Şimdi Ara

R.MADRİD'İ ELEYECEĞİZ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
345
Cevap
5
Favori
9.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingofFears

Elerseniz cidden de olay olur ama siz yine de ikinci bir 8-0'a karşı hazırlıklı olun.

O rekoru egale etmeyiz okadarda değil maximum 3 - 0 yeniliriz ki yeneceğimize inanıyorum.
  • Galatasaray ın bir özelliği var büyük takımlara karşı önemli maçlarda patlar Galatasaray.Ben inanıyorum aslanım başaracak.2000 yılında da kimse GS a şans vermiyordu ama ne oldu yenilmez denilen takımları yendi o zamandaki Arsenal güçsüz bir takım mıydı?İnşallah yeneceğiz
  • Ben Fenerbahçe'li olarak Galatasaray'ın tur atlamasını gönülden istiyorum. Real Madrid şuan dünyada ki en güçlü takımlardan ancak Galatasaray'ın kadrosunda da çok tecrübeli isimler var. Fatih Terim buraya kadar getirdi takımı bence GS elense bile tebrik etmek lazım. Zor ama imkansız değil,neden olmasın beyler ?
  • eleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rutab

Mourinho : Zor bir eşleşme oldu, Karşımızda Drogba-Sneijder-Selçuk-Burak-Hamit ve en önemlisi Fatih Terim olacak, Kolay kura diyenler futboldan anlamayanlardır, Galatasaray Büyük Bir Kulüp

sorusu olan ? :D

hangi gazetede bu yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne Birası Sevim

şu an ki real o zamanki realdan kat kat daha iyi bir takım bence sizce chelsea gibi bi otobüs kiralayın kale önüne

• Galatasary'ın işi çok çok zor, en azından güzel bir maç izleriz diye umuyorum
  • Herkes çok istekli olacak, çok özel bir maç olacak, çogu futbolcumuzun realle bağı var inşallah sevinen taraf oluruz. Takıma güveniyorum.
  • fatih hoca deli motive olmustur anasini aglaticak ortaligin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer R. Madrid'i yenersek o kupa müzemize girer.Aha buraya yazıyorum.
  • En azından Barcelona çıkmadı. Messiyi durduramazdik. Real Madrid de güçlü ama eleme şansımız biraz daha fazla Barcelona kurasina göre.

• http://www.akilli.tv/video/Malaga-3-2-Real-Madrid-Mac-Ozeti_672573 o çok istediğiniz malaga 3 salladı real madrid'e. hiçbirşey imkansız değildir
  • beyler Galatasaray büyük takım ve çok tecrubeli adamlarımız var özellikle Drogba Selçuk Sneıjder ve Muslera Shalke macı oncesınde oldugu gıbı Koy Elini Kalbine düşüncesiyle madrıdde kı mactan bir beraberlik alabilirsek Turk Telekomda taraftar yıkar ortalığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

Schalkke 45 dakika top vermedi size bide eleriz diyosunuz

Yahu kardeş şu an mantık yok. İnsanların kalpleri vardır. Sen sanıyor musun eli armut toplayacak bizim adamların. Sanki sıradan bir takımmışız gibi konuşmayı kesin artık. Hayırlısı olacak. Sakin olun, rahat olun.

İşallah elerseniz de bu kadar ümitlenmeyin işallah ilk maç santiago bernabauda olur da burada berabere felan kalırsanız orada acımazlar 3 maçtır barcelonayı yeniyor valla durum kötü olur
  • Bilgi | Didier Drogba, UEFA Şampiyonlar Ligi kariyerindeki ilk golünü Santiago Bernabeu'de Real Madrid'e atmıştı. (Eylül 2003)
  • real bizimle kısa metrajlı film çeker ilk maçta musleraya yazık olacak

• Benim de umudum var, inşallah turlayabiliriz. Katı defans yapmamız lazım ama. Galatasaray bu ülkede her zaman yapılamaz denilenleri yapmıştır.
  • Sonuç ne olursa olsun 2 tane çok zevkli maç izleyeceğiz. İlk maç orda 0-0 veya 1-1 bitirirsek buradaki köstebek sahasında oynayamaz Madrid :D

• 5 tane atar real cok rahat imkansiz diye bir sey vardir iste onlardan biri.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.