Şimdi Ara

R.MADRİD'İ ELEYECEĞİZ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
5
Favori
9.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kime karsi kanitlamadan bahsediyorsun.. Zaten kaliteleri dunya capinda belli olan oyuncular.. Hadi Snijder bir nebze de olsa o takimdan gonderildi diye olabilir ama Drogba kime neye karsi kendini kanitlayacakmis? Adam futbolu birakacak nerdeyse 35 yasina gelmis, hala kendini kanitlayacak diye yorum yapiliyor Eleme ve elenme sansini esit gormen de hayalden ote bir sey degil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

quote:

vay hayalci aslancıklar... ronaldo safari belgeseli çekecek barnebeuda.

Anfield Road da çekilen gibi mi?

O belgesel bile değildi amateur hardcore direk

pragdaki progressive hardcoreye ne diyorsun ?

Senin hayatında göremeyeceğin takımla maç yapacaz. Bu takımı daha önce kaç kere yendik bilirsin. süper kupayı aldık adamlardan. Senin takımın daha gruptan çıkamamış, 8 tane yiyip tarihe adını yazdırmış şampiyonlar liginde. Hangi zeka ile gelip burda hardcore yok safari belgesel yazıyorsun?

Sizin rakibiniz Kasımpaşa, dua et onlar size yapmasın safariyi insanın asabını bozmayın şurda. adminler gelirler beni banlarlar şimdi ne zaman yazsam en az 7 gün yiyorum şu foruma

• Galatasaray ispanyada farklı bi skorla mağlup olmazsa beraberlik bile demiyorum farklı bi skorla yenilmezse arenada taraftarla felan işi götürebilir.Önemli olan ilk maçtaki skor.
  • Real Madrid gerçekten muazzam bir takım. Galatasaray'ımız çok zor bir sınav verecek. PES'te gözükümüze ilk diktiğimiz takım olmuyor ki nitekim Real Madrid veya Barcelona.

Fatih Terim nasıl bir taktik belirleyecek orası büyük soru işareti. İlk maçımız deplasmanda. Bu maç için bir skor tahmini yapmak gerçekten çok zor.
  •  R.MADRİD'İ ELEYECEĞİZ!
  • Biz bu takımı sanki daha önce yendik gibime geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Ya ben öyle gelecekler dümdüz edecekler gibi bir tablo beklemiyorum.
    GS içerde veya dışarda mutlaka gol bulur, önemli olan kaç tane gol görücez kalemizde.
    Gs zaten ilk hedefine ulaştı, gruplardan çıktı. Çeyrek final kaymağı oldu işin. Bundan sonra elenirsek lige tam performans tutunuruz.

İlk maç : Real 2- GS 1
    ikinci maç: Real 0 - GS 1

Sonraki turu sonra yazarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardak

quote:

Orijinalden alıntı: adogs

quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

Orijinalden alıntı: adogs

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

quote:

İddaada parayı Galatasaray'a yatırıcam içimde zengin olacakmış gibi bir his var

aklıma gelmedi değil

büyük vurgun yaparız

eğer böyle birşey olurda tutturusanız, nickindeki olur.

ilk maç ne zaman , nerde hocam

03.04.2013 bernabeu da

haydaa maç 3 nisanda mı? 2-0 dan 3-2 kazandıgımız maçın tarihiyle aynı (03.04.2001)

harbiden aynı yoksa yoksa bu bir işaret mi

• Realde bitek ronaldo sırıdıyo o olsama real madridin pek bi espirisi yok bence onuda birine versek
  • Bence deplasmanda 2-2 skor çaıkr. kendi evimizde de 1-1 ile atlarız en iyimser tablo bu maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TimmA_

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Turu gecme sansiniz %10.Ama inanan bir takım R.Madrid'i yener.Cok zor imkansiz degil

%50-%50

Yapma hocam etme eyleme.Fanatikliği bir kenera bırak.Adamlar Barça'yı Barçaladı 2 kere.Ligde bir iddiaları yok bütün güçleri ile Cl'ye asılacaklar.Adamlarda Mourinho var sizde Terim.Di Maria ve Ronaldo'yu Eboue ve Riera ile savunacaksin.Ortasahada Modric Ozil Khedira Xabi Alonso gibi adsmları bulacaksın.Defansda Sergio Ramos-Pepe-Marcelo gibi adamlar var.Simdi tur ssnsi %50 mi sence?Dedigim gibi cok zor ama imkansız degil inanan bir takım Real'i de yener

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo ve Mesut'a maç boyu ikili markaj, olay bitmiştir.

