Şimdi Ara

R A M P A G E @Twisting Nether 10M HC Oyuncu Alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar önceki konumuz tartışmalı konu sebebiyle kilitlendiği için bu başlık altında devam edeceğiz. Lütfen konu dışında gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayınız. Konunun amacı bizimle beraber düzenli raid yapabilecek, raid günleri dışında da sürekli iletişimde olacak, oynadığı karakteri bilen arkadaşlar aramaktayız.

Yeni proggresimiz 10/14HC dir.

25 yaş üzeri arkadaşlık üzerine kurulu oyuncu kadromuzla elimizden geldiğince güzel, seviyeli ve eğlenceli raid saatleri geçirmeyi amaçlayan kendine has kuralları olan bir yapıya sahibiz. Guild olarak önceliğimiz ve isteğimiz herkesin kendini guild içinde rahat hissetmesi yabancılık çekmemesi olduğundan gruplaşmalara, item peşinde koşanlara, drama queen lere, unsocial lara kesinlikle taviz vermemekteyiz.

Raid yapısına gelecek olursak genelde 573+ item levele sahip bir kadromuz mevcuttur.

Tank kadromuz full olup 1 warrior(Ben) ve 1 DK (guild masterımız) şeklindedir.
    DPS kadrosu olarak 1 enc shaman, 1 ele shaman, 2 warlock, 2 shadow priest, 1 mage (raid leader), 1 monk, 1 hunter,
    ve Healer kadromuzda da 1 discpriest, 1 resto druid bulunmaktadır.

Raid kadromuzun birçoğu çalışan gruba dahil olduğundan raide gelememe durumunda ki bu sık sık oluyor yer yer kadro kurmakta sıkıntı çekiyoruz.
    Peki biz ne istiyoruz?

****Heroic tecrübeye sahip 565+ 10M HC raid yapmaya alışık arkadaşlar arıyoruz.

****Yazmış olduğum raid kadrosu dahilinde öncelik healer olmak üzere her türlü class için dps ve healer irtibata geçebilir.

Loot konusunda herhangi bir sistem kullanmıyoruz MS>OS şeklinde roll ile belirliyoruz.

Raid günlerimiz:

Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe günleri 21.00-24.00 arasıdır.

Raidlerde TS kullanıyoruz,

Social olarak gelmek isteyen arkadaşları da bekleriz.

Bilgi almak, konuşmak, guilde katılmak, bişey danışmak, yardım istemek veya sadece sohbet etmek için: benimle Vengaful (venga#2968) veya diğer officerlarımızla Nazræl, Gattuzo, Nâpokue, Totemptation iletişime geçebilirsiniz.

Başvurular için websitemiz: http://guildrampage.enjin.com/

http://eu.battle.net/wow/en/guild/twisting-nether/R_A_M_P_A_G_E/

• Konuyu güncelleyelim ve aradığımız classlar öncelik sırasına göre;

* Holy Paladin
    * Resto Shaman
    * Retri Paladin
    * Balance Druid
    * Hunter
    * Rogue
    olarak belirtmek isterim. 567+ ve oyunculuğuna güvenen tüm arkadaşları bekleriz.

Başvuru için oyun içi iletişime geçebilir ve http://guildrampage.enjin.com adresini kullanabilirsiniz arkadaşlar.
  • Artık yaz geliyor, tatil, yaz okulu vs sebepleri ile oyunu bırakan ve bırakacak olan arkadaşlarımız mevcuttur. Bu sebeple raidlere düzenli katılabilecek arkadaşlar aramaktayız.

Progress olarak şuan Twisting Nether da 10/14 HC devam etmekteyiz. Öncelikli olarak tüm healer classlar başta olmak üzere warlock harici tüm dps classlar için de oyuncu arayışımız devam etmektedir.

Guild olarak aramıza katılan herkesi tanırız ve tanımak isteriz. Biz sadece oyunda değil tüm gün iletişim içerisinde olan gündüz whatsupp (Şarj kablosu bulunması hayat kurtarır çok çabuk şarj bitiriyor şerefsiz uygulama) ve facebook grubu akşamları TS den muhabbet ile zaman geçirmekteyiz. Yeni gelen/eski üye ayrımını hiçbir zaman yapmadık. Tanıdığımız ve güvendiğimiz sürece guilde katılan herkes aynı zamanda arkadaşımızdır. Zaten uzun süre oyuna girmedikleri için guildden çıkarılan arkadaşlar dışında guildden kimse de çıkmamakta. Yaş olarak yeni katılan arkadaşlar ile birlikte 28+ olduk diyebilirim. (Evet hızlı yaşlanıyoruz.) Neyse sözü fazla uzattım demem o ki, aşağıda sitemizin linki mevcuttur. Başvurular raider ve ya social farketmez sadece ve sadece site üzerindeki başvuru bölümünden yapılmaktadır. Oyun içinden gearıma bak, netten tecrübemi gör, tsden geliyim konuşayım filan yapmıyoruz.

