Şimdi Ara

QWERTY klavyeli BlackBerry Passport lanse edildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
4.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiziksel klavye 3 gb ram ve muhtesem işlemci

geldiği gün alırım
  • Battı balık yan gider anasını satayım demişler bambaşka bir yolu seçmişler. Bence başarılı olabilecek bir hamle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikler müthiş

• Tasarım harikası olabilir ama qwerty klavye yıllardır kullanan birisi olarak asla almayacağım telefondur. qwerty yi kullanma sebebine aykırı kullanım dezavantajı var. Çok zor kullanılır bu kulavye. BB de 2500 tl ister buna.

• Tasarimi begeenmeyen bir tek ben miyim arkadas?

Bildigin kutuk gibi bir telefon olmus, azisik hatlari yumusatsaniz fena mi olurdu

• işletim sistemi mükemmel bence ve daha önce denenmemiş birşey deniyolar bu kadar kötü durumda olmalarına rağmen adamlara helal olsun demek düşer ve bataryayıda görmemezlikten gelmek gerek 3500mah batarya 4.5 inçlik bi telefon için çok iyi bi kapasite

• Tasarımını ve özellikleri çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar size yemin ediyorum Passport telefonun cıkmasını dort gözle bekliyorum. blackberry kullanıcısı degilim ama bu tasarım bu özellikler beni benden aldı.hep diyordum iphone 6 kesin alıcam hatta parası bile hazır suan nokia x3 kullanıyorum.tek düşüncem iphone 6 cıkmasını beklemekti taki blackberry Passport telefonunu görene kadar..hatta bügün idareten lg g3 32 gb modelini geçiçi olarak aldım bi iki ay sonra satarım düşüncesiyle 100 200 zararına satıp iphone 6 alırım diyordum ama artık kesin olarak alıcagım telefon blackberry Passport olucak..benim için tasarım olmazsa olmazlardan telefonu telefon oldugu için kullanıyorum öyle pek macera aramıyorum uygulama vs vs pek ilgilenmiyorum zaten kullandıgım programlar suan bb storede var..oyunda oynamam bu tasarım tam benım ıstedıgım tasarımda ve insallah eylül ayında telefon gelir ve bende bu telefona kavuşurum..kim ne derse desin blackberry çöp uygulama yok vsvs vallahi umrumda degil bu tasarımla gelsinde isterse uygulama olmasın..tek korkum eni cok büyükse ozman hayal kırıklıgına ugramıs olucam..kare tasarım fakat s5 ile üst üste koyunca pekte eni fazla sayılmaz kullanılabılır bı duzeyde bakalım gelsın bı dokunalım telefona ozman karar verıcem..ıyı gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

tasarım güzel de işletim sistemi artık ölü Snapdragon 800 olsa kaç yazar.
    gerçekler acıdır :/

Senin gibi mallar yüzünden her gün Snapdragon ac'ymiş 801'miş falan çıkıyor. Sırf işlemci hızı 0.1 ghz daha hızlı diye sümüğünüzü fışkırta fışkırta yeni telefon peşinde koştunuz.

+1 801 ab'ye 2.3 ghz'de çalışıyor diye eski donanım diyeni gördüm

• bence snap 800 gibi donanımlara hiç gerek yoktu.Düşük donanımlarla bile işletim sistemi mükemmel işler çıkartıyor.2 gb ram bile çok yeterli olurdu.Ama popülarite bunu gerektiyorki kendi kattıklarına ek olarak popüler donanımlarıda cihazlarında kullanmışlar.Blackberry bu şekilde güzel cihazlarla ve birazda medyanın desteğiyle çok daha iyi yerlere gelebilir.

Sonuçta sadece Türkiye pazarı yok.Cihazlar çabuk değer kaybediyor,kimse almıyor diye koskoca şirketi batıran arkadaşlar efsanesiniz..

• Klavye ve kasanın ekrana oranı bu sefer on numara olmuş. Önceki klavyeli modellerde koca telefonda ufacık ekran kalıyordu.
  • Z10 çıktığı gün bitti , artıs bis yok
  • Gördüğüm en kötü tasarımlardan bir tanesi. Bu tip tasarımlar beş sene önce Çinden gelen radyolu, televizyonlu, basmatik telefonlarda vardı! Ha tek farkı fiziksel klavye koymuş alta üç sıra! O da ne kadar yaratıcı bir şey Allahım, şaşırdım kaldım... BB ne yapacağını gerçekten şaşırmış, Allah ıslah etsin!

• Değişik bir tasarıma sahip. Fiziksel tuşlu telefonlarda sanırım bu alanda gerçekten kazanan tek firma BB kaldı.

• Bence blackberry classic modeli yine en iddalı modeli olacaktır.

• Blackberry ölmedi mi? Zombi gibi dolaşıyor mu yoksa piyasada hala :p

• Kimse dikkat etmemis ama bence bu telefonun en buyuk ozelligi klavyeyi ayni zamanda trackpad olarak kullanalabiliyor olmasi . Web deneyiminde bundan daha iyisi yok.

• Telefonun yarısın çalımışlar
  • Ekranın kare olması belkı dezavantaj yaratabilir bazı oyunlar için ama klavye tasarımı hoş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.