Bildirim
R10 Davetiyesi arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aman kardeş herşeyi yaparım deme sınırları zorlayacak adamlar çıkar nefes alsıncılar çok burda -
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
aman kardeş herşeyi yaparım deme sınırları zorlayacak adamlar çıkar nefes alsıncılar çok burda
Kardeş çok sagol aklıma gelmemişti bu .. -
-
Neden davetiye istedigimi merak eden kişiler varsa pm istesinler. -
Kimse tanımadığı kişiye davetiye vermez. İlerde birşey yapsan davetiyeyi veren de sorumlu tutuluyor. Ben de var ama üzgünüm -
quote:
Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
Kimse tanımadığı kişiye davetiye vermez. İlerde birşey yapsan davetiyeyi veren de sorumlu tutuluyor. Ben de var ama üzgünüm
Haklısınız . -
quote:
Kimse tanımadığı kişiye davetiye vermez. İlerde birşey yapsan davetiyeyi veren de sorumlu tutuluyor. Ben de var ama üzgünüm
Şimdi millet sana bir ton özel mesaj atacak büyük hata yaptın davetiye'nin olduğunu söylemekle -
quote:
Orijinalden alıntı: riaz
quote:
Şimdi millet sana bir ton özel mesaj atacak büyük hata yaptın davetiye'nin olduğunu söylemekle
Haklıymışsın geliyor PM'ler. Ama cevap dahi vermiyorum.
-
böbrekleri + karaciğeri sar sonra bakarız -
Takas niteliğinde yada ücretli olarak 1 adet verebilirim.Fb sayfası , twit hesabı vb şeyler -
Arkadaş öncelikle şunu iyi anlayın r10 sitesine üye olunca direk para kazanmaya başlamayacaksınız.Sizin gibi yüzlerce adam var tasarım satmayı bekleyen.Öncelikle çoluk çocuk ortamı değil tamamen profesyonel işler satılıyor ayrıca herkes ticaret puanı olumlu kişileri ve eski üyeleri tercih ediyor. -
hocam r10 dan ücretli üyelik alarak sıkıntılardan kurtulabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: riaz
Arkadaş öncelikle şunu iyi anlayın r10 sitesine üye olunca direk para kazanmaya başlamayacaksınız.Sizin gibi yüzlerce adam var tasarım satmayı bekleyen.Öncelikle çoluk çocuk ortamı değil tamamen profesyonel işler satılıyor ayrıca herkes ticaret puanı olumlu kişileri ve eski üyeleri tercih ediyor.
hocam artık öyle birşey yok 20 tl ye script yazdırmak isteyenlere şahit oldum. ayrıca çoluk çocuk ithamı nedir? ne çocuklar gördüm 40 yıllık grafikerden daha sağlam işler çıkartan -
üyelik var ama yollamam -
Üyelik var, ama bir şartım var yakışıklı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X