*2 dakika almayacak 5-6 soruluk bir formu dolduramayıp üşenenler,
    *kendini bulunmaz zannedip ben forum doldurmam ben seçmem seçilirim diyen tipler,
    *birden çok guilde başvuru yapıp hangisi önce kabul ederse ona giden guild jumperlarla zaten yukarıda bahsettiğim gibi arkadaşlık ortamı oluşturamayacağımız için zahmet etmesinler.

Thok da trylarımız devam etmekte ve yukarıda da bahsettiğim gibi healer ve dps aramaktayız. Raider grup genellikle yoğun iş grubunda çalışanlardan oluştuğu için raid günleri stabil kadro oluşturmak konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Pazartesi, Salı, Çarşamba,Perşembe 21.00-00.00 arası raid saatlerimiz. Social olarak gelmek isteyenleri de bekleriz her zaman.

Başvuru için oyun içi iletişime geçebilir vehttp://guildrampage.enjin.com adresini kullanabilirsiniz arkadaşlar. Herkese iyi oyunlar.

(venga#2968)

• Cataclysm'de bırakmış biri olarak Draenor'a dönmeye hazırlanıyorum. Öncesinde Panda ile 1-2 ay vakit geçirebilirim aslında ama karakterler dunemaul'da hep Migrate için ara ara indirimler oluyordu yakalarsam koşup geleceğim Twisting'e. Tabi sizin isteklere gelmekte 1 ayımı alacak işin birde orası var. Neyse yeni contente dahil oluruz artık
  • 1 ay mı :)

full normal gear + upgrade yapmalısın 567 ilvl seviyesine gelmek için.
  • Twisting e geldiğinde haberimiz olsun elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeMedley

1 ay mı :)

Content sonu gelen onca nerften sonra heroic runlar fun server gibi oluyor herkes zaten dizili olduğu için eşi dostu giydiriyorsun. Bu da 4 haftalık raidde mümkün. Catacslym'de alt karakterlerimi 1 ayda 405-406 ilvl giydirmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyprosoft -- 2 Haziran 2014; 14:05:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a.k.a snake..
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 kişi adına başvuruda bulundum. Nick'im Halaybasi.

Sonucu bekliyorum, kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

Orijinalden alıntı: JusticeMedley

1 ay mı :)

Content sonu gelen onca nerften sonra heroic runlar fun server gibi oluyor herkes zaten dizili olduğu için eşi dostu giydiriyorsun. Bu da 4 haftalık raidde mümkün. Catacslym'de alt karakterlerimi 1 ayda 405-406 ilvl giydirmiştim.

1.si onun için bile şans lazım hele 25m değilse büyük şans lazım, mesela ben tam 6 haftadır lfr,flex ve normal kestiğim halde trinket drop alamıyorum, evet lfr bile düşmedi. yeni başlayan bir başka arkadaş ise 4 bosstan tam 6 tane drop aldı, yani 10m biraz şans işi, düşmeyince düşmüyor.
    mesela 2 haftadır secret topluyorum daha 11 tane toplayabildim, guildten başka arkadaşlar 2 haftada 20 taneyi topladı 11+9 şeklinde, loot tamamiyle şans işi.
    2.si heroic run yaptırabilecek eş dost lazım :)

• Loot sisteminin değiştiğini unuttum bu arada. Biz lootu kendimiz dağıttığımız için oluyordu benim dediğim

Panda da bencede 1 ayda toplanmaz haklısın. Direk yeni content ile katılırım arkadaşlara en azından ciddiyet tecrübeme güvenebilirim
  • normal ve heroic raidlerde sistem yine eskisi gibi dağıtma usulünde fakat yine de şans gerekli işte özellikle 10m'de sadece 2 tane loot atıyor.

flex, lfr direk şans, zaten oradan çıkacak gearla da arkadaşların istediği seviyeye çıkman imkansız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.