Şimdi Ara

Quiksilver deniz sortundaki... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o alet plastikse hiç bişeyi kesemez bence metal bile olsa testere kısmı bi işe yaramaz. gavur ne için kullanıyo bilmiyoz ama biz olsak bira açmak için kullanırız. cd rom drive ı kahve altlığı olarak kullanan salaklar gibi
  • yanlışlıkla kuşu muşu kapar dimi nemelazım o testere gibi şey şurda dursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjv16

o alet plastikse hiç bişeyi kesemez bence metal bile olsa testere kısmı bi işe yaramaz. gavur ne için kullanıyo bilmiyoz ama biz olsak bira açmak için kullanırız. cd rom drive ı kahve altlığı olarak kullanan salaklar gibi

diş kısmı plastik olmasına rağmen baya kesici

belkide sortu kessin diye koymuşlardır bi daha sort almamız için
  • Gerektiğinde traş etmek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: meco

yahu bu marka cabuk kuruyan mayo diye bi ürün satıyo sakın ola inanıpta almayın alakası yok birde dünya para alıyorlar o mayolara bi dünya para saydım cabuk kuruyan mayo ya, benim peder de kendine isportadan bi kac milyona naylon mayo aldı inanın pederin mayo 5 dakikada kuruyordu benimki 20 dakikada bizim isportanın teknolojileri daha iyi walla

bence seninki defolu ürünmüş.. benimki gayette kuruyo.. tabi önce sudan çıkmak lazım -bunu kaçırmış olmayasın - hele güneşte durdunmu.. ogghhh.. kuruyo hatta bi ara benim yumurtalar kıvamını kaybetçek diye korkuyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.