Şimdi Ara

qwerty klavyeli, tercihen slide android telefon arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ama bulamıyorum ne yazık ki... Evet arkadaşlar ben yaklaşık 4 senedir xperia x10 mini pro kullanıcısıyım. Çok emeği geçti bana cancağızımın ama artık vadesini doldurdu. Ona benzer bir telefon arıyorum, ama ne yazık ki bulamadım. Şu an büyük ihtimalle blackberry q5 alacağım. Ama yine de bi buraya da sormak istedim, belki gözümden kaçırdığım bir şey vardır.

Aradığım özellikler;

*Çok fazla ugygulama düşkünü biri değilim, facebook twitter whatsapp yeterli. Zaten ipod touch 5 var oyun vs oradan hallediyorum :)
    *Bataryası iyi olursa güzel olur, zaten telefonu değiştirme sebebim büyük ölçüde şarjının eskiye nazaran çok az gidiyor olması.
    *qwerty klavye olmazsa olmaz şartım.
    *Fiyat maksimum 650-700 tl olmalı.
    *Samsungdan oldum olası haz etmem, samsung olmazsa sevinirim
    *İkinci el düşünmüyorum.

Dediğim gibi büyük ihtimalle bb q5 alacağım ama yine de buraya bir danışmak , fikirlerinizi duymak istedim.

• blackberryden baska seceneginiz yok. yeni klavyeli telefon cikmiyor artik sifir satiliyormu bilmem ama bb 9800 var slide. q10 var ama sifiri gereksiz pahali ikinci el yari fiyatina bulunur garantilisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jporta -- 10 Ağustos 2014; 12:47:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.androidauthority.com/galaxy-s4-slide-out-keyboard-case-223288/ boyle seyler de var

• quote:

Orijinalden alıntı: jporta

http://www.androidauthority.com/galaxy-s4-slide-out-keyboard-case-223288/ boyle seyler de var

Hocam dediğim gibi samsung almayı hiç düşünmüyorum. Muhtemelen bb q5 olacak bu durumda. Peki q5'i önerebilir misiniz? Araştırdığım kadarıyla tam benim aradığım telefon aslında ama bi fikir almaktan zarar gelmez herhalde

• Haraptarlı H kullanıcısına yanıt
    bence klavyeli telefon eskide kaldi. dokunmatikle de gayet hizli ve duzgun yazilabiliyor. buyuk ekran da artisi. illa klavyeli diyorsaniz zaten tek secenek q5 kaliyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jporta -- 10 Ağustos 2014; 13:26:46 >
  • Evet bu durumda q5 olacak galiba. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.