Şimdi Ara

Sony giriş seviyesi kablosuz kulaklığını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony giriş seviyesi kablosuz kulaklığını duyurdu
    Tam kablosuz kulaklık pazarında üst seviye ürünleri ile gördüğümüz Sony, zaman zaman giriş seviyesi ürünlerle de farklı segmentleri hedeflemeye devam ediyor. Sony WF-C510 firmanın yeni giriş seviyesi tam kablosuz kulaklığı oldu.

Sony WF-C510 özellikleri ve fiyatı

Sony WF-C510 tam kablosuz kulaklık modeli 6mm sürücüler kullanıyor. DSEE dijital ses genişleme motoru sayesinde frekanslar arasında ses iyileştiriliyor. 360 derecelik ses sayesinde tecrübe yoğunlaşırken uygulama ile farklı ekolayzır ayarları arasında geçiş yapılabiliyor.

Ayrıca Bkz.AirPods 4 vs AirPods Pro 2: Hangisi daha iyi?

Yazılım destekli çevre gürültüsü engellenirken görüşme esnasında da berrak sese odaklanılıyor. Bluetooth 5.3 ile aynı anda iki cihaza bağlanılabiliyor. 10 saate varan pil ömrü kutusu ile 22 saate yükseliyor. 5 dakikalık hızlı şarj ile 1 saat kullanım süresi elde ediliyor. Sony WF-C510 tam kablosuz kulaklık modeli 48$ fiyat etiketi ile satılacak.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/09/20/sony-wf-c510-tws-earbuds-launched-in-india/

• Çin 10 dolara üretiyor bunlar 50dolar bir de uygun girişmiş. Aynen

• Sony linkbuds mu ne aldım bir yılda batarya gitti şarj almıyor, servis para iadesi önerdi bir yıl önceki fiyatı ödeyecek, ya da tamir edelim dediler, sony konsol harici bitmiştir..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • winuae kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de var. Wf100xm4 modeli.

1,5 sene içinde sol kulak yarım saat içinde şarj tüketiyordu. Servise verdim para teklifi ettiler. Ancak sağ ve sol kulaklığı değiştireceklerini söylediler. Kabul ettim. Daha servisten dönmedi.

Siz ne yaptınız?

Linkbuds S aldım 15 ay sonra sol kulaklık şarjı 20 dk anca dayanır oldu, servise verdim değiştirdiler ama bu sefer de bt bağlantısı 15 dk sonra kopuyor windows, ios, android hepsinde durum aynıydı cihaz arızalı kısacası. Şimdi yine serviste bir aya dönerler onun için de. Aldığım fiyattan iade edelim derlerse sıkıntı ama ben 2 binden almışım kulaklık şimdi satılmasa da 5 bin tl üzeri olmuşSony giriş seviyesi kablosuz kulaklığını duyurdu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Benimde fatura 2.350₺, iadeye tamam dedim uğraşmak istemedim ne alsam bilmiyorum, ios kullanıyorum airpod proya baktım 10bin, jabra ya baktım taraflı reklamlar dolu ayrıca reditte olumsuz dönüş çok fazla, samsung uyumsuz, huawei eşimde var hiç rahat değil, şu an için airpodsa alternatif bulmakta zorlanıyorum..

Eşinizde hangi modeli var?

Ben Freebuds pro 3 düşünüyorum. Yorumları fena değil.

Oğlumda Beats stüdio buds pro var. Memnun olduğunu söylüyor.

Ben de 2.300 mü neydi alırken airpods pro 2 4800 tl idi şimdi dediğiniz gibi olmuş.

Yokluğunda Samsung Galaxy Buds FE aldım 1200 tlye, uygulama vs yok bağla kullan şeklinde güzeldi sesi ama anc sony nin yakınına yaklaşamıyor, kardeşime verdim hemen. Şimdilik 300 liraya soundpeats almıştım onunla idare ediyorumSony giriş seviyesi kablosuz kulaklığını duyurdu 

Sadece ios üzerinden kullanacağım için şu sony işine bağlı olarak airpods alacağım diyebilirim. Kesinlikle başka alternatif düşünmüyorum. Sony alırken windowsta da kullanırım diye almıştım ama kullanmıyorum, airpods pro alsam iyiymiş o zaman pişman etti sony beni bu servis konusundaSony giriş seviyesi kablosuz kulaklığını duyurdu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 22 Eylül 2024; 17:58:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ratsx kullanıcısına yanıt
    Eşimde Huawei 5i var, bugün Mediamarkt bana 6i satmaya çalıştı almadım hoş oda orta segment ama kulaklık üzerinde kocaman huawei yazıyor hoşlanmadım. Büyük ihtimalle anker liberty 4 nc alacağım (hb de indirimle 2400 artı maximum indirimide kullacam -200, 2200e gelecek) sebebi de anc nin iyi olması, beni gürültü rahatsız ediyor, ses kalitesi ikinci önceliğim. Airpods 2 pro fiyatı biraz daha makul olsaydı düşünmezdim de bana fazla geldi. Arada 4-5 kat fark var az uz değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.