Şimdi Ara

R3 3100 RX6600 sistem darboğaz olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlık bir gazla internetten rx6600 siparişi verdim ama darboğaz ihtimalini hiç hesaba katmadım. Önceki ekran kartım rx570. Bu işlemciye OC yapamam çünkü anakartım a320 oc desteklemiyor. Sizce darboğaz olur mu olursa ne kadar olur oyunlarda oynanmayacak kadar sıkıntı yaşar mıyım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ciddi şekilde olacaktır anakart ve işlemci değiştirmelisin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    Ciddi derken mesela rx570 ile oynadığım oyunları bu kart ile daha düşük fps de mi oynarım?

• Bu kart darboğaz yapmaz.

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rx-6500-xt-mech-2x-4g-oc-64-bit-gddr6-4-gb-fiyati,1729898290.html

• Hrt_c kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef alışveriş kredisi kullanarak siparişi verdim iptal prosedürü çok uğraştırıcı olur 1 sene şöyle böyle idare ederse seneye r5 3600 alır yoluma bakarım.

• sürekli drop yersin oooo süper, ahhhhh, oooh süper, ahhhh umarım anlatabilmişimdir?işlemcine göre kartla oynadığında belli bir fps alırsın düşüp çıksa da farketmezsin zaten orta şeker bir fps alıyorsundur ama kuvvetli kart taktığında diyelim 6700xt tak kart koşmak isteyecek ilk başta koşacak yüksek fps ama işlemci yetişemeyecek takılıp duracak yoksa efendi gibi oynatsa keyif verse millet niye darboğazı dert etsin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.