Şimdi Ara

R10 Davetiyesi arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

R10.Net davetiyesi lazım bunu bulmam için yapmayacagım şey yoktur

10 bin takipçili twitter hesap verebilirim , Webhosting verebilirim birkaç alan adı var onlardan verebilirim

Forum siteme ortak yapabilirim Lütfen yardım

• aman kardeş herşeyi yaparım deme sınırları zorlayacak adamlar çıkar nefes alsıncılar çok burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

aman kardeş herşeyi yaparım deme sınırları zorlayacak adamlar çıkar nefes alsıncılar çok burda

Kardeş çok sagol aklıma gelmemişti bu ..
  • Neden davetiye istedigimi merak eden kişiler varsa pm istesinler.
  • Kimse tanımadığı kişiye davetiye vermez. İlerde birşey yapsan davetiyeyi veren de sorumlu tutuluyor. Ben de var ama üzgünüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Kimse tanımadığı kişiye davetiye vermez. İlerde birşey yapsan davetiyeyi veren de sorumlu tutuluyor. Ben de var ama üzgünüm

Haklısınız .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R10 Davetiye Kodu Arıyorum
    9 ay önce açıldı
    Alinik r10 davetiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kimse tanımadığı kişiye davetiye vermez. İlerde birşey yapsan davetiyeyi veren de sorumlu tutuluyor. Ben de var ama üzgünüm

Şimdi millet sana bir ton özel mesaj atacak büyük hata yaptın davetiye'nin olduğunu söylemekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

Şimdi millet sana bir ton özel mesaj atacak büyük hata yaptın davetiye'nin olduğunu söylemekle

Haklıymışsın geliyor PM'ler. Ama cevap dahi vermiyorum.

• böbrekleri + karaciğeri sar sonra bakarız
  • Takas niteliğinde yada ücretli olarak 1 adet verebilirim.Fb sayfası , twit hesabı vb şeyler
  • Arkadaş öncelikle şunu iyi anlayın r10 sitesine üye olunca direk para kazanmaya başlamayacaksınız.Sizin gibi yüzlerce adam var tasarım satmayı bekleyen.Öncelikle çoluk çocuk ortamı değil tamamen profesyonel işler satılıyor ayrıca herkes ticaret puanı olumlu kişileri ve eski üyeleri tercih ediyor.
  • hocam r10 dan ücretli üyelik alarak sıkıntılardan kurtulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Arkadaş öncelikle şunu iyi anlayın r10 sitesine üye olunca direk para kazanmaya başlamayacaksınız.Sizin gibi yüzlerce adam var tasarım satmayı bekleyen.Öncelikle çoluk çocuk ortamı değil tamamen profesyonel işler satılıyor ayrıca herkes ticaret puanı olumlu kişileri ve eski üyeleri tercih ediyor.

hocam artık öyle birşey yok 20 tl ye script yazdırmak isteyenlere şahit oldum. ayrıca çoluk çocuk ithamı nedir? ne çocuklar gördüm 40 yıllık grafikerden daha sağlam işler çıkartan
  • üyelik var ama yollamam
  • Üyelik var, ama bir şartım var yakışıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.