Şimdi Ara

[Satıldı] Sıfır Asus Xonar DX 7.1 Ses Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amazondan alındı, kutusu açılıp denenmiştir, sorunu yoktur.
    Herşeyi eksiksizdir.

Merkezefendi tramway durağından elden teslim. Şehir dışı önce havale sonra kargo şeklinde olur.
    Sanalpazar Yok! Takas Yok!

SATILDI

Ürün Linki:
    http://www.amazon.com/gp/product/B00198DM2K?keywords=xonar%20dx&qid=1453453605&ref_=sr_1_1&sr=8-1

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 1 Mart 2016; 16:14:53 >

• hayırlı satışlar. aynı ürünü ben de kullanıyorum prodüksiyon işlerinden falan pek anlamam sadece genel kullanım, oyun, müzik dinlemek gibi şeyler hakkında yorum yapıyorum anakarttaki onboard ses ile arasındaki kalite farkı 1+1 hoparlörle bile hissediliyor, doğru düzgün bir ses sistemim olsa çok daha fark edeceğinden eminim.

edit : kart güç kaynağından 1 adet floppy kablosu ile besleniyor bazı güç kaynaklarına koymayabiliyorlar bu bağlantıyı ek bilgi olsun.

bahsettiğim kablo :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valkyn skoria -- 3 Şubat 2016; 19:36:16 >

• Katılıyorum size hocam, Battlefield 4 oyununda Razer Tiamat gerçek 7.1 kulaklığımda denediğimde ses efektleri çok net ve ses kalitesi bayağı iyiydi.
    Güç kablosunu PSU'nun molex kısmına kolaylıkla bağlanabiliyor. Teşekkürler yorumunuz için.
  • Selamlar Win 7 de sorunu varmıdır ? Win 7 de Aktif olmayan bir özelliği mevcutmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafımdan alınmıştır .. Yarın havale sonrası kargo beklenecek ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi_ter

Tarafımdan alınmıştır .. Yarın havale sonrası kargo beklenecek ..

Hocam kişi kaç gündür banlı nasıl iletişim kurdunuz? skypede filanmı ekliydi?

ayrıca bu kartın dsden farkı ne?
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    İlanda Tel no paylaşmıştı ..

Chipsetler farklı ( AV 100 / AV 66 ) ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.