uygulamayi yukedim, herhangi bir yerde soru mu cikiyor? kisiye ozel falan mi? bende cikmadi da |
Qumpara Kampanyaları (5. sayfa)
-
-
bu haftanın sorusu keşfet bölümünde en altta,
-
tesekkurler
-
29 Ekim Salı Cevap: 29ekim
-
Merhaba; Market QR %10 kampanyası ve %25 eczane kampanyasını kullanan oldumu? Hesap yukseltek için verilen İBAN’a para yüklemek yeterlimi acaba? Sipay altyapısı kullaniyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu haftaki cevap 200
-
market ve eczane harcama kampanyasını yapmadım onu bilmiyorum ama hesap yükseltmek için ibana 5tl göndermiştim ve olmuştu.. ardından da hesabımda biriken 200tl bakiyeyi ibanıma çekmiştim
-
Teşekkürler hocam. Verilen İban' a 10 TL gondereceğim. (1.1 TL komisyon istiyor) . bugün migros jet kasada QR ödeme ile yapıp bir deneyeyim .
Gelişmeleri yazarim
Market kampanyası QR odeme basarili bir sekilde gerçekleşti. Anında cashback yattı.
1-8 Kasım arası alt limit olmaksızın %10 iade <Max (35 lira) hiç yoktan iyidir.
Eczane %25 cashback (en fazla 50 lira iade)
12 Kasım sorusu cevabı : henkel
Arkadaşlar konusu var mı bulamadım? Çek kazan ve qumpara daha profesyonel sistemli göründükleri için kullanıyorum. Bir de Whatsapp üzerinden fiş gönderilen fiş gönder kazan var. Kullanılabilinir mi, fikriniz nedir?
-
Gayet kullanılabilir aktif şekilde kullanıyorum papara hesabına aktarıyor hemen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
whataspp kullanan hangisi?
-
bu hafta da bildirime çark veriyor.. 10+10+3 ile haftayı kapadık
-
bildirim gelmedi bildirimler açık olmasına rağmen uygulamaya girdim bulamadım nasıl yapılıyor? :(
-
Yukarıda en sağda bildirim işareti var ona basın, sonra duyurular kısmına girin orada en üstte Hero Baby var ona tıklayın, çark verecek. Geri gelin, duyurular yazan yerin yanında bildirimler diyor ona tıklayın, orada çark çevirme hakkı kazandınız çıkacak üstte ona basın, çevirin çarkı bu kadar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yukarıda arkadaşın yazdığı gibi yapılıyor,ben de bildirim takip etmiyorum.Aynı şekilde yapıyorum
-
çok teşekkürler hocam oldu peki 3 kez nasıl aldınız 1 hak veriyor sadece
-
Ben zaten 1 tane aldım, Moldova Hocamda 3 hesap var muhtemelen o yüzden 3 tane almış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X