Şimdi Ara

R-apidshare.com Girmiyo (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
0
Favori
4.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alman hükümeti İsviçre'de bulunan firmaya çat diye gelip nasıl "Haden yamulun kapatıoz." diyecek?Berlin görevlileri hemen nasıl sınır ötesi yapacaklar?Bush amcalarından izin almaları gerekir önce...
    Ayrıca o dava haberleri 2007'de vardı.Şimdi site göçünce tekrar canlandılar.
    İnternet söylenti cenneti...Resmi bir açıklama beklemek lazım...
  • artık interneti kullanmanın bir anlamı kalmadı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tranquillityofloss

Alman hükümeti İsviçre'de bulunan firmaya çat diye gelip nasıl "Haden yamulun kapatıoz." diyecek?Berlin görevlileri hemen nasıl sınır ötesi yapacaklar?Bush amcalarından izin almaları gerekir önce...
    Ayrıca o dava haberleri 2007'de vardı.Şimdi site göçünce tekrar canlandılar.
    İnternet söylenti cenneti...Resmi bir açıklama beklemek lazım...

firmanın nerde olduğu hakkında bi fikrim yok o metnı buraya taşıdım.Fakat gerçekten hiç inandırıcı değil yasal olmayan dosyalar belirlenıcektırde , silinicektirde

• Alman hükümeti .de'yi kapatmıyorda .com'u mu kapatıyor,biraz saçma olmuş(inşallah öyle birşey yoktur )
    Bu arada tekrar açıldığında(inşallah) kotalar sıfırlanır heralde özür dileme amaçlı .
  • Bence DNS sunucularıyla ilgili bir problem var.

RapidShare sayfasında 4PB'den fazla depolama alanı var diye yazmakta...O kadar geniş bir depolama ağını tutupta çat diye kapatacaklarını sanmam.İllegal olmayan zilyon dosya var sonuçta...İllegal olan dosyaları da RapidShare random taramalarda kaldırıyor sürekli...Bir albümü adı sanıyla Rapid'e atın,kısa sürede silinebilir.Korsanı Rapid kapatmakla falan çözemezler.İnterneti kesmeleri gerekir.

Ama cidden kapanırsa benim gibi Premium hesapları devam edenler zor durumda kalacaklar.Taze 100YTL para yedirdim,daha iki ay olmuştu...da sanmıyorum,kapanmamıştır gibin...
  • Tamda parali uyelik alicaktim parada gidicekmis kismet ama cok kotu oldu
  • cok sinir bozucu

Allah kimseyi attan dusurup, esege bindirmesin...
  • yannız bi an düşündümde,nartık neredeyse tüm web siteleri,forumlar rapid.
    eskiden torrent ve emule siteleri çok yoğundu...
    ben şanslılardanımki,1 haftadır indireceklerimi torrenttan indiriyorum,premiumum bitmişti,torrentla devam.
    ama rapid bi kapansa,piyasa fena çöker..gidecek forum arar dururuz :D
  • "As of 19 January 2008 16:00 GMT, Rapidshare's servers appear to be offline. There are rumors that Rapidshare has been shut down by the authorities after a court order, however, court records do not reveal any issued Rapidshare court order as of yet. Rapidshare technician Steven Gircham has commented on this issue - "There are rumors concerning attacks made on the Rapidshare.com servers. There are also rumors that Rapidshare has been shut down by a court order. These rumors are false. We would like to apologize to our users and inform them that no data has been lost. There have been some hardware issues as a result of high bandwidth and server overload. We are doing our very best to resolve the hardware issues, and users should expect uptime by midnight tonight"

"mahkeme kararıyla kapatıldıgı dedikoduları yalandır,herzaman bu tür dedikodular olmaktadır diye açıklama yapmışlar.Problem donanımsal yüksek bantgenişliginde sunucuya aşırı yük binmesi sonucu oldugunu çözmek için ellerinden geleninin en iyisini yapacaklarını veri kaybı olmayacagını bu gece yarısından sonra düzelecegini" söylemişler

• ya ben birşey farketmiştim. son günlerde rapidte bir yavaşlama olmuştu zaten. 2mb kullanıyorum ama rapidten 30-40 arası dosya çekiyordum. başka yerlerden denedim orlardan normal olarak 220 filan görüyordum. demekki harbiden bir sorunları var donanımsal olarak. çok fazla abanıldı yılbaşından sonra rapide
  • ben 1mb kullanıcısıyım akşama kadar gayette güzel 100-110 arası indiriyordum,son günlerde olan bir şey değil aniden oldu bu
  • girebiliyorum :) indirebiliyorum :) 49 ytl yi boşuna vermiyorum :)
  • Ben host dosyasına yazdım girdi rapid e down ve upload yapılıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: kevepsi

girebiliyorum :) indirebiliyorum :) 49 ytl yi boşuna vermiyorum :)

hadi len fake sen nereden çıktın
  • host dosyasını değiştirince giriliyor...warez-bb.org dan gördüm.

"hadi len fake" ayıp! cık cık cık.
  • Arkadaşlar bunu indirin

http://www.xup.in/dl,15733470/hosts.zip/

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ içine atın.

taamdır açılıyo ste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lincoln10ever -- 20 Ocak 2008; 0:26:18 >
  • rapidime saldıranı yakalarsam varyaa çok pis yaparım.
    Şaka maka,rapid olmayınca dl nin zevki çıkmıyor.Kaldık yine Emuleye
  • evet bu kadraj'a kapak olsun :) ihihihihihi
  • www. r e g a m e r s . c o m daki oyunları indiremeden kapanırsa intihar ederdim
  • sayılı saatı kaldı açılacak.bekleyin az daha
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.