Şimdi Ara

QWERTY klavyeli BlackBerry Passport lanse edildi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
4.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Infinitum

quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

Üslûp tan dolayı özür dilerim fakat z10 ile BlackBerry işletim sistemini sıfırdan yazdı. Artık çok daha kullanışlı ve marketi büyük bir işletim sistemi oldu. Marketi neredeyse googledan büyük oldu çünkü hem BlackBerry world var hem de android marketten direkt uygulama indirilip kurulabiliyor. Ziraat bankası hariç herhangi bir sorun yaşamadım android uygulamalarında. Üstelik müthiş derecede akıcı ve kullanıcı dostu bir arayüzü var eski BlackBerry işletim sistemlerine göre... tavsiyem deneyin.. özellikle fiziksel tuş olmaması ve tamamen parmak hareketleri ile kullanmak çok keyifli.

İşletim sisteminin sıfırdan yazıldığını bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler.

BB Z10'un internetten incelemesini izledim, arayüzde bence eksikler olsa da güzel, kullanımda donma-kasma yok, uygulama izin sistemi en çok beğendiğim şey oldu. Ama dediğim gibi piyasada yer edinmek için ya Android bir alternatif sunacak, ya da fiyatları iddalı olacak. Fiyatı dışında gayet güzel telefonları var. Fiyatları düzeltirse yolu açık.

Ben şahsen ne bir iPhone'a ne de Android bir cihaza 1200 TL'den fazla vermek istemediğim gibi, Blackberry cihazlarına da 1800 veremem. O paraya sistem toplarım benim için daha iyi. F/P bir cihaz çıkarırlarsa olabilir elbet.

Bu arada ilk yorumumda BB10.1'e bir eleştirim yoktu.

F/P bir cihaz var zaten: BlackBerry Z3.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Blackberry tasarımdan ödün verse de, genel blackberry mantığını , 3 sıraları klavye kullanarak en iyi şekilde moderne etmiş gibi duruyor. Fiyat konusunda aşırıya kaçmazsa eski hedef kitlesini memnun edebilir :)

• bilgilendirme için teşekkürler hocam ama benim merak ettiğim 16:9 uygulamalar aynı 21:9 filmi 16:9 ekranda izler gibi altta üstte siyah boşluk mu kalıyor ?
  • Bb ve uygun fiyat ? Adamlarin kitlesi farklı standart kullanicilari pek takmiyorlar.
    Hedef kitleleri şirketler

• Garip tasarımlı,ama gözüme çok hoş göründü,ha alırmısınız desem almam,çünkü fakirim

• gereksiz oldugunu dusunen tek benmiyim?

• Tasarimi bana bir hos geldi. Fiziksel klavyenin yeri bir baskadir. Fiziksel klavyeli telefonlar geri gelmeli diye dusunuyorum. Blackberry bu konuda isini iyi yapiyor bana kalirsa.

• Bu telefon tutarr

• ahı gitmiş vahı kalmış..

• Umarım editörlerimiz bu cihaz çıktıgında video inceleme yaparlar.Bir çok kişi bekliyor sanırım.

• Z10 dan oldukça memnunum ama hala dokunmatik klavye olayına alışamadım, diğer kullandığım bblerden ötürü sanırım hep gerçek klavye arar oldum. Bu model umarım başarılı olur...
  • ekran fazla geniş gibi geldi bana

• Tasarımı çok karizmatik.
  • Şu ''lanse edildi'' lafınıza feci derecede ayar oluyorum.

• Alınabilir bence ama pek uygulama aramam diyorsanız.

• BB ölümüne deniyor artık.
  • güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

Üslûp tan dolayı özür dilerim fakat z10 ile BlackBerry işletim sistemini sıfırdan yazdı. Artık çok daha kullanışlı ve marketi büyük bir işletim sistemi oldu. Marketi neredeyse googledan büyük oldu çünkü hem BlackBerry world var hem de android marketten direkt uygulama indirilip kurulabiliyor. Ziraat bankası hariç herhangi bir sorun yaşamadım android uygulamalarında. Üstelik müthiş derecede akıcı ve kullanıcı dostu bir arayüzü var eski BlackBerry işletim sistemlerine göre... tavsiyem deneyin.. özellikle fiziksel tuş olmaması ve tamamen parmak hareketleri ile kullanmak çok keyifli.

İşletim sisteminin sıfırdan yazıldığını bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler.

BB Z10'un internetten incelemesini izledim, arayüzde bence eksikler olsa da güzel, kullanımda donma-kasma yok, uygulama izin sistemi en çok beğendiğim şey oldu. Ama dediğim gibi piyasada yer edinmek için ya Android bir alternatif sunacak, ya da fiyatları iddalı olacak. Fiyatı dışında gayet güzel telefonları var. Fiyatları düzeltirse yolu açık.

Ben şahsen ne bir iPhone'a ne de Android bir cihaza 1200 TL'den fazla vermek istemediğim gibi, Blackberry cihazlarına da 1800 veremem. O paraya sistem toplarım benim için daha iyi. F/P bir cihaz çıkarırlarsa olabilir elbet.

Bu arada ilk yorumumda BB10.1'e bir eleştirim yoktu.

BlackBerry fiyattan kaybwdiyor zaten. 1800-2000₺ bu durumda olan bir şirket için çok para ama zaten adamlar tok satıcı telefon işini arka plana attılar sunucu sistemleri üzerinde çalışıyorlar. O yüzden telefonlar pahalı.Ben de o kadar para vermem. 1000₺ para vermek bile bana mantıklı gelmiyor temiz bir ikinci el yeterlidir benim için. 570₺ ye aldım z10 u.. çok da memnunum. BlackBerry nin eski yazılımını ben de almazdım çok karışık bir ayar menüsü vardı çünkü.

• BlackBerry'nin bu işe girmesi çok mantıksız.Artık QWERTY kullanan çok küçük bi topluluk kaldı.Hep söyledim,bu artık Blackberry'nin son çırpınışları...Her ne kadar 3 GB Ram da koysalar 32GB depolama da koysalar bu telefon tutmaz.Ayrıca,Windows Phone bile 2013te %3.6 pazar payına ulaşıp çoğu araştırma şirketi tarafından 2018te %10 olacağını söyledikleri halde,hala BlackBerry'nin kendi işletim sistemi ile telefon çıkarması,firmanın yaptığı yanlışlardan sonuncusu olabilir.

• süper olmuş, umarım fiyat konusunda dikkatli davranırlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.