Qumpara Kampanyaları (11. sayfa)
-
-
Adam değillermiş. Benim çıkardığım sonuç bu. Yaptıkları şey sahtekarlık. Sen Qumpara olarak bu şartları söyleseydin kimse uğraşmazdı. -
Google play 1 yıldız ile tepkimi yazdim -
Yuh.. 50 cikti bana insani ona sevindirir bu olay. Adam 10 bin market harcamasi yapsa zaten ℅10 kazanir senin 500 üne mi kalacak..
-
Eline sağlık hocam resmen boşa uğraştık.
-
Önce kod 15 gün içinde gönderilecek yazıyordu, sonra 30 gün içinde gönderilecek yazmaya başladı, sonra da 5000 tl alışveriş yap da öyle gönderelim yazmaya başladı. Düzenbazlıktan başka bir şey değil. Kampanya başında böyle bir şart yoktu. Sonradan işi yokuşa sürüp ipe un seriyorlar. Bu hareketlerinin sonuçlarından pişman olurlar umarım. -
Bunlar çamura yatmış anlaşılan, uygulama içindeki destekten aşağıdaki gibi bir şikayet maili attım, bakalım sonuç ne olacak?
"Merhaba sayın kampanya düzenleyici, bir durum hakkında şikayetçiyim. 16 gün boyunca bizlere damga toplattiniz. Ödüller belli şartlar belirsiz şekilde kampanya duzenlediniz. Ben ödül olarak 500 migros dijital kod kazandım ve bunun için herhangi bir şart yoktu. 15 gün içinde kod tarafınıza gönderilecektir yazıyordu. 2 gün sonra bu 30 gün oluverdi.Neyse dedik şimdide Migrosta 10000TL harcama yapmamız lazımmış.Siz dalga mı geçiyorsunuz bizlerle. Ben zaten 10000TL harcasam Migrosta minimum 1000 puan banka bonusu alırım,sizin 500 kodunuzla neden ugrasayim. Bunun sonucu sizler için hiçte iyi olmayacaktır bunu bilesiniz.Oyunun sonu gelmişken kural değiştirilmez. Bu hatanizdan donmezseniz yapılan haksızlıklara tüm sosyal medyalardan tepkimizi göstereceğiz. Hata düzeltilir umarım."
-
düzgün bi hükümet denetimi olsaydı bunların yönetim departmanını bi güzel silkerdi, kendine getirirdi, ama yok malesef. -
Yurt olmayan derken? Hangi kutudan aldiniz bugün mu? -
Ben daha damga hediyemi almadım ama 3 hesaptan 16 gündür gün sonu unutmadan ugrastim olaki 500tl migros çıkarsa ben isterim boyle saçmalık olur mu? oyun bozan çocuk gibi 😖
sert bir cevap verilmeli bunlara
zaten boyle paycell gibi hak edişleri dilenir gibi isterim diye fiş falan da yüklemedim sevmiyorum istemeyi kayit actırmayı hak edilen verilir 🤨
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 26 Aralık 2024; 23:5:51 > -
" Tırt " demek istemiştim hocam,klavyenin azizliği işte. 3 gün önce Sarı kutudan çıkmıştı. Gerçi şartları değiştirmişler zaten, Qumpara QR ile Migrosta 10000TL harcama yaparsan gondereceklermis. Kısacası yine bana Tırt çıkış oldu
-
Bundan sonraki kampanyalar için çalışacakları firmalar dahi nasıl güvenecek ? Bunlarla bundan sonra üyeleri olarak herhangi bir iade, çekiliş, çek kampanyasına katılmam şahsen . Şimdiye kadar birşeyler kazandık, ama insanlarla dalga geçmelerine gerek yoktu, damga mamga hicbirsey yapmasalar daha iyiydi. Hiç değilse kendi kendilerini bitirmezlerdi, üyeleri de kafalarına uyan kampanyalara katılmaya devam ederlerdi -
maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor -
Qumparanın Instagram hesabında herkes tepki göstermiş bütün güvenirliğini kaybetti -
Instagram'da üşenmeyip eylüle kadarki paylaşımlarını yoruma kapatmışlar , iyi mıçtılar . Toparlasınlar artık. Eylül öncesi paylaşımlarına yorumlar başlasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalkonya -- 27 Aralık 2024; 13:35:53 > -
He valla doğru söylüyon😂
-
"Aşağıda bulunan bilgilerin olduğu kullanıcınızım. Yılbaşı kampanyası kapsamında üşenmeden her gün uygulamaya girip damga topladım karşılığında 500 TL Migros hediye çeki kazandım. Önce hediye çeki 1 hafta içinde gönderilecek yazıyordu. Daha sonra 15 gün içerisinde gönderilecek yazmaya başladı. Şimdi baktığımda QR ile migrosta 10000 TL harcayın öyle vereceğiz yazıyor. Siz insanların aklıyla dalgamı geçiyorsunuz. Yaptığınız kullanıcı memnuniyeti açısından hiç hoş değil. uygulamayı sileceğim. Böyle rezillik olmaz. Ben size 500 TL vereyim insanları uğraştırıp salak yerine koymayın lütfen.!"
Şikayet var, twitter, kurumsal mailimden, instagram ve google play dan ayzdım bunu aynı şekilde yaptıkları düzenbazlık milletin aklıyla dalga geçmek başka bişr şey değil..
-
bende baştan bu şekilde şartınızı söyleseydiniz insanlar 16 gün boyunca damga toplamak için uğraşmazdı vereceğiniz 250 tl için 5bin tl şart koşuyorsunuz her hangi bir banka bile 1000 market harcamasına 100 puan verirken sizin %5 kodunuzu almak için kimse uğraşmayacaktır. hoş sizlerde uğraşmasın kuponu alamasın diye yapıyorsunuz ama yakışmadı hiç filan tarzında mail attım destekten
-
Değerli Kullanıcımız,
Kurulduğumuz günden bu yana Qumpara ailesi olarak sizlere sürekli yeni aktiviteler ve ödül kazanma fırsatları sunmaktayız. Damga, çark, kutu gibi oyunlar; bildirimleri takip etme ve anketlere katılma gibi alışverişe bağlı olmayan yöntemlerle de uygulamamızı kullanarak kazanç sağlamaya devam edebilirsiniz.
Ayrıca, günlük alışverişlerinizden daha fazla ödül kazanmanız için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Siz de kazanmaya devam etmek için bizi takip etmeyi unutmayın.
Saygılarımızla.
Otomatik cevap yazmışlar. Bakiyemi 200 yapıp çekeceğim, sonra da silerim uygulamayı. -
Bana da 500 TL çıkmıştı hatta kod da geldi ama migrosa gidip kullanmadım. Şimdi baktım kod gitmiş 10000 TL harcama koşulu gelmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X