Bildirim
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
9 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ss ler super wallaa guzel oyuna benzıooo -
Yoksa ismini ilk kez mi duydunquote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
ss ler super wallaa guzel oyuna benzıooo
-
ya bölekorku filan bozar bizi ya... -
Bu oyunun alfasını oynadım geziniyordun sadece ama geniş bir haritası var dur bakalım yeni teknoloji efektler ile oyun nasıl bir hal alacak... -
Ya bu oyunda aynı Duke Nukem Forever gibi oldu.Ne zaman çıkacağı belli değil.Ertelenip duruyor.
-
ne zamandır bekliyorum bu oyunu umarım duke nukem e dönmez daha fazla
oyun galiba çernobil faciasından hemen sonra başlıyacakmış en çok merak ettiğim kısım ise orası
bi de oyunun grafikleri biraz eskimiş gibi geldi bana yapımcılar bunu da göz önünde bulundururlarsa oyun dadından yinmez artık -
Ewt oyun çarnobil faciasından sonra geçiyor ve grafikleri hiç merak etmeyin yapımcılar epey detaylı hazırlıyorlar oyunu.quote:
Orjinalden alıntı: solidus17
ne zamandır bekliyorum bu oyunu umarım duke nukem e dönmez daha fazla
oyun galiba çernobil faciasından hemen sonra başlıyacakmış en çok merak ettiğim kısım ise orası
bi de oyunun grafikleri biraz eskimiş gibi geldi bana yapımcılar bunu da göz önünde bulundururlarsa oyun dadından yinmez artık
-
oyunun betasını oynadım hatta kasarakta olsa online-multi yaptım. ancak gariptir ki oyunu oynarken baş agrısı yaptı, hatta migdemde bulandı. seslerdenmi yoksa grafiklerdenmi anlamadım çok ilginç bir atmosferi var. Buda betalardan alınmış SS ler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 27 Nisan 2006; 17:25:19 >
-
Rus oyunu ondan olsa gerekquote:
Orjinalden alıntı: Ty®
oyunun betasını oynadım hatta kasarakta olsa online-multi yaptım. ancak gariptir ki oyunu oynarken baş agrısı yaptı, hatta migdemde bulandı. seslerdenmi yoksa grafiklerdenmi anlamadım çok ilginç bir atmosferi var.
-
bu arada Driverdan AA ve AF full acıktı. cok fazla lag vardı. adamın gozunun onunde hatta namlusunun ucunda duruyorum ama goremiyordu tabi bende ortada kimse yokken kafadan kursunu yiyiyordum.
bu oyun crysis ile yakın tarihte cıkacaga benziyor. cry sis karsısında ezilmemesi lazım.yok sa yazık okadar bekleyise.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 27 Nisan 2006; 17:31:59 > -
valla ss ler acaip iğrenç onu söyleyeyim..
kaplamalar falan berbat.. eğer oyun hakkaten böyle çıkarsa crysis bunu evire çevire.... -
Berbat...O ne iğrenç kaplamadır yahu -
Adamın eli mutasyona uğramış galiba...O ne iğrenç grafiktir yahu -
hakkaten counter strike ta böyle değil be -
Ya Artık Korkunç Yaratıklar Mutasyona Uğramış Fareler,Enükler Görmek İstemiyorumm
Her Önüne Gelen Oyunların Babası kabul Edilen hL'a özeniyor Canawr Felan Koyyrlar
bence cvwr Olunca Oyunun Gerçekciliği Kalmıyor Bana Göre Zatende Oynamıyorum Böyle Oyunları neyse...
Ssler Çok Berabt Ya Tutmaz Bu Oyun -
Tugy abartma lütfen.Bu arada ben buradaki adamları haşere avcılarına benzettim. -
elbisenin kaplaması cok kötü, modellemeler araçların gerçekten iyi. betada da oyle pas lekeleri vss.. ama insan çiizimlerinde ki detay lar başarılı degil. umarım düzeltilir -
Arkadaşlar ss ler 2005 yılına ait oyun 2007 de çıkacak o zaman ss ler çıkınca görürüm ben sizi. -
quote:
Orjinalden alıntı: pinky demon
Arkadaşlar ss ler 2005 yılına ait oyun 2007 de çıkacak o zaman ss ler çıkınca görürüm ben sizi.
tamam la kızma
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yeni oyun çıkana kadar bu oyunu 2-3 defa daha oynarım heralde.
O Cordon bölgesinde oyuna başlamak,sığınaktan çıkınca ki köy ve atmosfer,çevredeki adamlar ile muhabbet etmek,hemen basit bir kaç görev alıp göreve çöp tabanca ile gitmek,ilk öldürdüğümüz düşmanları yağmalamak,üzerlerindeki iyi eşyaları ve dandik tabanca yerine shotgun bulunca,dandik kıyafetimiz yerine bir tık daha iyi olan kıyafet bulunca yaşanan mutluluk ve o his hiç bi oyunda yok..Hele o sesler yok mu...O sesler bambaşka bir duygu,kulağımda çınlayınca bile bir tuhaf oluyorum.... Acayip bir oyun Stalker,Ruslar'in elinde imkanlar olsa demek ki ne daha ne oyunlar yapacak adamlar, |
Eleştiriler yersiz. oyunu ilk çıktığı günlerde daha patch yokken oynadım. adım adım patch bekliyorduk. ne mod vardı ne bir şey şu oyun gibi hikaye yok.. mükemmel oyun serisi. yeni nesil oyuncuların anlamasını beklemiyorum zaten. onlara göre oyunların %90 ı çöp. oyunlar şu an modsuz da sorunsuz çalışıyor. |
Benzer içerikler
- rdr1 pc
- hamachi güvenilir mi
- crysis 3 crack
- max payne 3 crack
- mafia 2 kaç bölüm
- deadlock ne zaman çıkacak
- cs2 fps gösterme
- cs2 indir
- valorant yeni hesap açma
- cs 2 wall hack kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X