Şimdi Ara

R.MADRİD'İ ELEYECEĞİZ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
5
Favori
9.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abuabuzer

quote:

Orijinalden alıntı: CeinDe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Yarı finale çıkmışız , şansımıza Real geldi, Allah kerim %0.01 oranda olsa bizimde geçme ihtimalimiz var.

fenerli arkadaşlar sağ eli haşat olmuş çocukların yazacağı tipte yorumlarda bulunuyorlar.

sol elinle yazdığın kesin. daha çeyrek finaldesiniz.

lanet olsun daha çeyrek finaldeyz , ne olcak bu takımın hali çıka çıka çeyrek final çıktık anca

SENİ GİDİ ŞAGACI. NE KA GOZEL LAF ATION. AMA KONUYU DAHA ALGILAYAMADIN BE CANIM. NEYSE Kİ 9 NİSAN GECE YARISINDA HATIRLATACAKLAR SANA. GECE YARISINDA BALKABAĞINA DÖNECEK BU RÜYA
    NOT: BJK'LİLER İNANIRSA BELKİ DE TARİHİ SKORU DEVREDEBİLİRLER GS'YE

abuzerkadayıf elenirizde çıkarızda belki 9 da yeriz ama merak etme 0 puanla grupları bitirmeyiz

• Şimdi onlar düşünsün !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne Birası Sevim

R.MADRİD'İ ELEYECEĞİZ!

Çok güldüm ya

• real olması çok iyi oldu bizim karşımıza tromso bile gelse elerdi çünkü. Biz böyle takımlara karşı gerçek galatasaray gibi oynuyoruz motivasyona gerek kalmıyor. Elensek de galatasarayın en iyi futbolunu en yüksek çıtasını görmüş olacağız.
  • 600 milyon euroluk takıma karşı oynayacağız. El classico takımlarından bir tanesi. Hocaları Mourinho yani dünyanın en iyi teknik direktörü. Adamlar açık ara favori. Ancak Ünal başkanın dediği bir laf var. Bizim için gerekli bir test diyor. Drogba, sneijder, burak, selçuk, hamit, muslera, melo gibi adamların arayıp ta bulamadığı bir fırsat geçti ellerine. Reali elemek bu oyuncular için önemli bir kariyer fırsatı. Kötü kura çektik ama büyük risk büyük kazanç getirir. Kaybedecek tek şeyimiz tarihi bir fark yemek olabilir. Ama kazanacaklarımızı bazıları hayal bile edemez.
  • 2-1 r.madrid kazanir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Burasi ingiltere, ispanya, italya,almanya ve fransa ligi dısındakiler icin finaldi.

Karsimiza real madrid cıktı.gercekci olmak gerekirse bizi elerler.Real Madrid'in gol atamadıgı mac cok az, cok hızlı oynuyorlar.Burda bir gazla 2-1 bile yensen orda yine yenerler bizi.

ilk maçın nerde oldugunu biliyonmu yahu nasıl galatasaraylısın
    en önemli kura haberin yok bide yorum yazmışsın
  • Hazırlık maçına benzemez real 2 maçta 10 gol atar ve eler ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Burasi ingiltere, ispanya, italya,almanya ve fransa ligi dısındakiler icin finaldi.

Karsimiza real madrid cıktı.gercekci olmak gerekirse bizi elerler.Real Madrid'in gol atamadıgı mac cok az, cok hızlı oynuyorlar.Burda bir gazla 2-1 bile yensen orda yine yenerler bizi.

ilk maçın nerde oldugunu biliyonmu yahu nasıl galatasaraylısın
    en önemli kura haberin yok bide yorum yazmışsın

Dışardan geldim , fikstürü sonradan gordüm.
    Farketmez, real madrid icin icerde dışarda bizim gibi takımlara rahatlıkla gol atabilecek , yenebilecek bir takım.
    Futbol bu belli olmaz ama şansımızın %1 bile gormüyorum.
    Yanlış anlaşılmasın real madridi bir mac yenebilirz belki ama tur şansımızı bu şekilde düsünüyorum.

• Beyler bir totem konusu açın (Daha yeni geldim açılmışsa bilmiyorum ama popi de göremedim ) ve konuyuda Mishakal açsın Finale kadar gideriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArifKSK

zevk almaya bakın siz

bkz. tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakın

hahahahaha Güldürdün lan

• İddaada parayı Galatasaray'a yatırıcam içimde zengin olacakmış gibi bir his var
  • Ben de inanıyorum.

• santiago da 2-1 yenilip evde 1-0 yeneriz

• kesin geçersiniz bari istanbula yedeklerle gelmeselerde cr7 görsek
  • gs bölümü fblilerle dolmuş taşmış..
    çok mutlu olmuşlar real çıktı kuradan diye
    sözde avrupada gsyı destekliyoruz diyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

kesin geçersiniz bari istanbula yedeklerle gelmeselerde cr7 görsek

size ne olur onu anlamadım arkadaş bizim taraftardan çok fenerlileri ilgilendiriyor sanki fener oynuyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

fbjk kardeşliği yine umutlu, yine sevinçli. ŞL çeyrek finalistiyiz bunu hala almayan kafalar var. Schalke maçından öncede fark yerler diyip gülenler vardı. Kendi o küçük kulvarlarınızda ilerlesenizde bizi de rahatsız etmeseniz?

13 yıldır bizim gupamız var diyordun, gupayı aldığınız günü özel gün ilan ettiniz şimdi bu kulvara küçük mü diyorsun

O kupayı daha önce görmüş bir taraftar olarak aynen öyle düşünüyorum. Plzen nedir? Bate nedir? Zamanında böyle basit takımlar yoktu azizim. Ya hadi bi gidin arkadaş ya Avrupa bizim işimiz :D

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.