Bildirim
Quinn'in çöp olduğunu düşünenler var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Top oynandığı ve Split push yapıldığı taktirde op. Onun dışında useless. Doran shield ile başlamış ve armor rune u olan butun herolara kaybedersin quinn 'in powerspike I yok ve late game de iyi de scale almıyor. Yani top ta ezdigin lrelia,tryndamere,rengar falan 2 item dan sonra uğraşmadan tek atar geçerler sana o yüzden hala menzilli adc olarak top ta sadece vayne viable o da assassin setinden dolayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 14 Eylül 2016; 13:42:06 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodimir
Top oynandığı ve Split push yapıldığı taktirde op. Onun dışında useless. Soran shield ile başlamış ve armor rune u olan burun herolara kaybedersin quinn 'in powerspike I yok ve late game de iyi de scale almıyor. Yani top ta ezdigin lrelia,tryndamere,rengar falan 2 item dan sonra uğraşmadan tek atar geçerler sana o yüzden hala menzilli adc olarak top ta sadece vayne viable o da assassin setinden dolayı.
aslında ben daha çok mid ve topta koridorumu kazandıktan sonra dediğin gibi tek yememek için, ultim ile roam atıyorum her yere ve oradan takımıma killer kazandırıyorum, ejder vs gibi görevlere çok hızlı gidip geliyorum yani bir bakıma işlevsel oynuyorum. fakat tabii ki split pushta bir o kadar kolay teleporta falan gerek yok zaten lanei ittirip ultim ile geliyorum savaşlara
edit: adc oynarken de bu roam olayını yapabiliyorum, koridoru ittirip hemen gidip geliyorum, geldiğimde wayen yeni yeni ittirmiş oluyor o yüzden çok fazla kaybım olmuyor ayrıca özellikle birazcık öndeysem yada 2 itemimi bitirdiysem, resmini attığım bu oyunda yaptığım gibi botta farm yapmaya çalışan wayenin kafasına 800ms ile tepik atıyorum ve ne olduğunu anlayamadan ölüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grell. -- 14 Eylül 2016; 13:46:42 >
-
Low elo şampiyonu. Bir Riven main olarak her ne kadar laning çok zor olsa da 6'dan sonra Şahin'den avlamalık kekliğe dönüyor quinn. 5-6 dakikada 2 kill falan alması lazım yoksa yapabilecek pek bir şeyi yok. Matchupı bilen quinnler 3. Q'ya E atmaya çalışıyor fakat cdr aldıktan sonra çok kolay oluyor.
-
Karşısında biraz sabırlı oynayan her bruiser 7-8 level den sonra kanat şiş'e çevirir . -
quote:
Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan
Low elo şampiyonu. Bir Riven main olarak her ne kadar laning çok zor olsa da 6'dan sonra Şahin'den avlamalık kekliğe dönüyor quinn. 5-6 dakikada 2 kill falan alması lazım yoksa yapabilecek pek bir şeyi yok. Matchupı bilen quinnler 3. Q'ya E atmaya çalışıyor fakat cdr aldıktan sonra çok kolay oluyor.
Bir riven maini olarak cevap ver kardeş voyboy quinnle nasıl boxboxu ezebiliyor?
Ya yine aptal gibi E maxlemiştir ya da kamp yemiştir
quote:
Ya yine aptal gibi E maxlemiştir ya da kamp yemiştir
Sadece youtubeye voyboy vs boxbox yaz ve izle kendin karar ver
Ben de bayılıyorum ya çekici geliyor. Oynaması da aşırı zevkli, eski halini de çok seviyordum. Şimdi de seviyorum. Oynarken kuş gibi hissettiriyor -
Late gamede tf çıkmadan önce valor olarak ormanda bekemelisin.tf cikincada direk carryi avlamalisin.karşı sup iyise işin çok zor.
Neden boxbox dünyanın en iyi Riven'ı gibi bir izlenim var? Riven'ın rsinden anlamayan insanlar buksbuks büyle yıptı diye konuşuyor etrafta sürekli. Boxbox Na'in bile en iyi 10 rivenına zorlasan 10. Sıradan zor girer, yoktur bile belki o listede. Boxboxun devri 2.5 sezon önce kapandı.
