Şimdi Ara

R-apidshare.com Girmiyo (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
4.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PHI

Rapid limitleri yükseltmiş

With 210 Gigabit/s of Internet connectivity and 4.5 Petabytes of storage, **** is one of the biggest and fastest web hosters world wide.

Eskiden 200gbit ve 4petabyte idi

Adamlar hatalarını fazlasıyla telafi ediyolar valla helal olsun o olmasa ne yapardık düşünemiyorum nerden indirirdik o kadar hızlı.
  • Rapid açıldı ama bu sefer de rapidreactor kapatılmış
  • Beyler dosya indiremiyorum ya boşunamı premium oldum sizde de aynı sorun devam ediyormu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: snnates

Beyler dosya indiremiyorum ya boşunamı premium oldum sizde de aynı sorun devam ediyormu ?

Hayır gayet güzel indiriliyor
  • Yahu ben de sorun yaşıyorum.
    IDM kullanıyorum ama bir türlü linki indirmiyor.Oysa link de çalışıyor.Firefox ile açıyorum oluyor.Dosyaya ulaşamıyor.
    Sorun ne olabilir ?
  • aynı anda 2 dosya indiriyorum ama biri inerken diğerine bağlanamıyor.sanırım hala donanımsal sorunlar devam ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

aynı anda 2 dosya indiriyorum ama biri inerken diğerine bağlanamıyor.sanırım hala donanımsal sorunlar devam ediyor.

İndirme yöneticiniz nedir?
    Ben en fazla 60kb/s ile indirebiliyorum
  • Valla dediklerinizden sonra birdaha denedim teklide indirebiliyorum çiftlide 5'lide.

Hızda gayet iyi 105-115 Arası.

Flashget kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

aynı anda 2 dosya indiriyorum ama biri inerken diğerine bağlanamıyor.sanırım hala donanımsal sorunlar devam ediyor.

İndirme yöneticiniz nedir?
    Ben en fazla 60kb/s ile indirebiliyorum

orbit kullanıyorum.hız normal 105 - 110 arası
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Valla dediklerinizden sonra birdaha denedim teklide indirebiliyorum çiftlide 5'lide.

Flashget kullanıyorum.

Bulunduğun bölge neresi @Eh®imeN ?
    Ben de şimdi inndir.com dan flashgeti indirmeyi denedim ona da bağlanmadı.Belki bağlantıda sorun vardır diye modemi kapayıp açacağım.

• quote:

quote:

Valla dediklerinizden sonra birdaha denedim teklide indirebiliyorum çiftlide 5'lide.

Flashget kullanıyorum.

Bulunduğun bölge neresi @Eh®imeN ?
    Ben de şimdi inndir.com dan flashgeti indirmeyi denedim ona da bağlanmadı.Belki bağlantıda sorun vardır diye modemi kapayıp açacağım.

İzmir-Balçova

• Level 3 bile 40'lara ulaşıyor.Rezalet
  • level 3ün 4ü 100-110 arası değişiyor.
  • Bendeki hız gayet güzel yav birazdan SS Koyarım
  • İşte buyrun hız gayet güzel :

R-apidshare.com Girmiyo
  • Herhalde dosyaların bulunduğu sunucularla ilgil bir sorun olmalı.Şimdi modemi kapayıp açtım.60 80 oldu.Off kafayı yiyeceğim.
    @Eh®imeN flashget'ten rapidshare hesabını nasıl tanıttığımızı açıklar mısın?
  • quote:

Herhalde dosyaların bulunduğu sunucularla ilgil bir sorun olmalı.Şimdi modemi kapayıp açtım.60 80 oldu.Off kafayı yiyeceğim.
    @Eh®imeN flashget'ten **** hesabını nasıl tanıttığımızı açıklar mısın?

Üstteki menülerde Araçlar > Varsayılan indirme özelliklerine girin.

/>

Sunucuya oturum açı aktif hale getirin Rapid-Share Premium hesabınızın K.adı ve Şifresini girin ve indirmeye başlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 21 Ocak 2008; 17:35:46 >

• quote:

quote:

Herhalde dosyaların bulunduğu sunucularla ilgil bir sorun olmalı.Şimdi modemi kapayıp açtım.60 80 oldu.Off kafayı yiyeceğim.

/>

Sunucuya oturum açı aktif hale getirin Rapid-Share Premium hesabınızın K.adı ve Şifresini girin ve indirmeye başlayın.

peki her yeni download linki ekledigimizde bize kullanıcı adı ve sifre soracak mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Ewren

quote:

quote:

/>

peki her yeni download linki ekledigimizde bize kullanıcı adı ve sifre soracak mı?

Tabiki hayır bu işlem sadece bir kere olur

Sonra rapid linkleri'ni yapıştırın ve indirin.

Toplu indirmelerde bütün rapid linklerini kopyala yapıştır yapıncada hepsini otomatik olarak alıyor.

• deneyelim bakalım. bi turlu becerememistim bunu uyuz etmişti. umarım olur bu sekilde cunku her defasında sifre bilmem ne girmek adamın asabını bozuyor.

ehrimen ayrıca soyle bildigin saglam r-apid dosya paylasım siteleri varsa pm atarmısın.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.