Şimdi Ara

[b]QWERTY KLAVYELI, FLASH'LI, 3G'LI MODEL TAVSIYESI LUTFEN[/b]![/b]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, qwerty klavyeli, flash li, 3g li tavsiye edebileceginiz telefon var mi acaba (N97 disinda) Samsung veya HTC uzerinde durdugum markalar ama baska marka da olabilir, yurtdisindan da getirtebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelyred -- 22 Ağustos 2009; 14:14:02 >

• se x1, p1i
  • Nokia 5730 da ucuz bir alternatif
  • 5730 gayet güzel bir telefon
  • 5730 bence ama wifi yok
  • Eğer sanal klavye olur diyorsanız Samsung İ8910HD derim.
    Fiziksel klavye istiyorsanız OmniaPro veya HTC Touch Pro2 öneririm.
  • Herkese yorumlari icin cok tesekkurler...

@nanaka9 ; oyle bir tavsiye vermissiniz ki nerdeyse 1 aydir yurtici-yurtdisi tum forumlari inceleyip , elemeler sonunda elimde kalan 3 secenegi yazmissiniz:)) bu kadar olur...once klavye isteyip istemedigime karar vermem gerekiyor ama daha once bu sinifta telefon kullanmadigim icin bu konuda karar vermekte zorlaniyorum...hadi olmusken klavyesi de olsun desem, fiyat yukseliyor..hadi onu da goze alalim desem, touch pro 2 nin benim icin en onemli dezavantaji flash inin olmayisi...omnia pro ile ilgili cok detayli bilgi- yorum henuz bulamadim...bu iki modelin performansi konusunda ne dersiniz? htc nin pda/smartphone konusundaki basarisi konusunda bircok kisi hemfikir...sizce omnia pro, touch pro 2 nin flash eksigini kapatip performans konusunda basabas gelir mi?
  • 5730 ve e90
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

5730 ve e90

İkiside çok saçma telefonlar. e90 zaten taşınabilir televizyon gibi. 5730'da sadece klavyeden yapılmış gibi. e90 gibi bir telefonda 3.2 mp kamera olması zaten saçma. İkisinide tavsiye atmıyorum işin kısası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

5730 ve e90

İkiside çok saçma telefonlar. e90 zaten taşınabilir televizyon gibi. 5730'da sadece klavyeden yapılmış gibi. e90 gibi bir telefonda 3.2 mp kamera olması zaten saçma. İkisinide tavsiye atmıyorum işin kısası.

o senin görüşün.. bırakta son sözü alacak arkadaş sölesin

• kımsede e71 dememıs.. zarıf sık vede kullanıslı bır telefon... ozellıkle beyaz renk super.
  • e71 olabilir bence de e90 da çok ağır ama tasarım olarak şık bence lettap gibi e71 in tuşları azıcık ufak ama yazmayı engellemiyor
    1-e71
    2-e90
    3-e75

e serisi düşünüyosan düşünmüyosan n97 derim
  • arkadaş N97 dışında demiş..

N97yi neden istememiş onuda mrk ettim açıkcası.. acaba fiyatımı pahalı geldi
  • okumamışım o zaman e71 kalıyor geriye veya blackberry bold da olabilir bold çok karizmatik
  • N97 neden istemedigimi sormus bir arkadas..Herkes belli markalara biraz daha yakinlik hisseder, bazilarini da son secenek olarak degerlendirir...Nokia benim aradigimi digerlerinda bulamazsam, son secenek olarak degerlendirecegim markalardan diyelim...Nokia kotu cihazlar urettiginden degil, ben yakinlik hissetmedigimden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

5730 bence ama wifi yok

Yanlışın var. 5730 'da Wi-fi var
  • 5730 , tytn2 alabilirsin gps wifi 3g qwerty 2sindede var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreün -- 26 Ağustos 2009; 19:42:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.