Şimdi Ara

R.MADRİD'İ ELEYECEĞİZ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
5
Favori
9.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

12 senenin öcünü alacağız.

Hocam dalga geçmek amaçlı demiyorum ama hangi öcü alacağız ki ? en son ellerinden kupayı biz aldık :) tamam onlarda bizi elemişti zamanında ama sonuçta kupa alan biziz :)
  • şu fenerliler Gs nin her başarısından sonra ortalıktan direk toz olurlar ama maç öncesi ortalarda fır dönerler tek yaptıkları bu
  • 2-3 nisandaki maçta 2-1 yeneceğiz.
  • ispanyada alınacak bir gollu beraberlik, yada gollu 1 farklı malubiyet arena da işleri değiştirir. ilk macın orada olması iyi oldu. biliyorum cok zor ama nedense bende eleyebileceğimize inanıyorum.
  • Profil resmine baktım ve içim rahatladı sonraki tur ekibini düşünmeye başlayalım
  • Fenerbahçeliler destekliyordu demi Avrupa'da ? Belki %10'luk bir kısım destekliyordur birbirini ama geri kalanın tamamı içten içe birbirinin başarılı olmasını istemiyor konuda da görebiliyoruz.
  • Deplasmanda gol atabilirsek, işin seyri fazlasıyla değişir
  • 02.18 de ki taktik ile eleriz.

• beyler herkesi yeneceğimize inandırıyosunuz millet üzülecek real madridi hemde bu sene cl yi isteyen morinho yu cimbomum eleyemez inanmıyosun filan demeyin
  • Şimdi onlar düşünsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

Schalkke 45 dakika top vermedi size bide eleriz diyosunuz

bilgisizlik başa bela. Körü körüne futbol izlenmez. Skor 2-1 Galatasaray önde ve Schalke nin 2 gol atması şart ve kendi evinde oynuyor kendi sahasında seyircisinin önünde ve 1-1 gibi bir avantajla gelmişsiniz kendinizden eminsiniz ve son olarak son 45 dk kalmış.. Şimdi söyle bakalım oldukça doğal değil mi schalke nin 45 dk topla oynaması atak yapması ? Ona bakarsan Celtic de Barçayı yendi gruplarda bu şekilde yorum yapılmaz.

Buraya kadar gelip de çıkan rakibe üzülmek olmaz artık. Öyle yada böyle bir barça bir real yada Münih çıkacaktı zaten finale kadar yada finalde. Favori Real Madrid şansımız onlara göre az ama takımımıza ve İmparatora güvenimiz tam. Sonuç ne olursa olsun.

Bu arada hazır forumun tüm fenerlileri de buraya gelmişken başarılar Lazio karşısında bence geçersiniz İtalyanları kalırsınız Yarı finale inşallah.

• Öncelikle sevgili Fenerbahçe taraftarının %90'ının ne tür düşünceler içinde olduğunu görmüş olduk.Yapmacık Teknik direktörlerinin izinden gidiyorlar.Helal olsun.
    İkincisi; Bu takım yenilmez değil,bu takıma karşı galibiyet alamayan bir takım da yok değil.Belki farklı bir maratonda da olsa bu takımı Granada bile yendi.Tabiki ligdeki durum belli.Real Madrid ligdeki umutlarını yitirdi.Barcelona'ın şampiyonluğu kesin gibi.
    Neyse esas konuya gelirsek: 2000'li yıllarda da Real Madrid fırtınası vardı Avrupa'da.Zidane'lar,Figo'lar,Raul'ler,laciver kuşlardaki Carlos. O zamanların en güçlü kadrosuydu. Süper kupa günü kimse galatasaray'a şans vermiyordu.Ne oldu? Ne olduğunuhttp://futbolkosesi.com/wqe/eskisehirspor/72-galatasaray-in-super-kupa-oykusu.html buradan öğrenebilirsiniz.Doğum tarihi galatasaray'ın Uefa kupasını aldığı seneye denk gelen çocuklarla uğraşmak istemiyorum.

• biraz zor olacak galatasarayin isi..bende bir Fenerbahceli olarak GSnin yenmesini istiyorum umarim maci aliriz kadro kotu degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

Un mu eliyon hacı

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

R.MADRİD'İ ELEYECEĞİZ!

• barnebeü de herşey belli olur, 2 ve daha fazla farklı mağlup olursak yıldız mıldız göremeyiz istanbulda, barnebeü da tek farklı mağlubiyetin başarı olacağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Shaq adam değil, madrid takım değil
    Bu nedir ya manyak herif

• Burasi ingiltere, ispanya, italya,almanya ve fransa ligi dısındakiler icin finaldi.

Karsimiza real madrid cıktı.gercekci olmak gerekirse bizi elerler.Real Madrid'in gol atamadıgı mac cok az, cok hızlı oynuyorlar.Burda bir gazla 2-1 bile yensen orda yine yenerler bizi.
  •  R.MADRİD'İ ELEYECEĞİZ!
  •  R.MADRİD'İ ELEYECEĞİZ!

Çok güldüm ya
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.