Çark 1 liraya sabitlenmişti, bugün 3 hesaptan da 5 verdi. bugün çarkı mutlaka kullanın. |
Qumpara Kampanyaları (13. sayfa)

-
-
Bana 1 verdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana 3 geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim gibi 500 liralık migros çeki çıkAN arkadaşlardan ,bunları hakem heyetine şikayet edip sonuç alan var mı?
Yoksa artık üzerine su mi içelim?
-
Bugünün yanıtı: 1000
günlük çark işi bitti galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana bugün 3 tl geldi
çark varmı yani, bende neden yok anlamadım her gün vardı bugün yok
Salı sorusu cevabı, 100
Çark dün vardı bugün yok, ilerleyen saatlerde gelebilir, kampanya bilgisi var, 3-28 şubat şeklinde.
Bugün ikinci defa çarkı çevirdim 15 puan geldi onu da listedeki kampânyalardan birine katilip fiş yollarsam vereceklermiş haha 250 şok çeki veremeyen qumpara 15 puani da veremiyor artık. Zor durumdalar sanırım.
salı sorusunun cevabı: 25
-
5 tane oldu 15 lik çıkmasın 3 çıksın diye dua ediyordum.. Neyse dedim cips alayım bi deneyeyim olursa 50 lik cipse okey altın faydalanılır hemde 75 tl yüklenmiş olur dedim tabiki yuklemediler.. Mail attım cevap bu..
Cips kampanyası geçerli değildir.
Kampanya, yalnızca belirli marka kampanyaları için geçerlidir. Reklam, tıkla kazan, salı ve perşembe kampanyaları ile Qumpara kategori, Qumpara cashback, offerwall, Puzzle kampanyaları bu kampanyaya dahil değildir.
Saygılarımızla.
Hangi kampanya olduğu da belirtmemis muhtemelen hic birini saymiyacaklar.
Bunlar kadar iş etiğinden uzak firma olamaz. Bırakın 1 günü 1 dakika sözlerinde durmayı beceremiyorlar. Tüm çalışanlara demişler hepiniz 3 maymunu oynayın; harbiden çok iyi oynuyorlar. Tebrik etmek gerek…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyice cozuttular Aralık'ta şok market kodu içinde QR ödeme yapın verelim dediler iyiye gideceğine kötüye gidiyor
Salı sorusunun cevabı: perfect fit
Salı sorusunun cevabı: duracell
-
Bilmeyenler için konuyu açayım hocam. Yılbaşına kadar günlük giriş yap, belli sayıda giriş yapınca kutu aç, kutudan çıkan hediye senin olsun dediler. Kutudan 250TL Şok kuponu çıktı, önce 15 gün sonra vereceğiz dediler, sonra 30 gün sonra dediler, sonrasında da QR ile tam 5000TL alışveriş yaptıktan sonra vereceğiz dediler.
-
Çarktan 0.02 g altın çıktı. Minted hesabı açmaya değermi bilemiyorum
Banada çıktı bugün 2 hesapta satmaya kalksan 60 lira aç bence qumparaya hesaba 5 lira attım hesap onaylandı sonra altın hesabı aktif ettim
TL hesabım vardı zaten. Mint hesabıda açayım hocam.
0.02 g 65 civarı bir rakam ediyor (kesintiler olur tabi)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X