Şimdi Ara

R4 Kart soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar r4 kart hakkında bi kaç soru sorcam lütfen cevaplayın (3ds kullanıyorum)

1-Bu kart kaç paradır?
    2-Bu kart nerde satılır
    3-Kartın boyutları değişiyomu yani bi r4 2gb diğeri 8gb gibi oluyo mu?
    4-Kartı alınca online oyun oynayabilirmiyim?
    5-Kartın çalıştırdığı sürümler özel mi?Her sürümde çalıştırırmı?
    6-Kartı aldıktan sonra aktifleştirmek için birşey gerekiyor mu yoksa direk oyunu atıp oynuyormuyuz?
    7-Karta oyunları nasıl yükleyebilirim yükledikten sonra nasıl açabilirim?
    8-3ds de oynayacağım galiba 3ds'e ds oyun kartı takınca tam ekran olmuyormuş r4 karta indirdiğim oyunlar 3ds de tam ekran olur mu?
    9-Bu kartın eshop hesabıma yada nintendo ile ilgili başka birşeyime zararı var mı?

• Gizala diye bir site var bende ordan kart siparisi verdim gateway ve sky3ds karta gore fiyati cok uygun benim cihazin surumu 9.5 yani son surum tabiki kart ona uygun versiyonda herseyi hazir kartin icerisinde 100 adet oyunla geliyor ama sadece ds oyunlari oynayabiliyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Bu kart kaç paradır? Hafıza kartsız ve oyunsuz fiyatı 45 tl, 8gb hafıza kartlı ve 100 oyun yüklü fiyatı 65 tl dir
    2-Bu kart nerde satılır. gizala.com da bulunur.
    3-Kartın boyutları değişiyomu yani bi r4 2gb diğeri 8gb gibi oluyo mu? 2 ile 16 gb micro sd kartta sorunsuz kullanabilirsin.
    4-Kartı alınca online oyun oynayabilirmiyim? r4 kartta online oynayamazsın ancak orijinal oyunlarda online oyun oynayabilirsin.
    5-Kartın çalıştırdığı sürümler özel mi?Her sürümde çalıştırırmı? şu an en son çıkan 9.5 de çalışır.
    6-Kartı aldıktan sonra aktifleştirmek için birşey gerekiyor mu yoksa direk oyunu atıp oynuyormuyuz? Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok takıp kullanabilirsiniz.
    7-Karta oyunları nasıl yükleyebilirim yükledikten sonra nasıl açabilirim? kart yanında verilen pc ye takılan micro sd adaptör sayesinde oyun atabilirsiniz.
    8-3ds de oynayacağım galiba 3ds'e ds oyun kartı takınca tam ekran olmuyormuş r4 karta indirdiğim oyunlar 3ds de tam ekran olur mu? olmaz, normal ds dsi ekranı gibi olur.
    9-Bu kartın eshop hesabıma yada nintendo ile ilgili başka birşeyime zararı var mı? hayır vermez.

• Hocam doğru mu anladım bu kartla hem istediğim oyunu oynayabiliyorum hem de orjinal oyunum varsa onu da online oynayabiliyorum. Yani makinenin orjinalliğini bozmuyor değil mi?
  • sky3ds ve gateway ayrı, r4 kart ayrıdır.
    r4 kartlarla sadece ds oyunlarını oynayabilirsiniz.

sky3ds'de sadece 3ds oyunlarını oynayabilirsiniz.
    gateway'de ise ikisini de oynayabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 20 Şubat 2015; 0:26:20 >
  • Tamamdir dostum onda bi sıkıntı yok ben zaten r4 icin sadece ds oyunlari oynanabiliyo dedim ben fiyat olarak kastettim sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: umitcankaya

Tamamdir dostum onda bi sıkıntı yok ben zaten r4 icin sadece ds oyunlari oynanabiliyo dedim ben fiyat olarak kastettim sadece

yok hocam yanlışlıkla cevaplamışım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam peki Gateway kart her makinede çalışır mı? Online oynayabilir miyiz? Yakın zamanda bir XL almayı düşünüyorum ancak bu konuda hiç bilgi sahibi değilim.
  • Selam arkadaşlar,

DS Lite'da çalışan R4 kart, DSI'da çalışmıyor. Ne yapmak lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Selam arkadaşlar,

DS Lite'da çalışan R4 kart, DSI'da çalışmıyor. Ne yapmak lazım?

muhtemelen desteklemiyordur. yeni kart almak zorundasınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.