Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Battle.Net Hesabı Satın Al 24 Nisan 2018 19:54 1 1 Satılık Battle.Net Hesabı Hesapta Bulunan Oyunlar:1-) Diablo III: Reaper of Souls (Standart Edition)2-) Overwatch (Origins Edition)3-) World of Warcraft Legion (MoP Digital Deluxe Edition , WoD Collector's Edition , diğerleri Standart Edition'dur.) Evet arkadaşlar, 2011 yılında açtığım hesabımı PC dünyasından ayrılıp PS4'e geçmem sebebiyle satıyorum. WoW'da 400k'dan fazla gold bulunmaktadır.Ayrıca Legion'da 500k gold karşılığı satılan Lightforged Warframe ve 30 Euro değerindeki Grinning Reaver mountları mevcuttur. AShes of Al'ar da bonus :) Tüm bilgiler mevcuttur, alıcıya tüm bilgiler detaylarıyla verilecektir. Fiyatı makul tuttuğumu düşünüyorum, indirim talep edilmezse sevinirim. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün R5 3600 - GTX 1660 SUPER SİSTEM 3 AYLIK SAMSUNG LU28E590DS/UF 4K MONİTÖR TERTEMİZ PLAYSTATION 4 PRO Satılık Battle.Net Hesabı
Hesap şahsım tarafından satın alınmıştır. Kendisinden gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Tekrar teşekkürler üstad. Hakkını ödeyemem, bu kadar uygun fiyata dopdolu hesap aldım.