Şimdi Ara

R5 3600 - GTX 1660 SUPER SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
6
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 R5 3600 - GTX 1660 SUPER SİSTEM

Arkadaşlar merhabalar. Mayıs 2020 tarihinde pandemi sebebiyle can sıkıntımı gidermek amacıyla topladığım sistemi, artık kullanmaya vakit bulamadığım için satmaya karar verdim. Yaş da geçti artık, eskisi gibi heves kalmamış :)

Sistemi muhtelif sitelerden parçaları almak suretiyle kendim birleştirdim, tüm ürünler Türkiye içi alındı ve faturaları mevcut. Garantileri de devam ediyor.

Bileşenler şu şekilde;

R5 3600 İŞLEMCİ ---> AKAKÇE ÜZERİNDEN ALINDI, KUTULU VE FATURALI

MSI B450 TOMAHAWK MAX ANAKART ---> QP BİLİŞİM'DEN ALINDI, KUTULU VE FATURALI

CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ 2x8 GB RAM ---> AKAKÇE ÜZERİNDEN ALINDI, KUTULU VE FATURALI

SILVERSTONE STRİDER ESSENTIAL 600W 80+ AKTİF PFC GÜÇ KAYNAĞI ---> TEKNOBİYOTİKTEN ALINDI, KUTULU VE FATURALI

GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB OC EKRAN KARTI ---> AKAKÇE ÜZERİNDEN ALINDI, KUTULU VE FATURALI

KINGSTON A2000 NVMe PCIe SSD 500 GB M.2 ---> TEKNOBİYOTİKTEN ALINDI, KUTULU VE FATURALI

Dark N10 Pro 3x12cm Mavi Fanlı, Fan Kontrolcülü, Cam Yan Panelli, USB 3.0 Bilgisayar Kasası ---> TEKNOBİYOTİKTEN ALINDI, KUTULU VE FATURALI

ACER KA242YBI 23.8 INCH IPS LED 1 MS 75HZ MONİTÖR ---> TRENDYOL ÜZERİNDEN ALINDI, KUTULU VE FATURALI

LOGITECH G213 PRODIGY RGB OYUNCU KLAVYE ---> GİTTİGİDİYOR ÜZERİNDEN ALINDI, KUTULU VE FATURALI

RAMPAGE MOUSE VE GAMING KULAKLIK (BUNLARI SİSTEMİN YANINDA HEDİYE OLARAK VERECEĞİM, O YÜZDEN DEĞER BİÇMİYORUM :)

Fotoğrafları da ekledim, pandemide sokağa çıkma yasağı dönemi (1,5 ay) harici fazla kullanılamadı işten güçten dolayı. Sistem zorlanmamıştır, sadece World of Warcraft oynanmış ve film dizi browser vs. için kullanılmıştır.

Denizli içi gelip çayımı içebilir, sistemi canlı kanlı görebilirsiniz :) kargoların durumları malum olduğu için elden teslim önceliklidir, talep halinde ödemeden sonra parçalar kutulanıp karşı ödemeli olarak gönderilebilir.

Herkese iyi günler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Mayıs 2022 Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sadece kasa fiyatı nedir ?

• levorh kullanıcısına yanıt

Özel mesajla cevap verilmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• merhaba hayırlı satışlar ,

bende sadece kasa fiyatı alabilirmiyim

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba sadece kasa ne kadar?

• Sadece kasa fiyatı rica edebilir miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satıldı mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.