Şimdi Ara

R-apidshare.com Girmiyo (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
4.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eozen81

quote:

Orjinalden alıntı: LokmanHekim

Niahyet geri döndü...

bende hala gidik yaw

Bendede hem sayfadan hemde cryptload ile indirme yapamıyorum sizde durum nedir.
  • tamamdır giriliyor
  • Beyler Rapid zaten GMT saatine göre gece yarısında açılcağını söylemişti yani spekülasyon yaratmayın yok şunu indir açılır şuraya gir açılır gibi .

elim ayağım gibi olumş rapid amca ya eskiden küfür ederdim boş boş premium almadığım zamanlar şimdi laf edene küfür eder oldum

rapidim benim 1icik sevgilim

bu arada site yeniden açıldı rapid kotamı 0 lasalarmış iyi olcaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan.91 -- 20 Ocak 2008; 1:21:51 >

• Şöyle bir açıklamaları var

quote:

20. January 2008 - Problems accessing RapidShare

Unfortunately, starting at 5 pm CET, one of our carriers experienced a severe technical problem with their hardware, causing a loss of 50 gigabit of bandwidth. Therefore RapidShare was unavailable for several hours. We already have taken steps to avoid this particular problem in the future.
  • Şimdi denedim giriliyor panik yapacak birşey yokmuş anlaşılan
  • Dünyaca ünlü veri depolama sitesi Rapidshare.com'da şu aralar hareketli dakikalar yaşanıyor. Rapidshare hesabı olan binlerce kullanıcı, verilerine erişemediğinden dolayı siteyi mail bombardımanına tutsa da sunucular çalışmadığından uzun bir süre açıklama yapılamadı.

19 Aralık akşamı saat 19:00'dan beri yaklaşık 6 saatlik süren teknik bir arıza sonucu Rapidshare'e ulaşım sağlanamadı. 20 Aralık'ın ilk dakikalarında ise siteye erişim yeniden sağlandı ve kullanıcılar derin bir nefes aldı.
    Rapidshare'den gelen açıklama:

"20. January 2008 - Problems accessing RapidShare

Unfortunately, starting at 5 pm CET, one of our carriers experienced a severe technical problem with their hardware, causing a loss of 50 gigabit of bandwidth. Therefore RapidShare was unavailable for several hours. We already have taken steps to avoid this particular problem in the future."

Buradan anlıyoruz ki Rapidshare'in taşıyıcılarından birinde meydana gelen teknik aksaklıklardan dolayı siteye uzun süre erişim sağlanamadı. Arızadan dolayı bant genişliğinde 50 gigabit kapasite kaybı yaşandı. Ne var ki şu an için arıza giderildi ve Rapidshare, bir daha bu sorunu yaşamamak için önlemlerini aldığını açıkladı.

• quote:

Orjinalden alıntı: erdaldarici1

Dünyaca ünlü veri depolama sitesi ****.com'da şu aralar hareketli dakikalar yaşanıyor. **** hesabı olan binlerce kullanıcı, verilerine erişemediğinden dolayı siteyi mail bombardımanına tutsa da sunucular çalışmadığından uzun bir süre açıklama yapılamadı.

19 Aralık akşamı saat 19:00'dan beri yaklaşık 6 saatlik süren teknik bir arıza sonucu ****'e ulaşım sağlanamadı. 20 Aralık'ın ilk dakikalarında ise siteye erişim yeniden sağlandı ve kullanıcılar derin bir nefes aldı.
    ****'den gelen açıklama:

"20. January 2008 - Problems accessing ****

Unfortunately, starting at 5 pm CET, one of our carriers experienced a severe technical problem with their hardware, causing a loss of 50 gigabit of bandwidth. Therefore **** was unavailable for several hours. We already have taken steps to avoid this particular problem in the future."

Buradan anlıyoruz ki ****'in taşıyıcılarından birinde meydana gelen teknik aksaklıklardan dolayı siteye uzun süre erişim sağlanamadı. Arızadan dolayı bant genişliğinde 50 gigabit kapasite kaybı yaşandı. Ne var ki şu an için arıza giderildi ve ****, bir daha bu sorunu yaşamamak için önlemlerini aldığını açıkladı.

çok şükür geri geldi...

• Rapidshareimiz geri geldi Efsane geri döndü
  • Çok şükür
  • ne kadar çok seveni varmış Allah korusun başına düşünmek bile istemediğim bi şey gelirse isyan çıkar anladığı kadarı ile....
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

ne kadar çok seveni varmış Allah korusun başına düşünmek bile istemediğim bi şey gelirse isyan çıkar anladığı kadarı ile....

hemde ne ısyan bı o kaldı elımızde adam akıllı sıte oda gıttımıya bıttı paylasım herkese buyuk gecmıs olsun beyler şükür kavuşturana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CM-SKYSCRAPER

quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

ne kadar çok seveni varmış Allah korusun başına düşünmek bile istemediğim bi şey gelirse isyan çıkar anladığı kadarı ile....

hemde ne ısyan bı o kaldı elımızde adam akıllı sıte oda gıttımıya bıttı paylasım herkese buyuk gecmıs olsun beyler şükür kavuşturana.

Rapid'in kapanması demek dünya çapında bir sürü forum,blog tarzı sitenin işe yaramaz hale gelmesi demek.
    Bi torrent ve emule siteleri aynen devam eder yoluna

• Tabiki bu kadar seveni olacak arkadaşlar Rapid olmadan 30Mbit gelse ne yazar 100Mbit gelse ne yazar
  • Rapid bu yaptığını telafi edebilmek için kotaları sıfırlamalı
  • ben neden 60la DL yapıyorum arkadaşlar Rapid Premium Var ama acaba akşam DL yarıda kalanlar sinirle sabah çok mu feci abandı siteye
  • arkadaşlar premium hesabına girebilen var mı? dosyalarımı kontrol edecem ama sayfayı göremiyorum.

Not: Düzeldi arkadaşlar. Premium hesabıma girebiliyorum. Dosya ve puanlarıma hiçbir şey olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 20 Ocak 2008; 12:54:32 >
  • açılır merak etmeyin yada işallah
  • Rapid limitleri yükseltmiş

With 210 Gigabit/s of Internet connectivity and 4.5 Petabytes of storage, RapidShare is one of the biggest and fastest web hosters world wide.

Eskiden 200gbit ve 4petabyte idi
  • yine gitti
  • yine geldi bu aralar sorun var sanırım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.