Şimdi Ara

R21 concorde mi tempra 2.0 ie mi tercihiniz hangisi olurdu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
33.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • renault'un yaptığı en iyi araba concorde ve safrane'dır...
  • evet renault un en ıyı karızmatık ılgınç göruntusu ıle R21 ile sadrane modelidır renault bu aralar arabaları bozmaya basladı ya dünyaya ayak uyduruyor yada muhendısler ıyı çızım yapamıyor BENCE renault 21 gercekten 4-4 arabadır gaz ile 210 bastım devır 4500
  • Tempra elektronik bakımdan biraz sorun çıkarabilir. Yine de konforu ve performansı iyidir. Tempra tutuldu fakat bu modelin tutulduğunu hiç sanmıyorum. Piyasa olarak Concorde daha avantajlı gibi duruyor. Tabi Concorde da bir Manager kadar tutulmamıştır herhalde. Yine de Tempra alıp tüp taktırarak ekonominin yanında konforu yaşayabilirsin. Concorde'un bu kadar rahat olacağını sanmıyorum.
  • sen bilirsin ama 2 sinden birinin temizini bulursan al
  • ikiside konforlu kullanımı rahat araçlar. Ben yedek parçası daha rahat bulunduğundan temprayı tercih ederim.
  • bu arada reno concordun turbosundan bahseden arkadaşın tempra turbo style den haberi yok galiba ne vectra gt ne bmv 3.20 alayını siler ki zaten 1.6 8 valfleri 200 görüyor hemde lpgde ki 2.0 16 v anlatılmaz yaşanır
  • ayrıca zamanının dünya ralli şampiyonu lancia delta integralin motoru tempranın motorunun turbolusudur bilginize
  • konu hort olmuş
  • Tempranın Sürüş Keyfi qeRcekTen cok qüzeL ...

Concorde Hakkında Hiç bi biLqim yok...
  • Bende concorde derim..
  • MÜMKÜNSE İKİSİNE DE BULAŞMA...
  • Renault 21 lp kılıma calışır vazıyette hıç zorlanmadan gıdıyor pekı lpg olan tempra ne yapar bu halde tempranın 2.0 16 valf olanı gder ama renault 21 turbosu 12 valf ve 2.0 motorla 1985 yılında fransada piyasaya sürülen bu arac tam 180 beygır gücünde o yılda ful teknolojıı
  • Ben 8 sene önce renault21 manager almıştım 91 model beyazdı çok temizdi hiç lpg takılmamış benzinle kullanıyordum karburatörlü olmasına rağmen çoğu lpgli araçtan az yakıyor ve ekonomikti !
    manageri sattım ve 4 senedir Concorde kullanıyorum bu aracımda lpg takılı 60 litre gazla 720 km yol yapıyorum şehirler arasında Memleketime her sene en az 2 kere giderim Ordu Akkuşun dağlık köy yolları vardır taşlarla dolu arabanın altının vurmaması mümkün değil ama nedense kolay kolay ön takım arızası vermiyor dağlık köylerde genelinden zaten renault 12 toros gibi araçları tercih ediyorlar ön takım arızası vermedikleri için bizim oralara tofaşın arabaları doğan şahin tempra gibi araçlar o yollarda gittikçe ön takım gibi arızalar veriyor.
    Renault21 concorde konforlu araçtır. çok sık Uzun yol yapacaksan ideal araçtır az yakar ve şöförü yormaz.
    Uzun yolda yol tutuşu ve virajları çok sorunsuz dalışı ve en önemlisi gaza dokursan ben buradayım diyen motor gücünü hissetiren araçtır.
    Kısacası YER UÇAĞIDIR !
    PARÇASI PAHALI DEYİPTE ALMAK AKIL KARI DEMEK ÇOK YANLIŞ BEN 8 SENEDİR R21 KULLANIYORUM HİÇ BİR PARÇA ALMADIM ARABA ARIZA VERMİYOR NE ELEKTİRİK AKSAMINDA NEDE MEKANİK AKSAMDA SORUNSUZ BİR ARAÇTIR VURUP KIRARSAN O SENİN TALİHSİZLİĞİN ''TEMPRANIN PARÇASINI UCUZ DİYORLAR NASIL UCUZLUKTUR O ŞAŞARIM !!''
    ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM TEREDDÜDSÜZ ALINABİLİNECEK ARAÇTIR! AMA MUTLAKA TEMİZİNİ BULMAYA ÇALIŞIN

• 2side ceset torbası az daha bekler eliyüzü düzgün adam gibi birşey bakardım
  • 21 CONCORDE TXE 2.0 İE GERİSİ HİKAYE
  • ŞU ASALETE BAKIN

R21 concorde mi tempra 2.0 ie mi tercihiniz hangisi olurdu?
  • konu hortoğlu hort olmuş tempra kardeşle concorde kardeş yenişememiş ama tartışmasız CONCORDE 2.1i
  • Concorde

bugün dahi bir çok otomobil o otomobilin verdiği konforu kalite hissini sürüş dinamiğini yol tutuşunu veremez
  • aynı fiyata nissan laurel altima bulunur bence 2 sindenden daha iyi bir seçim olur hemde

http://www.sahibinden.com/1992_nissan_laurel_altimaWQQaXQQ4820001WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascasse* -- 24 Temmuz 2008; 23:00:27 >
  • Concorde da, Tempra da araba değildir. Hele bir de Tempranın 2.0 ı, asla yaklaşmayın.
    Yok asfaltta herkesi tokatlarmış da, yok sesi süpermiş de.
    Tempranın motorunun yağ yakması, göstergesinin arıza yapması, ön takımının zırt pırt arıza yapması kronik sorunlarıdır. Bu yüzden aynı model tempralar, şahinlerle aynı fiyata. Yoksa millet niye şahin, doğan alsın?

Concorde a gelince, o kasa ile kilometrede en az 35 kuruş yakar. Çok çok eski oldukları için artık parça parça dökülüyorlar.

Her iki araba da sanayinin yolunu ezberletir.

7-8 milyara hem konforlu, hem dayanıklı, hem sorunsuz araç almak mümkün olsaydı, sırf daha yeni olsun diye kimse 20-30 milyarı götürüp arabaya bağlamazdı.
    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.