Şimdi Ara

RØDE profesyonel kulaklığını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son dönemin yayıncılar arasındaki en popüler mikrofon markası haline gelen RØDE şimdi de kulaklık pazarına adım atıyor. RØDE NTH-100 kulaklık modeli konforu ön planda tutarak uzun kullanım sürelerine odaklanıyor.

RØDE NTH-100 özellikleri ve fiyatı

RØDE NTH-100 kulaklık modeli 40mm neodim dinamik sürücüler ile geliyor. Özel bir ses bobini dört katmanlı alüminyum alaşım ve üç katmanlı Mylar diyaframı ile destekleniyor. 5Hz-35Khz frekans aralığını destekleyen kulaklık modeli her iki parçasında da kablo girişi barındırıyor.

Ayrıca Bkz.Le Mans tasarımından ilham alan realme Buds Air 3 duyuruldu

Böylece kullanım senaryosuna göre kabloyu sağa veya sola taşımak mümkün oluyor.

Alcantara deri kaplama tercihi yapılan gövdede yüksek yoğunluklu köpükler kulağın şeklini alabiliyor. Ayrıca CoolTech jel ise uzun kullanım sürelerinde kulaklık parçalarını soğuk tutmaya yardımcı oluyor.

Tamamen ayarlanabilir yapıda olan kulaklığın FitLok kilit sistemi ise iç parçaların sağlam durmasını sağlıyor. Herhangi bir mikrofon entegresi olmayan RØDE NTH-100 kulaklık modeli için 149$ fiyat etiketi isteniyor.

Kaynak:https://www.techpowerup.com/293385/introducing-the-r-de-nth-100-professional-over-ear-headphones

• Bu fiyata Pro seviyesi kulaklığın kablosunu bile alınanaz.

• joven kullanıcısına yanıt
    Rode zaten genel olarak “prof” algısı olan giriş seviye markası, tam hedef kitlesine uygun ürün olmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyata gayet profesyonel kulaklıklar alınır. O sizin alınamaz dediğiniz şey, hi-end diye millete gazlanan ürünler.150usd ye sony mdr7506 gibi ürünler var.

• SaxHobbit kullanıcısına yanıt

Merhaba

Yorumun dkkatimi çekti

Boya ve Rode marka mikrofonlarla haftada 2 gün program kaydı yapıyorum.

15 +15 kişilik gruplara zoom ve/veya meeting üzerinden kitap okumalari / ders anlatımı yapıyorum.

Donanımı daha iyi ve kaliteli hale getirmek istesem hangi markalara yonlendirirsiniz?

Profesyonel marka model tavsiyeniz neler olur?

Ekonomik şartlar önemli , kaliteli ses için en az nasıl birşeyler olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt

Merhabalar, öncelikle konuyla ilgili uzman değilim sadece kendi deneyimlerimden fikir sahibiyim, ses kayıt ve işleme teknolojileri ucu bucağı olmayan bir sektör ve araç fiyatlarına kadar çıkabilen ürünler mevcut. Burada önemli olan; sizin ihtiyacınız nedir ve onu en ekonomik şekilde nasıl karşılayabilirsiniz?

Eğer elinizdeki ekipman sizin için yeterliyse ve problem yaşamıyorsanız en ekonomik çözüm değiştirmemek olacaktır. Ancak siz yine de işinize olan saygınızdan veya yaşadığınız bir problemden ötürü daha kaliteli bir deneyim arıyorsanız da o noktada size ürün tavsiyesinde bulunabilirim.

Öncelikle mikrofon çeşitlerini bilmekte fayda var çünkü her birinin kullanım amacı farklıdır, basit örnekleyecek olursam; yaka mikrofonu elinizde mikrofon tutmak istemediğiniz ve ayakta durduğunuz/gezdiğiniz durumlarda video çekimlerinde kullanışlıdır, headset mikrofon bir sahnede eğitim veriyorsanız mantıklıdır ancak masa başındaysanız size masa mikrofonu önereceğim. Genellikle satılan masa mikrofonları (oyuncu ekipmanı adı altında satılan prof. mikrofonların neredeyse tamamı) condenser mikrofondur ve sesi genelde oldukça kaliteli alır, ancak sadece sizin değil ortamın tüm sesini alacaktır, klavye tuşlarını vs.

Ben size dinamik podcast mikrofonu önerebilirim, Shure MV7 gibi bir mikrofon sizin için fazlasıyla yeterli olacaktır, amazon gibi sitelerde yurtdışından daha uygun ücretlerle temin edebilirsiniz, xlr girişi ile ses kartına bağlanabildiği gibi usb üzerinden direk bağlayıp kullanmanız da mümkün, üstündeki kulaklık çıkışıyla doğrudan kendinizi dinleyerek konuşabilirsiniz. Youtube vs. sitelerden incelemelerine bakabilirsiniz. Bu mikrofonun tek dezavantajı konuşurken ağzınıza yakın olması gerekmektedir, akrobat ayak ile havada sabitlemeniz mümkündür.

Bu ürün dışında rode boya gibi markaların daha uygun ücretli sabit mikrofonlarını da kullanabilirsiniz, youtube üzerinden her türlü mikrofonun incelemesini izleyerek test edebilirsiniz, izlerken ağız mesafesine vs. dikkat edin.

• @SaxHobbit Çok teşekkür ederim. Hani bi tabir var ya "dersimi çalıştım"

bu ses (mikrofon-kulaklık) dünyası için baya bi ders çalışmak gerekiyor anlaşılan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.