Silkroad online oyuncuları olarak lütfen sabırlı olun , şu anda serverlar bakımdadır. Şu anda bir çok kişi bilgi için bekliyor ama hiç kimsenin bildiği bir şey yok .
Sunucunun gitmesiyle ilgili bir çok neden olabilir ;
- Donanım hatası - Veritabanı hatası / / yazılım hatası - Elektrik kesintisi - Ana sunucu hatası - Yeni Exploit - Güvenlik önlemi
Sizlere iyi haber olarak rollback geleceğini söyleyebiliriz , kullanıcıların 2-3 saati telafi etmeleri için iyi bir etkinlik olabilir . Lütfen biraz sabırlı olun ve sinirlenmeyi bırakın . En az 24-48 saat sürecektir bu sorunun halledilmesi.
Rev6 kim ki açıklama yapıyor?
Ne biliyim tahmit etmiş heralde zaten nedeni olabilir diyor...
Çok Büyük Hasar Anladığım Kadarı Elektirk Kesintisi Dbleri Bozmus RoolBack Olursa Salı Gunune Alınır Oyun Çok Büyük Hasar
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
Çok Büyük Hasar Anladığım Kadarı Elektirk Kesintisi Dbleri Bozmus RoolBack Olursa Salı Gunune Alınır Oyun Çok Büyük Hasar
Haklısın küçük birşey olsaydı bu kadar uzun sürmezdi...
ya o kadar kastığım boşamı gidicek
Telafı Olarak Ticket Vermişlerdi Daha Onceki Rollback Te Telafi Ederler
İtemler Sp ler gidiyo mu
RoolBack Olursa Tabiki Oyun Salıya Alıncak
Rollback falan olmadı. Oyuna devam.
RollBack ne demek beyler acıklarmısınız?
xd 30 ex gitti desene
arkadaslar launcerden giriyo bottan girmiyo galiba bot işini bitirdiler ne dersiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: muslumcu38
arkadaslar launcerden giriyo bottan girmiyo galiba bot işini bitirdiler ne dersiniz?
Bot işi bitmezde hem bitirseler pacth gelmesi lazımdı bakalım roolback gelirse bittik:)
quote:
Orjinalden alıntı: boywonder
RollBack ne demek beyler acıklarmısınız?
Son zamanlarda yaptığın herşey geri gidiyor.Örneğin %20 exp kastım 4 item düştü.Onlar yok oluyor.
back olsa acmazlardı :D bottan girmiyo napacaz:D
Şu an Saturn'e girdim, oyundayım. 10 dakika önce serverlar Check yazıyor, çıkıp bir daha girdim launcher'dan, populated olmuş.
iyi bari calişti suandan itibaren sorun kalmadı
rollback ne kadar zaman geri sarıyor vakit nakitir bilader joymaxa dava aççam