Şimdi Ara

R.MADRİD'İ ELEYECEĞİZ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
5
Favori
9.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Demek istedemde gerçekler ortada 12 adamıda defansa gömmesi lazımki gsnin anca madridde 3 5 yemesin :D
  • bizim için madridede koy cimbombom
  • Eleyemesek bile güzel futbol oynayacağımızı ve sürpriz sonuçlar olacağını düşünüyorum.

Çeyrek final benim için yeterli bir başarı bu yıla zaten. Aslanlarımız üstüne düşeni çoktan yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Yürüyün be aslanlar kim tutar sizi :D
    Demek istedemde gerçekler ortada 12 adamıda defansa gömmesi lazımki gsnin anca madridde 3 5 yemesin :D

Bi Bursaspor kalmıştı hocam onuda tamamladın eyvallah
  • Gsnin bu maclarda gol yeme ihtimali cok cok yuksek,sneijderin 2010sl ve dunya kupasindaki performansini ortaya koymasi ve drogbanin da gercek drogba gibi oynamasi lazim,oyle olursa gs yediklerini cikarabilir, gs da burak drogba sneijder hamit enteresan goller atabiliyor,selcuk ve melo ise genelde duran top ya da organizasyon golleri atiyorlar, eger gsnin hucum hatti sinirlari zorlarsa bol gollu ve gsnin de turu gecebilecegi skorlar cikabilir, ancak direk,birebir kacirma olursa is cok zor,gsnin pozisyonlarin suyunu sikmasi lazim,taclari bile cok iyi degerlendirmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

quote:

Bursasporluk bi durum yok ortada doğdumuz şehrin takımı elin gevuruyla kim oynasa biz o takıma destek veririz ancak gs için the end bu bir gerçek :D Sen inanıyormusun gs defansının şu halinin bi realmadrid kaldırabilceğine :)
  • Ne güzel yav.Rakip Madrid bile olsa millet inanmış yeneceğimize.Ümitsiz olan yok pek.Kevgire çevireceğiz Madrid'i.Bende eledik gözüyle bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

quote:

Orijinalden alıntı: subsewen

bence galatasaray real mardini eler ama real madrid içinde aynı şey olurmu bilmiyorum

Sizin liverpool elediğiniz gibi pardon ya kaçtı sayı unutum sen hatırlat

• Hayatında Real Madridle maç yapmamış takımın taraftarı coşmuş

• Çeyrek finalde Real Madrid ile karşı karşıyayız. Ünal Aysal'ın başkanlık açıklaması hala kulaklarımda, ''Galatasaray'ı 3 sene içerisinde Avrupa'da ilk 10 içerisine sokacağız.'' Evet daha 2 sene olmadı ve ilk 8'deyiz. Öncelikle berbat haldeki takımın üstüne yeni yönetim, yeni teknik ekip, yeni kadro, yeni stat eklenince bugün buralarda olmak çok büyük hayallerdi. Ancak bugün bunlar gerçekleşti. Şimdi ise karşımızda Real Madrid var. Hani Süper Kupa'yı onları yenip aldığımız, hani 2-0'dan 3-2 yendiğimiz Real Madrid.

O zamanlar da kadroları rüya takımdı, şimdi de. Elbette turu geçmemiz çok zor. Dünya çapındaki futbolcularının isimlerini sayarken yoruluyoruz. Ancak korkmuyoruz. Belki eleneceğiz, olmayacak, buraya kadar diyeceğiz ancak hiçbir zaman ezilmeyeceğiz. Unutmamak gerekir ki Avrupa'da üst düzey deneyimli, çok kaliteli bir kadroya ve İmparator'a sahibiz. Buradan kolayca Madrid'i eleriz diyemeyiz ama korkma Galatasaray Taraftarı rakibin forması ne olursa olsun çıkar aslanlar gibi oyunumuzu oynarız.

Tüm bunların yanında, biz Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasına girmişken ve çeyrek finalde Real Madrid gibi bir takımlar karşılaşacak iken, rakibimiz tarafından "Osmanlı'nın ordusu geliyor." diye haber edilirken bizi tebrik etmesi gereken, Liverpool'a 8-0 gibi tarihi bir skorla yenilen rakip takım taraftarlarının bunu yapmak yerine bizim başarılarımızı kullanarak bizimle dalga geçmeye çalışmasının nasıl bir beynin ürünü olduğunu anlayamıyorum.

• Yaw he he

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

quote:

Bursasporluk bi durum yok ortada doğdumuz şehrin takımı elin gevuruyla kim oynasa biz o takıma destek veririz ancak gs için the end bu bir gerçek :D Sen inanıyormusun gs defansının şu halinin bi realmadrid kaldırabilceğine :)

Gs defansı konusunda haklısın hatta benimde en çok çekindiğim kısım ora ama futbolda sadece defans ile oynanmıyor, İlk maçta fark yemeden ve gol atıp kapatabilirsek her şey olabilir diyorum.

• şimdi onlar düşünsün.

Bende rahat geçeceğimizi düşünüyorum barca olsa biraz zorlanırdık ama real'de sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo-Boost

quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

He yav he he

Hah ininden çıktı troll shalke maçından sonra gözükmüyodun ortalarda noldu?

8-0 olmasada yeriz bi kaç tane

Bu kadroyla 8-0 olursa zaten turkiye ye sokmazlar o takımı.

• Bence simdiden dua edin 10 gol yememek için.
  • en iyi zamanlarında manuyu CL de eleyen, Realin ve arsenalin elinden kupa alan takımız. daha aradaki yendiklerimizi saymıyorum. (herkes üstüne alınmasın) o zamanlarda da böyle zaaaa yapan troller vardı hatta daha çok vardı ve sonra birden ortadan kayboldular.

hala öğrenemediler büyük maçların büyük rakiplerin takımı olduğumuzu. vah tuh elenicez filan diye düşündüğümüzü zannediyorlar. gerçi bu jenerasyon yaş itibariyle bilmez ve kavrayamaz bunları. onları anlayışla karşılıyorum öğrenecekler

benim turu geçeceğimize inancım tam. geçemezsek de canları sağolsun derim gram üzülmem. önümüzdeki seneler daha güzel olacak çünkü. bu seneki hedefimizi fazlasıyla tutturduk zaten. Şimdiden teşekkürler ve başarılar Galatasaray ve Aslanlar. Bize bu heyecanları ve sevinçleri yaşattığınız için.

• inşallah şu güzel anları tekrar yaşayacağız.Büyüksün GALATASARAY !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=Y_4pwgkT5iI
  • Gerçekçi olmak lazım, s*çtık.
  • burak ve ronaldonun maçtan önce tokalaştıkları anı hayal edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

8 değil 10 tane yiyip eleneceksiniz golleride muslera atacak

siz olsanız çok farklı olacak sanki

o zamanki kadro teknik direktörü kötüydü... siz en az 10 yersiniz...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.