Şimdi Ara

R harfini nasıl söylüyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

aahahahahaha  Aynen sinirlerimi bozuyorsun her gün gavuroğlan diye sayıklıyorum rüyalarıma giriyorsun  sdfdafsd

Sen şimdi bundan da bir anlam çıkarıp evet anlaşılan sinirlerini bozuyorum dersin. Ya da beni tilt etmeye çalışıyorsun bilmiyorum ama bana sökmez.

Alıntı

metni:
    komik konuların olduğu için seni daha bloklamadım

• her yorumunda kendi kendine triplere girip izlediği dizilerin fan videolarını atan kişi ile muhatap oluyorum  

• gavuroglan kullanıcısına yanıt

Ahmet kuralı vs hiç izlemedim.

Triplere mi giriyorum?  Öyleyse farkında değildim.

NorfairPrinceyoutube
    How many times Mikami Teru used the word «sakujo»? VIEWS ARE OVER NINE THOUSAAAND!!
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DaPoQmytWvIQ&q=EgQuLZpEGOOsoIwGIhA9GsI35w1N6U5Hn7tgXPSIMgFy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 7 Kasım 2021; 21:10:5 >
  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt

Bugune kadar hic dikkat etmemistim nasil soyledigime, soylerken dilimin ucu damagima cok yakin gidiyor geri kalani kipirdamiyor ve dilimin ucu damagima cok yakin gitmesine ragmen damaga degmiyor.

• made off hit her kullanıcısına yanıt

Dilimi damağa değdirmeden söylemek biraz zor geliyor ama halledebilirim umarım. R yi söyleyebildim mi acaba? Olmuştu heralde. Bir de cümle içinde söyleyebilsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 7 Kasım 2021; 21:24:32 >
  • Mesela reçete bi türlü söyleyemiyorum o zaman anladım R ile sıkıntım olduğunu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

Bahsettiğin şeyleri yapmak zor ama deneyeceğim sağol hocam  

Bu kadar şeyi yaparken nasıl cümle içinde r yi söyleyebiliyorsunuz? Evet alışıyorsunuz ama yazdıklarınıza bakınca pek kolay çıkarılan bir harf gibi görünmüyor.

Bunlar sadece dilinizi titretebilmeniz için, onu halledince r sesini çıkarması çok kolay zaten, normal sesleri nasıl çıkarıyorsanız r de o hale gelecek bı süre sonra.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • küçükken arı ya devamlı ayı derdim yani r lere y derdim hep en sonunda nasıl oldu zorladım bi anda r çıktı ağzımdan ayı ayı ayı derken arı çıkıverdi ama çok zor gelmişti gerçekten

• ßLacKLioN kullanıcısına yanıt

Anımı devreye soktun. Annem sürekli r leri söyleyemediğimi elaleme göstermek için bisikletçi, arı de bakim gibi şeyler söylerdi.

Beni küçük düşürürdü. Gudubet karı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 7 Kasım 2021; 22:51:54 >
  • Kalemi öylemesine değil, yanlamasına tutacaksın küçüğüm, "ay ne güldüm" :}

Duymak lazım 🙄 L çıkarırken dil çok katlanmaz, dil hafif bir rampa şekline dönüşür fakat R de, tabiri caizse dili, tam kalkmış rampa (L şeklinde) gibi kaldırmak lazım, ve dili damağımızdaki o çentiklerin üzerine dokundurup "Reyhan" "Rize" vs gibi sesleri çıkarmak lazım. En basit ve özet şekliyle ancak bu kadar anlatabildim. 😁 Başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bey V kullanıcısına yanıt

Hocam size randevu alıyorum o zaman yarın saat 10:30 da hastanenizdeyim.

Teşekkürler eline sağlık hocam 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.