Edit: izledim ve tabii ki bir boxbox klasiği olarak e maxlemiş xdxd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teemo Erdoğan -- 14 Eylül 2016; 16:36:01 >
quote:
Neden boxbox dünyanın en iyi Riven'ı gibi bir izlenim var? Riven'ın rsinden anlamayan insanlar buksbuks büyle yıptı diye konuşuyor etrafta sürekli. Boxbox Na'in bile en iyi 10 rivenına zorlasan 10. Sıradan zor girer, yoktur bile belki o listede. Boxboxun devri 2.5 sezon önce kapandı.
rivena her ne olursa olsun q mu maxlemek gerekiyor? -
Evet %99.9 öyle. Bütün matchuplara Q Maxlemek daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Inflande
quote:
rivena her ne olursa olsun q mu maxlemek gerekiyor?
e fullemek daha eğlenceli oluyor öneririm :) -
Severim kendisini kostümü de var. Fakat çöp geliyor e skili yüzünden. Eskiden Valor olarak düelloya girebiliyorduk ciddi manada güzel bir özellikti. Şimdi sadece lane e gitmeye, roam yapmaya yarıyor. Hasar yiyince aşırı derecede yavaşlama ve kule, şampiyon hasarında iptal olması ile iyice leş hale getirildi.
Rework yedi dedik ki eh. U sunun hasarını Q ya verdiler eksik cana göre. Sonra op diyerek onu da kaldırdılar. Ulan bu heronun Q dan başka kullanacağı skilli yok resmen, nereye E atıcaksın tf de aralarına alırlar, E animasyonu ile adama vurma esnasında. Sıradışı ama berbat. Mehmet Aurelio Sol kadar çöp gözümde.
MF ye bakıyorum uygun pozisyonda ulti açsa tf nin gidişatını değiştirir.
Vayne desen ultisi ile sivrilen bir ADC.
En gereksiz gördüğüm Kog ultisi bile cana göre hasar verip, rakiplerini görünür kılıyor.
Ama buna bakıyorum ultisi eskisinden beter.(Eski halinin aptalca gereksiz uzun bir CD si vardı)
W si pasif o da işaretli rakiplere işliyor, alan açıyor hesapta bir de. Şahingözü temasına uyduracaz diye ayaklı warda çevirmişsiniz heroyu anasını satayım.
Q su sırf işlevsel diye düşük taban hasar ve düşük ad scalingi.
E si melee misin, ranged misin belli değil dercesine dibine girip düz vuruş yapma.
Pasife odaklı aptalca bir skillset.
Her yönüyle çöp. Anca Riven CTlersin bununla, başka da bir esprisi yok. Gerçi bir yerden sonra Riven ağzına salıncak kurar o ayrı bir konu.
-
Graves gibi ormana kaydırılsa iyi olur aslında.
quote:
Orijinalden alıntı: Suppordle
Severim kendisini kostümü de var. Fakat çöp geliyor e skili yüzünden. Eskiden Valor olarak düelloya girebiliyorduk ciddi manada güzel bir özellikti. Şimdi sadece lane e gitmeye, roam yapmaya yarıyor. Hasar yiyince aşırı derecede yavaşlama ve kule, şampiyon hasarında iptal olması ile iyice leş hale getirildi.
Rework yedi dedik ki eh. U sunun hasarını Q ya verdiler eksik cana göre. Sonra op diyerek onu da kaldırdılar. Ulan bu heronun Q dan başka kullanacağı skilli yok resmen, nereye E atıcaksın tf de aralarına alırlar, E animasyonu ile adama vurma esnasında. Sıradışı ama berbat. Mehmet Aurelio Sol kadar çöp gözümde.
MF ye bakıyorum uygun pozisyonda ulti açsa tf nin gidişatını değiştirir.
Vayne desen ultisi ile sivrilen bir ADC.
En gereksiz gördüğüm Kog ultisi bile cana göre hasar verip, rakiplerini görünür kılıyor.
Ama buna bakıyorum ultisi eskisinden beter.(Eski halinin aptalca gereksiz uzun bir CD si vardı)
W si pasif o da işaretli rakiplere işliyor, alan açıyor hesapta bir de. Şahingözü temasına uyduracaz diye ayaklı warda çevirmişsiniz heroyu anasını satayım.
Q su sırf işlevsel diye düşük taban hasar ve düşük ad scalingi.
E si melee misin, ranged misin belli değil dercesine dibine girip düz vuruş yapma.
Pasife odaklı aptalca bir skillset.
Her yönüyle çöp. Anca Riven CTlersin bununla, başka da bir esprisi yok. Gerçi bir yerden sonra Riven ağzına salıncak kurar o ayrı bir konu.
Hocam ne ezmissin be yikildim suan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben topta darius a karşı etkili buluyorum
Nefret ettiğim bir çar, Irelia oynarken oyun başımda kafama vuruyodu lanet olası.Lane'de fazla güçlü late'de biraz düşüyor oyundan.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X