Şimdi Ara

R21 concorde mi tempra 2.0 ie mi tercihiniz hangisi olurdu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
0
Favori
33.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • renault cu olduğum için ben olsam renault alırdım

ama r21 parçalarını bulma sorunu olacak , pahalı olacak .

bu yüzden tempra daha iyi
  • bende zamanında full bir tempra 2.0 16v cat bulmuştum, bordo renkliydi, amcamla almadan önce tamircileri ve servisleri gezmiştik, herkes ön düzen diyordu, çabuk bozuluyormuş, sonuçta almadık, uzun yıllar aklımdan çıkmamıştı :) ....1.6 al demişlerdi ama donanım eksikliği vardı beni cezbetmemişti... sahibinden.com da yine bakayım satılık cat lere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 22 Eylül 2006; 21:26:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACIMASIZ_

Tempra 2.0 16V İE bu aracı geçecek 2.0 araç tanımıyorum. Performans+konfor+yedek parça hepsi bir arada, ben olsam kesinlikle tempra alırdım.

2000cc temprayı geçecek arabaları say say bitmez bi kere kardeşi tipo geçer 2000 olan
    mondeo corona vs.. sayam mı? tempra falan faso fiso adamı öldürür alacan madem 1.6 tipo al en azından cesedini toplarlar töbe töbeeee
  • tempra 6.0 1000 hp olsun hayatta yüzüne bakmam uçan tabut ya o bence biraz daha para ekleyebilirsen dostum daha ii bişey al derim ben
  • KESİNLİKLE renault21 daha kalitelidir fakat parçası daha pahalı

ama tempranın kokpit digital ya harika o ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardbody

quote:

Tempra 2.0 16V İE bu aracı geçecek 2.0 araç tanımıyorum. Performans+konfor+yedek parça hepsi bir arada, ben olsam kesinlikle tempra alırdım.

2000cc temprayı geçecek arabaları say say bitmez bi kere kardeşi tipo geçer 2000 olan
    mondeo corona vs.. sayam mı? tempra falan faso fiso adamı öldürür alacan madem 1.6 tipo al en azından cesedini toplarlar töbe töbeeee

abi süper konuşmuşun ya yok tempra yı kimse geçemezmiş ulan bizim komşuda var kalkarken araba kıçını yırtıyo o araçmı tokatlıyacak o araç kapışmaya kalksa ilk 200 metrede tekler be

• quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

quote:

Orjinalden alıntı: hardbody

quote:

abi süper konuşmuşun ya yok tempra yı kimse geçemezmiş ulan bizim komşuda var kalkarken araba kıçını yırtıyo o araçmı tokatlıyacak o araç kapışmaya kalksa ilk 200 metrede tekler be

HYUNDAİ ACCENT admire 1.3 İE KALKIŞLARDA O TEMPRAYI YER

• abi kesinlikle concorde
  • okeyn kardeşim renaulta hiç bişey olmaz ki o resimde 3,viteste çokta soğuk değil yani manager kullanıyorsan 3,vitesin ataklığını çok iyi bilmen lazım.. bende 200de kaldım daha gidecektide biraz korktum çünkü lastiklerim biraz ince iş sakata gelmesin diye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: microchild

okeyn kardeşim renaulta hiç bişey olmaz ki o resimde 3,viteste çokta soğuk değil yani manager kullanıyorsan 3,vitesin ataklığını çok iyi bilmen lazım.. bende 200de kaldım daha gidecektide biraz korktum çünkü lastiklerim biraz ince iş sakata gelmesin diye..

ben de concorde ile 230 a kadar çıktım sonra kilometre telim koptu gerisini bilmiyorum artık. o görünen hararet ideal ısısıdır
  • ben araba alırken 2 araba arasında kalmıştım fiat marea 98 model 1.6 ile fiat tempra 2.0 ie 16v arasında...

mareaya 9,500 dediler tempraya 6,000 ytl dediler.