• Cüneyt Çakır'ın yaptığı hatayı düzeltmeye geliyoruz kolla kendini Madrid..

• quote:

Orijinalden alıntı: ince çok ince

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

BEYLER SAKİN OLUN. İNANCINIZI KORUYUN. NEDEN KORKACAĞIZ ALLAH AŞKINA YÜZÜP YÜZÜP KUYRUĞUNA GELDİK YA. RAHAT OLUN.

Abi ne kuyruğu daha başı yeni göründü nereye gidiceğide belli değil

İnan kardeşim.

• Deplasmanda ilk yarıyı gol yemeden kapatırsak İstanbulda o Muazzam tribün atmosferiyle biz turu geçeriz . Neden olmasın 2000 yıllarında da Arsenal ile Real Madrid Favoriydi ama bu FATİH TERİM , bu GALATASARAY..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin hayatında göremeyeceğin takımla maç yapacaz. Bu takımı daha önce kaç kere yendik bilirsin. süper kupayı aldık adamlardan. Senin takımın daha gruptan çıkamamış, 8 tane yiyip tarihe adını yazdırmış şampiyonlar liginde. Hangi zeka ile gelip burda hardcore yok safari belgesel yazıyorsun?

Sizin rakibiniz Kasımpaşa, dua et onlar size yapmasın safariyi insanın asabını bozmayın şurda. adminler gelirler beni banlarlar şimdi ne zaman yazsam en az 7 gün yiyorum şu foruma

Hayatımda göremeyeceğim takım mı? Bıraksana sen bu işleri. Real başka gezegenin takımı da bizim haberimiz yok sanırım.

Bak arkadaşım 8 yedik ama son maçta Porto'yu yensek gruptan çıkıyorduk yani öyle bir durumdaydı grup. Ayrıca bu da olmasa neyle savunacaksınız kendinizi bilemiyorum bu bir. Ankaragücü maçında da bir 8-0 olayı var ki bunu dünya biliyor bu iki. futbolu oyun olarak göremediğin belli. zeka olaylarına falan girmenden de anlaşılıyor. realle gs yi kıyaslayan hayalci aslancıklar dolanıyor forumda. siz 2 kere yendik diye kazan kaldırırsanız ben de safari derim.

O Kasımpaşa gs yi de yendi merak etme. Daha 3-5 sene öncesine kadar da taraftarınız para topluyordu bunları da unutmayın. Buradan ne çıkar? Bütün büyük takımlar batıp çıkabilir. En onurlu futbolu oynayan da Beşiktaş'tır.

Ayrıca burada gs nin avrupadaki en başarılı Türk takımı olduğunu çok rahat söylerim. Ama gs lilerde biraz haddini bilsin. Gelecek maçlarla ilgili en ufak tartışma da maziye dönüp 8-0 muhabbetini açmak çok hoşlarına gidiyor. Maziye dönersek neler neler çıkar....

•  R.MADRİD'İ ELEYECEĞİZ!
  • :D

R.MADRİD'İ ELEYECEĞİZ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten super kupayi da ellerinden gecen sene aldiniz da bunu savunuyorsun hepiniz aynisiniz 13 yil once iyi bir sonuc cikartmissiniz hala onun arkasindan savunma yapiyorsunuz galatasarayin turu gecme sansi %5 bile degil ama gelmis bazilari %50 %50 yazmis guluyorum sadece alkollu alkollu burada yorum yapiyorlar

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.