Şimdi Ara

QWERTY klavyeli BlackBerry Passport lanse edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
4.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 GB Ram
    32 GB Rom
    3.450 Mah Batarya

Özellikler ve biçim harika.

Ama BB den uygun fiyat beklemek iyimserlik olur.
    2,200-2,300 Benim Tahminim.
    http://www.gsmarena.com/blackberry_passport-6457.php

• Hos duruyor

• Tasarım farklı olmuş. BlackBerry BB10 işletim sistemiyle ümit veriyordu. Tutunamaması kötü olmuştu.

• Geçen klavyelininde alt donanımlısı geldiydi bunada böyle S600 yada onun ayarında ayarında MTK ve 1.5-2 GB modelde gelmeli. BB bunu 2000 e satamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS

Bu arada teknik tablosuda bu şekilde ( Haberde yayınlanmadı denilsede gsmarena da var )

OS BlackBerry 10.1 OS
    Chipset Qualcomm Snapdragon 800
    CPU Quad-core
    MEMORY microSD, up to 64 GB
    Internal 32 GB, 3 GB RAM
    DATA GPRS Yes
    EDGE Yes
    Speed HSDPA, HSUPA, LTE
    WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi hotspot
    Bluetooth v4.0, A2DP, LE
    NFC Yes
    USB microUSB v2.0
    Li-Ion 3450 mAh battery

Su telefonu 1300den getirsinler ilk alan ben olurum QWERTY klavuwli telefonları seviyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok orijinal bir tasarım olmuş...

• Tasarım güzel, özellikler doğruysa harika, ama çok ucuza satmadıktan sonra artık Blackberry'in yüzüne bakan olmaz. Keşke BB 10.1'den vazgeçip androide güzel bir tema giydirerek satsa.

Bakıyorsun HTC'ye Apple gibi özel bir işletim sistemi varmış gibi Sense arayüzünü koyup malzeme kalitesini rakiplerinden daha iyi hale getirip elit Android telefon satıyor.

Blackberry, HTC gibi davransaydı durumu daha iyi olabilirdi. Karşısında Nokia gibi ibretlik bir firma varken en azından opisyonel olarak androide izin verse kendini toparlar.
  • Şu telefon 1500-1700 bandında gelirse alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanım süper güncel ,batarya daha süper :D

• BarGoS kullanıcısına yanıt
    hocam cihazın özellikleri büyük ihtimalle bunlar olacak ama gsmarena da henüz lansman yapıldı haberi yok kaldı ki teknik özellik tablosunun en üstüne dikkatinizi çekerim

QWERTY klavyeli BlackBerry Passport lanse edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Creed -- 11 Temmuz 2014; 20:43:47 >
  • İşletim sistemi ios u andırıyor

• tasarım güzel de işletim sistemi artık ölü Snapdragon 800 olsa kaç yazar.
    gerçekler acıdır :/

• BarGoS kullanıcısına yanıt
    O pil bile alınma sebebi telefon için. Bence harika olmuş, pazarda böyle alternatifler görmek güzel. Benim gibi hemen her işini tablette notebookta gören, çoğunlukla telefonu modem olsun diye taşıyan biri için ideal gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu ceket veya gömlek cebinde taşıyanlar için iyi ama pantolon cebinde taşınmaz
  • telefonun donanim ozellikleri cok iyi ama bb mucadeleyi donanimda degil yazilim desteginde kaybetti. ios ve android marketlerini zenginlestirirken bb yerinde saydi. simdi ise asla kapatilamiyacak bir yazilim farkli var.

• acayip şık bişey olmuş yahu :) hiç fiziksele klavyeli bir telefonu beğeneceğimi düşünmezdim.

• Sony ve Hatice'de de aynı boşluklar var ama klavye yok

• Androidi geçerse kurtulur bence.

• İbretlik bir tasarımı olmuş ama ekran çözünürlüğü beni benden aldı bayağı iyiymiş

• Beyler Şu BIS olayı bitti mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.