özelliklerinde ise tempra çok agır basıyodu tempra bu arada 96 model 6,000 ytl ye klimalı,airbagli,abs,imblozerlı,4 cam otomatik,elektrikli yan aynalar,arka çocuk kilidi, vs... vss bulursanız getirin alayım.

araca 500 ytl masraf yaptım. daha öncede 94 tipo slx vardı üstüne tanımam arkadaşlar temprayı şu anda hiç bir araca değişmem. Bir tempra kötüdür lafı çıkmış gidiyor alakası bile yok. Ben tipoda hiç bir sorun yaşamadım ön takımını 120 ytl değiştirdim tepe tepe bindim 1.6 motordu lpg li klimalı fıstık gibi araçtı ona istinaden gittim gene tempra aldım ve mükemmel bir araç renoyu hiç bir şekilde tavsiye etmem zaten. Döküntünün önde gideni

Tek bir konuda haklı millet oda benzinde çok yakıyor eee o kadarda olucak 150gb arabaya biniyosun bmw 3.20 serisi yanında duramıyo o kadar kusur kadın kısmındada olur :) bence

TEMPRA HERŞEYİYLE............ AMA DEDİĞİM GİBİ 16V ALACAKSIN ALACAKSAN EN KONFORLUSUNU....

• Bence bu iki araç arasında Tempra 2.0 16V
  • bu fotodaki hızları ard arda mı yaptın yoksa arada 3 5 gün arayla her fotoda benzin deposu dolum göstergesine bi bakarmısınız
  • renault 21 hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanızhttp://forum.donanimhaber.com/m_9751784/mpage_23/key_/tm.htm
    linkine bir göz atmanızı tavsiye ederim.
  • İkisi de masraflı araba.

Bunların yerine Corona'yı tercih ederim.
  • Kardeş güzel arbalar da concorde nin parçaları çok pahalıdır ve de bulaman kolay kolay.Temprada sorunldur ama yine de concordeden iyidir.Eğer eski düşük fiyat ve donanım diyorsan bi arkadaş bahsetmiş.Nissan maxima al sıkıntı çekmessin hemde satarkende sorun olmaz.O araçların müşterisi hep vardır. Otomatik vites olsun alırken ona da dikkat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErdemaY

Kardeş güzel arbalar da concorde nin parçaları çok pahalıdır ve de bulaman kolay kolay.Temprada sorunldur ama yine de concordeden iyidir.Eğer eski düşük fiyat ve donanım diyorsan bi arkadaş bahsetmiş.Nissan maxima al sıkıntı çekmessin hemde satarkende sorun olmaz.O araçların müşterisi hep vardır. Otomatik vites olsun alırken ona da dikkat et

Maxima zor satılır diye biliyorum!
  • 12 -13 bine az kullanılmış 60-70 binde marea hlx 20 valv 154 hp liklerden bulabilirsen en iyi 2.0 odur.
    Üstüne tanımam...
    Ancak kullanan bilir...Tempra ve concorde hurdaya ayrılmak üzere.
  • tercihim kesinlikle tempra 2.016vi.e.cat olurdu. oldukça performanslı ve kendini türkiyede kanıtlamış bir araç.
    saygılar...
    quote:

Orjinalden alıntı: yugun

R21 concorde mi tempra 2.0 ie mi tercihiniz hangisi olurdu? bu arabaları kullanan var mı? avantajları dezavantajları nelerdir? bir de ödeyen varsa yıllık vergileri ne kadar mesela 94 modelin?
  • bence concordu bu kadar hakir görmeyin arkadaşlar ya bide bunların abileri vardır r21turbo youtube da videoları var izlemek isteyen girebilir bi bakın bakalım nası arabalar bunlar bilgisi olmayanda sallamasın lütfen parça fiyatlarıda normaldir çünkü her yerde bulamazsınız bu modeller böyledir temprada iyi arabadır ama concorde malum türkiyede daha ucuzdur ben concorde derim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.