o alet plastikse hiç bişeyi kesemez bence metal bile olsa testere kısmı bi işe yaramaz. gavur ne için kullanıyo bilmiyoz ama biz olsak bira açmak için kullanırız. cd rom drive ı kahve altlığı olarak kullanan salaklar gibi
yanlışlıkla kuşu muşu kapar dimi nemelazım o testere gibi şey şurda dursun
quote:
Orjinalden alıntı: bjv16
o alet plastikse hiç bişeyi kesemez bence metal bile olsa testere kısmı bi işe yaramaz. gavur ne için kullanıyo bilmiyoz ama biz olsak bira açmak için kullanırız. cd rom drive ı kahve altlığı olarak kullanan salaklar gibi
diş kısmı plastik olmasına rağmen baya kesici
belkide sortu kessin diye koymuşlardır bi daha sort almamız için
Gerektiğinde traş etmek için
quote:
Orjinalden alıntı: meco
yahu bu marka cabuk kuruyan mayo diye bi ürün satıyo sakın ola inanıpta almayın alakası yok birde dünya para alıyorlar o mayolara bi dünya para saydım cabuk kuruyan mayo ya, benim peder de kendine isportadan bi kac milyona naylon mayo aldı inanın pederin mayo 5 dakikada kuruyordu benimki 20 dakikada bizim isportanın teknolojileri daha iyi walla
bence seninki defolu ürünmüş.. benimki gayette kuruyo.. tabi önce sudan çıkmak lazım -bunu kaçırmış olmayasın - hele güneşte durdunmu.. ogghhh.. kuruyo hatta bi ara benim yumurtalar kıvamını kaybetçek diye korkuyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme