Şimdi Ara

Qwerty telefon hakkında terleme sorunu :S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsungun bi qwerty telefonunu kullanıyorm telefondan cok memnundum fakat telefonum 2 yıldır düşmeler darbeler sonucu bozuldu yeni bir telefon alıcam fakat su anda her qwerty klavyeli telefon aynı zamanda dokunmatik ve benim ellerimde aşırı bi terleme oldugu için dokunmatik telefon kullanamıyorum. Sizce qwerty+dokunmatik telefon da sadece klavyeyi kullansam benim için çok sorun olurmu ve önerebileceğiniz telefon örnekleri varmı (şu terleme sorununu gerçekten çeken bilir)fiyat aralığım 500-650 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rytieriljenil -- 2 Aralık 2012; 23:40:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rytieriljenil

arkadaşlar samsungun bi qwerty telefonunu kullanıyorm telefondan cok memnundum fakat telefonum 2 yıldır düşmeler darbeler sonucu bozuldu yeni bir telefon alıcam fakat su anda her qwerty klavyeli telefon aynı zamanda dokunmatik ve benim ellerimde aşırı bi terleme oldugu için dokunmatik telefon kullanamıyorum. Sizce qwerty+dokunmatik telefon da sadece klavyeyi kullansam benim için çok sorun olurmu ve önerebileceğiniz telefon örnekleri varmı (şu terleme sorununu gerçekten çeken bilir)fiyat aralığım 500-650 tl

Hem klavyeli hemde dokunmatik telefonda dokunmatik kullanmak zorunda degilsin ki ? Ama illada sadece klavyeli olsun diyorsan Nokia e72 olabilir
  • ikisinin birlikte olduguda olabilir bununla ilgili bi tavsiyeniz varmı ama nokia almayı düşünmüyorum android olmasını tercih ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.