Şimdi Ara

R5 3500X / 1660 Super Sistem İle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yılların laptop kullanıcısı olarak uzun araştırmalarım sonucu aşağıdaki bilgisayarı toplama kararı aldım. Bir sıkıntısı, uyumsuzluğu, darboğazı olur mu diye de sormak için forumun yolunu tuttum.

İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X
    Ekran Kartı: Palit NVIDIA GeForce GTX 1660 Super GP OC
    RAM: Apacer Panther EK.08G2Z.GJF 8 GB (2x8 GB)
    Anakart: Gigabyte B450M S2H
    SSD: Adata SU630 480GB
    Kasa ve PSU: RAMPAGE Alpha-X 4*12cm Rainbow Fan 600W 80 Plus Bronze

Baktığımda gayet iyi gibi geldi. Gözden kaçan veya bilmediğim bir ayrıntı olabilir diye sormak istedim. İlk defa bilgisayar toplayacağım için kaçırmam normaldir. Aslında kasadan pek emin değilim, 1 arka 3 ön olmak üzere 4 fanlıydı ve 600W PSU'su içindeydi. Mantıklı bulmuştum fakat internette rampage psu ve kasalarla ilgili çok iyi şeyler duymadım. Modeli bilmeyenler olabileceği için linkiyle beraber koyuyorum.

Ekran olarak PHILIPS 23.6 248E9QHSB, Klavye olarak ise James Donkey 610S seçtim. Bunla ilgili de fikrinizi alabilirim.

• anakart ve ram güzel ve uyumlu. ekran kartı bu dönemki en mantıklı seçimlerden. palit marka gtx 1660 ve gtx 1660ti kullandım gayet güzel kartlar ve markayı çok beğenirim. sdd sağlam bildiğim bir model. işlemci olarak bütçeyi zorlayıp 3600 yapmak faydanıza olur. 3500x çoğu oyunda %100 kullanım görecektir. bahsi geçen power kısa dönem önce elime geçti sevmedim tavsiye etmem. yalnız rampage kasalar ile ilgili görüşlerim epey olumlu. fiyatları biraz daha makul olsa direk tercih edilebilir diyebilirim. fanları fena değil güzel üflüyor ve sessiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C034FACC7 -- 19 Eylül 2020; 12:52:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 5600 ve RTX 4070
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.