Şimdi Ara

R.Madrid'den kontra atak gol yememeyi nasıl başarabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takımım M.United taktiğim ve kadrom resimdeki gibidir.
    Bir de LT+Üçgen : Oppside Attack LT+X = Pressure yapıyorum diğer tuşlar "No Stralagy" de duruyor...

Sorunum şu bnm CB lerim genelde fazla ileri gelmiyor hep defanstalar fakat karşı takım R.madrid olduğundan çok hızlı çkıyor oyuncular mesela Ronaldo Kaka Benzama Higuain hepsi ayna anda basabiliyor ama bnmkiler arkada hala... CB lerim yetmio bi ara pas yapıyor sonra gol...Ne yapmam gerekiyor... Nasıl bi ayar yapmalıyım lütfenn yardımm?

Birde markaj ayarlarını(Mark Settings) en iyi şekilde kimi kime eşleştirebilrim .Yoksa oyuncular bakıyor sağa sola :D ben napim napcam diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadakoglu -- 12 Haziran 2010; 1:03:40 >

• Orta sahadaki bir adama kaymayı deneyebilirsin
  • onu bazen ypıom :D
  • Defans çizgisini biraz daha ileri alacaksın, yapacak bişey yok.
  • Taktiklerde liberolu sistem var onu seçersen kontra atak yemezsin. Pasla çıkan adama markaj varebilirsinde.
  • Liberolu sistem falan açık(1 de yani) deffansive çizigisi 55 deydi 70 e çıkarttım fakat daha kötü oldu:D .Aşırı yükseltmedim heralde?Neyse son soru olarak markaj kaldı en sağlıklı şekilde eşleşme örneği yazarmısnız??ÇOOK teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadakoglu -- 12 Haziran 2010; 11:20:06 >
  • ben kontra yememek için, defans hattını CB CB CB CB şeklinde, %70 ilerde kuruyorum.
    çok fark ediyo, ne kontra atak yiyorsun, ne ara pasta adam kaçıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 cb liyi denedim güzel oluyor top geçmiyor fakat normal bi taktiğe benzemedi :D sorun olmaz mı ki
  • ronaldoyu kanatta oynatıyorsa beklerinden o taraftakini ronaldoya marking ver, ortadaysa dmf lerinden birini marking ver. diğer cmfyi de dmf yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

ronaldoyu kanatta oynatıyorsa beklerinden o taraftakini ronaldoya marking ver, ortadaysa dmf lerinden birini marking ver. diğer cmfyi de dmf yap

+1 Ya da ferdinandla ona çözüm üretmeye çalış . ya da kay orta sahada
  • r.madrid'de 442 sanırım ikili forvet sağda benzama ve higuain kenarlarda kakayla ronaldo var beklerimi kakayla ronaldoya verdim ...Bunlar faakt bu ikisine yetişemiyor ? yda zar zor?
  • reale sen kontra çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadakoglu

4 cb liyi denedim güzel oluyor top geçmiyor fakat normal bi taktiğe benzemedi :D sorun olmaz mı ki

4 lü cb yapıp, defans oyuncularının hepsinin mantalitesini defansif yap ( defence minded) orta dm oynat onunda mantalite dm olsun, diğerlerini kafana göre diz,
    belki gol yersin, ama zor yenilirsin...
  • sende reali seç
  • orta sahaya carrick yerine scholes al aç gibi geri koşar.naniyi berbatovun yerine alıp lwf oynatıp onun yerine de giggs alabilirsin. çok iyi orta yapıyor
  • sağolun arkadaşlar dreamlove gibi olacağım maçta h:D tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

sende reali seç

Aynen
  • Defansı geride tuttuğunda nasıl kontra atak yiyorsun ben onu anlamadım..Ortadaki 2li defansı penaltı alanının üzerine koy, diğeri sağ ve sol kanattakini de onların azıcık önünde tut..Defansive Strategy yi de 40 a düşür..Oyuncuların çok ileri çıkmazlar penaltı çizgisi üzerinde durdukları için kontra atak gibi bir problemin kalmaz, sadece defanstan top çıkarırken zorlanırsın onun içinde orta sahada top kontrolü ve pasları iyi bir iki adam koyman gerekiyor..M. United da kimler iyi o kadar bilmiyorum..

Ayrıca Pressure yaparsan tabiki hızlı real madrid oyuncuları ara pas ile gole giderler, sadece topun çok sıkıştığı dar alanlarda şut ile pas a basarsan o zaman etkili olur..2li ve baskı yapmış olursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 16 Haziran 2010; 16:45:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.