Şimdi Ara

R.MADRİD'İ ELEYECEĞİZ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
5
Favori
9.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksenhops

Zor ama imkansiz degil, insalah elersiniz..

+1...

Fenerbahçe de Galatasaray da umarım en üst derece ile bitirirler kupa daki serüvenlerini...

Allah iki takımında yardımcısı olsun. Ancak ligde havlu atmış ve tek avuntusu ŞL olan bir Real MAdrid'i elemek, çok da kolay bir iş değil....
  • '' BİR ARKADAS '' YİNE AHMET CAKAR YAPTI ; ''GALATASARAY YENERSE OKULA BİKİNİ İLE GİRERİM ''
  • Olur oyle arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

en iyi zamanlarında manuyu CL de eleyen, Realin ve arsenalin elinden kupa alan takımız. daha aradaki yendiklerimizi saymıyorum. (herkes üstüne alınmasın) o zamanlarda da böyle zaaaa yapan troller vardı hatta daha çok vardı ve sonra birden ortadan kayboldular.

hala öğrenemediler büyük maçların büyük rakiplerin takımı olduğumuzu. vah tuh elenicez filan diye düşündüğümüzü zannediyorlar. gerçi bu jenerasyon yaş itibariyle bilmez ve kavrayamaz bunları. onları anlayışla karşılıyorum öğrenecekler

benim turu geçeceğimize inancım tam. geçemezsek de canları sağolsun derim gram üzülmem. önümüzdeki seneler daha güzel olacak çünkü. bu seneki hedefimizi fazlasıyla tutturduk zaten. Şimdiden teşekkürler ve başarılar Galatasaray ve Aslanlar. Bize bu heyecanları ve sevinçleri yaşattığınız için.

siz halan 10 sene öncesinin kafasını yaşayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eleyeccegiz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

Cimbom olsun fener olsun gelebilecek en sakat takımlar geldi.
    Cimbom un şansı %10u geçmez
    Fener içerde ilk maçta avantajlı bir skor bulursa, 2.mac lazio Seyircisiz oynuyor,
    Fenerin şansı %20yi geçmez

Yine mi seyircisiz?

• İman Power Loading ...

• quote:

sağol kardeş little caprice'in gerçek ismini heryerde arıyordum ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıymalı Makarna

quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

Cimbom olsun fener olsun gelebilecek en sakat takımlar geldi.
    Cimbom un şansı %10u geçmez
    Fener içerde ilk maçta avantajlı bir skor bulursa, 2.mac lazio Seyircisiz oynuyor,
    Fenerin şansı %20yi geçmez

Yine mi seyircisiz?

Lazio nun da Seyircisiz cezası var bildigim kadarı ile. Fener in ceza bitti sanırım

• Buradan sonra hiç bir zaman kolay takım olmayacak real v.s o kadar fark etmeyecektir ve reala hiç yabancı değiliz bence real o kadar ıyı oynamamakta izlediğim kadarıyla perfomans düşüklüğü gösterirse bizim maçta bizde iyi oynarsak iyi sonuç cıkarabiliriz bu turnuvada en tehlikeli takım barçadır diyorum
  • Bu turun geçilmesi haline kazanılacak olan şeyleri düşünün. Real madrid'i elemek demek şampiyon ligi kupasınıın bir kulpundan tutmak demek. Bu kupanın en baba takımını eleyeceksin ve dünyaya manşet olacaksın. Tarihin en güçlü Türk takımı olarak adını yazdıracaksın. Futbolcuların değerleri 3 kat artacak. Özgüven ve sinerji patlaması yaşanacak ve bu da finale gitmemize vesile olacak büyük ihtimalle. Sırf bunların motivasyonu bile yeter. Allah utandırmasın. kaybedecek bir şey yok ama kazanılacak tahmin edilenin ötesinde şeyler var.
  • oyuncular ve taraftarlar motive olursa başarabiliriz
  • İnanıyorsak boşuna inanmıyoruz. Biz Galatasaraya inanıyoruz.
  • bu gslilerde amma
  • Valla benim umudum var, hele ki şu Shalke maçından sonra güvenim arttı. Avrupa maçlarının atmosferi bambaşka ya. Eğer orda avantajlı bir skor alabilirsek eleyebiliriz. Bakın eleyebilirsiniz, eleyebiliriz diyorum çünkü bu milli bir olay. Sonuçta takımlarımız her sene şampiyonlar liginde buralara kadar gelemiyor. Sonuna kadar destekçiniz
  • [Telefonun titreşim sesi]
  • elersiniz

ruyanizda
  • Bu resim İnanmayanlara gelsin

R.MADRİD'İ ELEYECEĞİZ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçi

quote:

+1...

Fenerbahçe de Galatasaray da umarım en üst derece ile bitirirler kupa daki serüvenlerini...

Allah iki takımında yardımcısı olsun. Ancak ligde havlu atmış ve tek avuntusu ŞL olan bir Real MAdrid'i elemek, çok da kolay bir iş değil....

Malesef katılıyorum.Adamlar barcelonayı 2 kere tokatladılar.Galatasaray iyi bir takım kötü değil fakat yanlış anlamayın ama drogba boş muhabbet.Son Schalke maçının yaklaşık 75 dk'sını izledim.Boş bir yatırım olmuş malesef.Genel olarak iyidir bilemem.Veya daha takıma mı alışamadı onuda bilemem lakin ikide bir devrilen uzun boylu 34 yaşında bir standart bir futbolcu malesef

Bir fenerli olarak benim Galatasaraydaki favori oyuncum BurakYeri geldiğinde çok kıvrak ve hızlı ataklarla iyi goller bulabiliyor.

İnşallah fenerde,galatasarayda rakiplerini yenerde bütün dünya görür türk takımlarının yapabileceklerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

Un mu eliyon hacı

Acayip güldüm lan

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.