I_A

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: M_I_A

harikasınn!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: M_I_A

harikasınn!!

Alıntıları Göster
    Tarak be o.

Denizden çıktın saç baş dağılmış karşıdan süper bir hatun geliyor ne yapacaksın karizmayı silmemek için hemen tarağa sarılıp iki hamlede düzeltip karizman'a karizma katacaksın.

Bu arada karizman'a ısmarladım nargile nargile gümüş kemer ince bele......

• quote:

Orijinalden alıntı: halook

Tarak be o.

Denizden çıktın saç baş dağılmış karşıdan süper bir hatun geliyor ne yapacaksın karizmayı silmemek için hemen tarağa sarılıp iki hamlede düzeltip karizman'a karizma katacaksın.

Bu arada karizman'a ısmarladım nargile nargile gümüş kemer ince bele......

Alıntıları Göster
    sorf tahtalarının altı ve ayaklarını koydugun yer için

• quote:

Orijinalden alıntı: RccP

sörfçüler için o..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RccP

sörfçüler için o..

doğrusu bu galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: SiRHoT

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

sörfçüler için o..

doğrusu bu galiba

Alıntıları Göster
    çadır kurduğunda dikkati başka tarafa çekmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: marvin

çadır kurduğunda dikkati başka tarafa çekmek için

Alıntıları Göster
    bitarafının gazoz açıcağı olduğu kesin.diğer tarafıda rccp nin dediği gibi ipi kesmek için olabilir ama şu varki ipi kesen alet senide keser . yüzerken mühim bir tarafımızı kesmesin sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arghhh

bitarafının gazoz açıcağı olduğu kesin.diğer tarafıda rccp nin dediği gibi ipi kesmek için olabilir ama şu varki ipi kesen alet senide keser . yüzerken mühim bir tarafımızı kesmesin sonra?

Alıntıları Göster
    harbi testereye benziyo da neyi kesmek için o
    Allah korusun şortta öle keskin şey olur mu...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.