Şimdi Ara

R-apidshare.com Girmiyo (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
4.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla suyumuz elektriğimiz kesilmiş gibi oldu... İnternet boş boş duruyor
  • kendimi boşlukta hissettim. sizde de oluyor mu?
  • Haberi görûnce bende girmeye çalistim ama nafile.Su anda giris yok
  • ya sanki zamanımı boşa harcıyorum gibime geldi modemin ışıkları yanıp sönmüyo öyle duruyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

kendimi boşlukta hissettim. sizde de oluyor mu?

olmazmı hemde ne boşluk cs oynamıyordum 1 aydan berı balı onla vakıt gecırelım
  • evla acısı gibi ya bu

tamamen atıl kaldım şimdi. hayatımın anlamı kalmadı artık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferido

evla acısı gibi ya bu

tamamen atıl kaldım şimdi. hayatımın anlamı kalmadı artık :)

Paniğe gerek yok arkadaşlar.Yetkililer açıklama yaptılar.Açıklamanın Türkçesi :

quote:

Orjinalden alıntı: nastyboy

Rapid - share çalışanı Steven Gircham Demişki : Rapid serverlarına saldırı olduğuna ve mahkeme kararına bağlı olarak kapatıldığına dair söylentiler yayılmış.Bunlar söylentiler yanlış.Kullanıcılarımızdan özür diler ve hiçbir data'nın kaybolmadığını bildiriz.yüksek bantgenişliği ve serverlara aşırı yüklenmeden dolayı birkaç donanımsal sorun oluştu.Bu sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve kullanıcılar gece yarısından sonraya kadar beklemeli.

ulan be tam zamanında göçtü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 19 Ocak 2008; 22:10:05 >

• Rapidde böyle sorunlar oluyor bazen.
    Düzelir.
  • youtube'da video izlemenin , p2p programlarında download yapmanın tam zamanı ;

internet hiç olmadığı kadar iyi durumda
  • rapid den dosya indirmeye alıştımki şimdi pc boş durunca kendimi garip hissettim ama bi yandan torrent calışıyo onunla idare edecem artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

youtube'da video izlemenin , p2p programlarında download yapmanın tam zamanı ;

youtube sanki çok açılıyor
  • rapid ne kadr degerli yaa ilk kez bukadr kişi bi konuda gördm16kişi
    quote:

Bu konudaki kullanıcılar: yns emre, antique, cashinsoft, ihsan1987, aston, lincoln10ever, omer112, blue1907, serbey22, cihankoca, gardiyan, ekrankarti, Batuhan.91, kadraj, hastrombol, CM-SKYSCRAPER
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göz Kamaştırıcı

quote:

açılıyor açamıyorsanız yardımcı olabilirim

• acaba bunun telafisini yaparlar mı? 1 gün uzatma gibi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Göz Kamaştırıcı

quote:

açılıyor açamıyorsanız yardımcı olabilirim

o işi dns i degiştirerek yapabiliyoruz ama ahhhh rapiddddddddd nerdesin

• ben de dışarıdaydım, şimdi geldim, rapide girmeye çalışıyorum olmuyor.. ben de dedim noluyor

neyse ki forum var, her konuda anında bilgi sahibi olunuyor sayenizde
  • rapid fena hacklediler galiba paypal hesaplarada dikkat edelim kazaya kurban gitmeyelim
  • 19 Ocak 2008 Saat:16:00 itibariyle Dünyanın en büyük upload sitesi **** kapanmıştı. Peki niye kapandı? Kanun dışı yani telif hakları yasası sebebiyle Alman hükümeti tarafından kapatıldı. Telif hakları takip komitesi 1000lerce **** serverlarını Berlin’li görevliler ile birlikte kapattılar. Açıklamaya göre, kimin ne dosya paylaştığına bakmak için incelemeye alınmış. Ve yüksek ihtimalle serverda bulunan yasal olmayan filmler, albümler, programlar silinecek..

bu bölüme şimdi açılan bir topicten alıntıdır , orda ayrıntılı metni mevcuttur.

Şahsi fikrim "Ve yüksek ihtimalle serverda bulunan yasal olmayan filmler, albümler, programlar silinecek" cümlesini gerçekleştirmeye çalışıyorlarsa onları belirlemeleri çok uzun sürebilir.Malum dosya sayısı olduça fazla.

bakalım bu haberler ne kadar doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 19 Ocak 2008; 23:15:04 >
  • ama veri kaybolmayacakmış
  • quote:

19 Ocak 2008 Saat:16:00 itibariyle Dünyanın en büyük upload sitesi **** kapanmıştı. Peki niye kapandı? Kanun dışı yani telif hakları yasası sebebiyle Alman hükümeti tarafından kapatıldı. Telif hakları takip komitesi 1000lerce **** serverlarını Berlin’li görevliler ile birlikte kapattılar. Açıklamaya göre, kimin ne dosya paylaştığına bakmak için incelemeye alınmış. Ve yüksek ihtimalle serverda bulunan yasal olmayan filmler, albümler, programlar silinecek..

bu bölüme şimdi açılan bir topicten alıntıdır , orda ayrıntılı metni mevcuttur.

Şahsi fikrim "Ve yüksek ihtimalle serverda bulunan yasal olmayan filmler, albümler, programlar silinecek" cümlesini gerçekleştirmeye çalışıyorlarsa onları belirlemeleri çok uzun sürebilir.Malum dosya sayısı olduça fazla.

bakalım bu haberler ne kadar doğru

şimdi yedik naneleri ferahlatıcı türden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CM-SKYSCRAPER -- 19 Ocak 2008; 23:18:10 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.