Şimdi Ara

RØDE NT-USB (ilk sahibinden + kutulu ve garantili) NT1-A takaslı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Fiyat: 600TL den 550TL ye inmiştir, sondur..
    Sahibinden İlan No: 333485617
    Diğer ilanlarıma da bakınız..

Daha önce RØDE NT1-A kullanmıştım ve RØDE mikrofonlarının kalitesini biliyordum, NT-USB'nin çıkacağını duyduğumda sevinçten 8 köşe oldum çünkü o zamanlar +48v phantom power'ı olan bi' harici ses kartım yoktu ve usb'den çalışan bi' condenser mikrofon olsaydı da alsaydım şeklinde hayallerim vardı, bildiğim güvendiğim bi' marka olan RØDE'un çıkartması ise hayallerin gerçek oluşuydu adeta, yaklaşık 5ay kadar yollarını gözledikten sonra nihayet çıktı ve 31.10.2014 tarihinde koşa koşa gidip Türkiye distribütörü olan Compel'den satın aldım.

An itibari ile çok şükür belimi doğrulttum ve referans monitörü, kulaklığı, harici ses kartı v.b. eksiklerimi tamamladığım için tekrar RØDE NT1-A'e yükseltmek adına gözüm gibi baktığım mikrofonumu satıyorum.

Kutusu ve kutu içeriği eksiksiz olarak duruyor, stick'larını dahi kullanmadım, genellikle kutusunda durdu, ev ortamında müzik kayıtlarım için kullandım, kozmetik olarak 9/10 bunun sebebi de aldığımda "aaa ne güzel metal filtre yapmışlar" falan diye ellerken hafiften bombe yaptım filtre kısmının üstlerine doğru ortada bi'yerlerine(fotoğraflarda göstermeye çalıştım, alacak olan bizzat da kontrol edebilir), kullanım ve tripod'una montaj kaynaklı kılcal çizikleri de var tabi doğal olarak, sonuç olarak sorunsuz ve başarılıdır..

Takas: RØDE NT1-A Anniversary Pack (kablo, shock mount, pop shield, mic) haricinde düşünmüyorum. Diğer ilanlarıma da göz atabilirsiniz, saygılar..

Daha önce forumda RØDE NT-USB incelemesini yapmıştım, konuya gitmek için buraya tıklayabilirsiniz..

NT-USB şarkıcıları ve müzikal perfomansları kaydetmek, podcasting ve voiceover gibi konuşma uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmış son derece esnek ve kullanışlı profesyonel bir mikrofondur.

Windows ve Mac OS tabanlı bilgisayarlardaki hemen hemen tüm uygulamalar ile uyumlu olan NT-USB Apple iPad'de RODE REC, Garage Band veya benzeri -harici mikrofon kabul edebilen- her türlü uygulama ile de uyumludır. Apple iPad ile kullanabilmek için Apple Camera Connection kit adaptörünün kullanılması gereklidir.

NT-USB'nin gövdesi üzerinde 0 gecikme ile dinleme yapılabilmesini sağlayan 3.5 mm. kulaklık jack çıkışı mevcuttur. Ayrıca mikrofon'dan gelen sinyal ile bilgisayar/iPad'den gelen sinyalin miksini ayarlayan düğme aracılığı ile kulaklık miksinizi dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz.

Gövdeye takılan ve mikrofondan ideal uzaklıkta konumlandırılan yüksek kaliteli pop-filtre ile 'B', 'T', 'P' ve 'S' gibi kayıt sırasında problem çıkaran seslerin bozucu etkileri en aza indirgenirler. Mikrofon ile birlikte gelen ve 3/8" yuvaya sahip yüksek kaliteli stand aparatı sayesinde NT-USB masa üzerinde ideal yükseklikte konumlandırılabilir. Son olarak ise taşıma için özel bir suni deri poşet ürün paketine dahil edilmiştir.

Özellikler
    Altın kaplı membran'lı 1"'lik geniş kapsül
    Dahili Rycote® Lyre®kapsül shock mount sistemi
    Ultra düşük gürültü
    Mikrofon üzerinde miks kontrolü
    Tripod stand, pop filtre, ring mount, taşıma çantası ve 6 mt. USB kablo ile birlikte

TEKNİK ÖZELLİKLER
    Akustik prensip Pressure Gradient
    Aktif Elektronik Bipolar çıkış tamponlu JFET empedans dönüştürücü
    Kapsül 1/2"
    Yönel Pattern Cardioid
    Frekans aralığı 20Hz - 20kHz
    Maximum SPL 110dB SPL (@ 1kHz, 1% THD -> 1KΩ load)
    Hassasiyet 16 bit / 48 kHz
    Ağırlık 520 gr.
    Boyutlar 184mmY x 62mmG x 50mmD

BİRLİKTE VERİLEN AKSESUARLAR
    Taşıma çantası
    Pop Filtre
    USB Kablo (6 mt)
    TripPod Stand
    Ring Mount

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackthunder -- 4 Eylül 2016; 20:55:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.